spa demetra


Crazy Fit тренировка

 

Тренирайте в SPA DEMETRA с уникалния метод за тренировка - "Whole body vibration" с уреда Crazy Fit Massage, с който световно известните звезди като Джулия Робъртс, Мадона, Джейн Фонда, Михаел Шумахер и прочие знаменитости поддържат звездна форма.

Crazy Fit Massage

 crazy-spademetraCrazy Fit Massage е фитнес уред, който превзе европейския и световния пазар. В Холивуд CRAZY FIT MASSAGE отдавна е религия за стройно тяло. С този апарат се подържат звезди като Джулия Робърт, Мадона, Джейн Фонда, Клинт Истууд, Михаел Шумахер и др.
Какво е Whole body vibration?
Чрез него се прилага специален иновационен метод за тренировка – ”Whole body vibration”, който се базира на дългогодишни международни клинични изследвания и има много широко приложение в областта на здравето, спорта и фитнеса.
CRAZY FIT MASSAGE е фитнес уред предназначен за стимулиране на метаболизма по механичен начин, чрез комплексна тренировка с минимални усилия и неограничено приложение. Той елиминира умората в мускулите, тренира едновременно мускулните групи на цялото тяло и оформя силуетът, като се бори с целулита. Изисква се тренировка от 10 минути на ден, от 5 до 7 пъти седмично и резултатите са на лице.
Вибрационната платформа на фитнес уреда Crazy Fit Massage е предназначена за осигуряване на максимално бърз ефект. Вибрациите предизвикват от 15 до 55 контракции на минута. Тренировката на вибриращата платформа активира до 50% повече мускулни влакна в сравнение с традиционните упражнения. 10 - минутна тренировка с Crazy Fit Massage се равнява на 45 мин. във фитнеса.

Защо CRAZY FIT MASSAGE?
•    Естетичен апарат № 1 за 2009 г. в Щатите в борбата за моделиране на перфекно тяло без целулита.
•    Безоперационна алтернатива на липосукцията и лифтинг операците
•    Намалява целулита след първия сеанс със 34%, но и с всеки следващ отново моделира фигурата, подмладява и стяга кожата.
•    След процедури се засилва обмяната на веществата, изгарят се калории и в резултат на отрицателния енергиен баланс се намалява значително мастната тъкан.