Благотворителна дейност SPA DEMETRA

Акценти

Най-често задавани въпроси за „Писмо до Дядо Коледа“:

Най-често задавани въпроси относно кампанията „Писмо до Дядо Коледа“.
ВИЖ ОЩЕ

"Облечи дете в нужда" 2022

Благотворителна кампания „Облечи дете в нужда“ 2020г. - 4 момчета 2021г.- 7 момичета и 5 момчета 2022г. - 187 общо младежи
ВИЖ ОЩЕ
Поради липса на средства строежът е спрян преди няколко години. Инициативен комитет започва кампания за събиране на средства, за да се довърши храмът в селото. Създадохме DMS номер на който всеки може да дари.
ВИЖ ОЩЕ

"Писма до Дядо Коледа" 2021г.

През изминалата 2021г успяхме с помоща на дарители, клиенти на СПА център да доставим подаръци за 314 писма.
ВИЖ ОЩЕ

Писма за 1 юни

Тази година успяхме да зарадваме децата от 7 социални дома за 1ви юни с желаните подаръци
ВИЖ ОЩЕ

Пазарджик събира "Капачки за Бъдеще"

Ние сме доброволците в град Пазарджик на "Капачки за Бъдеще"
ВИЖ ОЩЕ

Благотворителен ден в подкрепа на Мелани

На 15 февруари 2022 организирахме търг с картини рисувани от Мелани и ден на отворените врати за нашите клиенти в подкрепата за Мелани.
ВИЖ ОЩЕ

2 в 1 Дари кръв

Тази година на есенната кампнаия която организираме за „Капачки за бъдеще“ в гр. Пазарджик, ще има пунк за даряване на кръв. Кръводаряването е акт който спасява човешки животи всекидневно и освен това е полезно и за кръводарителя.
ВИЖ ОЩЕ

Благотворителния търг в подкрепа на Теди Илиева

21 декември 2019г.,
Популярни личности от родният хайлайф, спортисти и журналисти дариха вещи за благотворителният търг за Теди.За първи път в България, сноуборд състезателка има възможност да вземе участие в Зимните Младежки Олимпийски игри.
ВИЖ ОЩЕ

"Облечи дете в нужда"

СПА ДЕМЕТРА се опитва да върне на децата в неравностойно положение възможността да преживеят запомняща се емоция, като им дарява безплатен тоалет, грим и прическа.
ВИЖ ОЩЕ

Капачки за бъдеще

Капачки за бъдеще е една от основните благотворителни дейности с който се занимава СПА Деметра. Ние сме целогодишно стациорен пункт и всекидневно при нас се носят капачки.
ВИЖ ОЩЕ

До всички дарители и хора с големи сърца...

Скъпи добротворци,
В защитените жилища, за които се грижим от години, всеки ден пристигат нови деца.
През месец септември още деца ще бъдат настанени в жилищата в гр.София, гр.Пловдив, гр.Враца.
Най-често те пристигат в “новия си дом” с чорапите и дрехите на гърба си. Те, както всички нас имат нужда от елементарни ежедневни консумативи, които за съжаление държавата не осигурява в необходимите количества. Четки и пасти за зъби, гъби за баня, душ гелове, сапуни, шампоани, гребени и четки за коса, дамски превръзки и др. хигиенни и козметични материали са необходимост, която не може и не трябва да бъде пренебрегната.
Нашият екип отново има нужда да сподели грижата за тези деца с Вас, приятели и хора, с които от години в празник и делник си сътрудничим, за да направим техния живот по–спокоен и по–добър.
Апелът ни е към всеки, който има възможност и желание да помогне за набавянето на някои от изброените консумативи, да се свърже с нас – тук на лично съобщение или на spademetra@gmail.com
В тези трудни за всички ни времена, бъдете сигурни, че за момичетата и момчетата настанени в тези институции, всяка подкрепа е особено важна. Радостта и благодарността в очите им са нови чувства за тях. Нека с грижа и доброта да им помогнем да израстат добри, грижовни и благородни хора!

Благотворителна дейност SPA DEMETRA

Писма до Дядо Коледа 2021

Благотворителна дейност SPA DEMETRA

БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ