spa demetra

Красота от SPA DEMETRA
SPA ПАКЕТ: “12 БЕЗ 5”
За да сте неотразими в празничната нощ!

 
spademetra-12bez-5
 
 
ЕКСПРЕСНА ТEРАПИЯ СЪС ЗЛАТО + SPA ИЗБЕЛВАНЕ НА ЗЪБИ + ВГРАЖДАНЕ НА МИГЛИ (КОСЪМ ПО КОСЪМ +БОТОКС ЗА КОСА + ПРОФЕСИОНАЛЕН ГРИМ + ТЕРАПИЯ ГИПС-КЛИН /1 ПРОЦЕДУРА 1 НОМЕР ОТ КОНФЕКЦИЯТА НАДОЛУ/

Няма някой да не е чувал за Клеопатра и неземната и красота, която тя умело поддържала с минерали от Мъртво море. Почиствала кожата си с мляко и мед, а след това използвала бадемово масло. Според древните хроники със златен прах Клеопатра се е грижела за кожата си, след като взимала вана с чисто мляко. Египетските жени смятали окосмяването за грозно и поради тази причина първата кола маска в историята се появява именно в Древен Египет.

Терапия за лице със златен прах
Съчетава лукса и блясъка на злато с най-съвременните процедури против стареене. Терапията подмладява кожата, повишава тонуса на организма благодарение на активните елементи, съдържащи се в златото. Вкарват се под долния слой на кожата на лицето златни микровлакна. След такава процедура лицето придобива очарователен златен отблясък. Според древните хроники със златен прах се е грижела за кожата си легендарната египетска царица Клеопатра. Китайските императори също са се стремили към вечна младост с помощта на ценния метал.

SPA Избелване на зъби от ХОЛИВУД!

Представяме ви новата технология за избелване на зъбите. Новият апарат, създаден за избелване на зъбите с няколко тона, комбинира неинвазивна технология с отлична ефикасност за третиране на Вашата усмивка. Избелването на зъбите, както повечето естетични процедури, е въведено в практиката от холивудските звезди по време на големия бум в киноиндустрията, когато искрящо белите зъби са еталон за красота. Ето защо SPA DEMETRA Ви предлага НОВА ИЗБЕЛВАЩА SPA СИСТЕМА. Избелването на зъбите е един от най-бързите и лесни начини да се промени една усмивка. Вие можете да получите за нула време вашата заслепяваща усмивка, докато релаксирате в SPA DEMETRA .
Избелващият гел е козметично средство за избелване на зъбите в spa или козметични кабини, отговарящо на последните изисквания на Европейската Директива за избелващи продукти за SPA употреба.
Не е ефективен при зъби с направено кореново лечение, оцветени в шийката в розово или кафяво или такива с променен цвят в резултат на приемането на тетрациклинови антибиотици в детството. При такива зъби може да се направи избелване само в професионални условия при Вашия зъболекар. Как действа системата?Различни фактори могат да причинят промяна на цвета на Вашите зъби – най-вече тютюнопушенето, пиенето на значими количества кафе, черен чай или червено вино. При намазване на зъбите с този избелващ гел се освобождава активен кислород. Този кислород навлиза в неравностите на емайла и премахва оцветяванията по Вашите зъби натрупали се там. Системата за SPA избелване съдържат 35% гел на стабилизирани прекиси, които са активната съставка, извличаща пигментите от зъбите, променяйки техния цвят. Избелването е своеобразно обезцветяване на зъбите.

Ние ви предлагаме най-новата и сигурна система за удължаване на мигли! (КОСЪМ ПО КОСЪМ)
Тази система позволява не само да се удължат миглите, но и да им се придаде ДОПЪЛНИТЕЛЕН ОБЕМ.
Най-важното предимство е, че НЕ Е НЕОБХОДИМО ДА ИЗПОЛЗВАТЕ СПИРАЛА.Лепилото, което се прилага е хипоалергенно и притежава хирургическа здравина. Естествените мигли имат много кратък срок на "живот", затова се препоръчва да се посещава специалиста веднъж месечно, за да може да се добавят допълнителни мигли на мястото на липсващите. Ако правилно сте избрали дължината, естествената загуба на вашите мигли ще бъде абсолютно незабележима. Можете да бъдете спокойни, че МИГЛИТЕ ВИ НЯМА ДА ПАДНАТ НИТО ПО ВРЕМЕ НА ПЛУВАНЕ, НИТО СЛЕД СВАЛЯНЕТО НА ВЕЧЕРНИЯ ГРИМ!

БОТОКС ЗА КОСА
SPA DEMETRA представя първата запълваща косъма процедура!
Мощното действие на процедурата се дължи на активната съставка ИнтраСилан-tm. Това е молекула, извлечена от стъкло. Притежава свойството да се втвърдява в сърцевината на косъма на 100%, като така пресъздава и реконструира вътрешната му структура. Ефектът е дълготраен - до 9 седмици. В резултат косата е възстановена, повърхността й е гладка и блестяща, с естествен обем. „Ботоксът“ за коса вече и в Spa Demetra!

ТЕРАПИЯ ЗА МОДЕЛИРАНЕ НА ТЯЛОТО - ГИПС КЛИН- 1 ПРОЦЕДУРА 1 НОМЕР ОТ КОНФЕКЦИЯТА НАДОЛУ
/ 1 терапия –действие в 6 направления/
- Отслабване  (трайна загуба на сантиметри, чрез въздействие в дълбочина на клетките)
- Изгаряне на мазнини
- Борба с целулита
- Стягане и оформяне контурите на  тялото
- Венозни проблеми
- Стрии

Цена: 400лв.

Виж видео... Част I:

Част II: https://www.facebook.com/video.php?v=597536077014636&set=vb.142657292502519&type=3&theater