spa demetra

Турска баня

hamam Подарете си едно незабравимо екзотично преживяване! 

прочети повече 

 

Парна баня

parna-banya

 

Подарете на тялото си едно релаксиращо преживяване! 

Прочети повече 

Сауна

sauna


Възвърнете изгубения тонус на тялото си!

прочети повече 

ВАНА НА КЛЕОПАТРА

vana-na-kleopatra

Ще излезете от ваната като нова жена, като се доверите на специалистите ни, който използват оригиналната рецепта на Клеопатра. Всички сме чували за пословичната вана на Клеопатра, с която царицата на Египет поддържала кожата си. Успехът на разкрасителната процедура се дължи на добавеното във ваната мляко и полезните за кожата вещества, които съдържа. Млечната киселина в млякото е алфа-хидрокси киселина, която е известна с благоприятния си ефект при подмладяване на кожата. Тя хидратира и подхранва, намалява бръчките, ексфолира мъртвите клетки и същевременно насърчава растежа на нови. "Ваната на Клеопатра" ще Ви помогне при болки в мускулите, ще премахне умората, стреса и напрежението...

Перлена вана

perlena-banya


ПЕРЛЕНА ВАНА с билки, алги, аромати – вана с топла вода, в която са добавени билкови екстракти, алги, ароматични масла. Извършва се масаж на тялото от въздушни мехурчета (перли). Действа релаксиращо или ободряващо в зависимост от с пецифичните свойства на добавените продукти.

Турски масаж

turski-masaj


Турския масаж не е само за фрикция. Представлява ритуал – процедура, изпълнен в традиционна турска баня. Като подготовка за масажа се нагряват мраморни камъни или платформа, където подлежащия на масаж трябва да седне или легне за около  20 минути, докато се изпоти.  След затопляне в Хамам, нашите терапевти ще пристъпят към почистваща фаза: с помощта на кесе /изработена мека ръкавичка от копринени конци/ се прави пилинг на цялото тяло той прави кожата ексфолирана и чиста, като премахва мъртвият слой клетки от повърхността на кожата. Следва 20 минутно обтриване на тялото с натурален сапун, приготвен в специални ориенталски мехове. След този етап започва същинския масаж.вана Дионисис

vino-spa

Дионисис е бог на плодородните земни сили, покровител на лозарството и винопроизводството. Ваната кръстена на него ще ви помогне да се освободите от отичане на краката. Тя подпомага кръвообращението и лимфообръщението и укрепва стените на кръвоносните съдове. Ваната с вино има и антицелулитен ефект.

Вана с


портокалов аромат

oranges-bath


Портокала е богат на витамин С. Портокаловата вана е за всички, които искат да повишат еластичността на кожата си и да се отърват от целулита.

Египетска перлена

вана

egipetska-vana

 ПЕРЛЕНА ВАНА с билки, алги, аромати – вана с топла вода, в която са добавени билкови екстракти, алги, ароматични масла. Извършва се масаж на тялото от въздушни мехурчета (перли). Действа релаксиращо или ободряващо в зависимост от специфичните свойства на добавените продукти.