Благотворителна дейност SPA DEMETRA

Акценти

"Да влезеш в обувките на Дядо Коледа" 2023г.

За поредна година изпълнихме най-съкровените желания от коледните писма на деца, настанени в различни социални услуги в страната. Успяхме да зарадваме деца, за които един шоколад е лукс, а играчка камионче - мечта.
ВИЖ ОЩЕ

За един по-щастлив 15 септември 2023

Всяко дете има право на равен старт за 15 септември! Ако искате да помогнете, моля да предоставите закупените раници и ученически пособия на рецепцията на SPA DEMETRA
ВИЖ ОЩЕ

Да влезеш в обувките на Дядо Коледа за 1 юни 2023

Ако искате да се включите и да изпратите подарък на дете за предстоящия Ден на детето, пишете ни.
ВИЖ ОЩЕ

"Облечи дете в нужда" 2023

Благотворителна кампания „Облечи дете в нужда“ 2020г. - 4 момчета 2021г.- 7 момичета и 5 момчета 2022г. - 187 общо младежи
ВИЖ ОЩЕ

Кампания по набиране на хуманитарна помощ за пострадалите от земетресението в Сирия и Турция!

Кампания по набиране на хуманитарна помощ за пострадалите от земетресението в Сирия и Турция!
ВИЖ ОЩЕ

"Да влезеш в обувките на Дядо Коледа"2022г.

Скъпи дарители, дойде време да направим равносметка за тазгодишната кампания. Безкрайно сме Ви благодарни, че заедно успяхме да осъществим желанията на 1104 деца.
ВИЖ ОЩЕ

Подари книга на читалище в нужда

Кампанията "Дари книга!" е безсрочна и има за цел да обогати библиотечния фонд на читалища в нужда
ВИЖ ОЩЕ

"Облечи дете в нужда" 2022

Благотворителна кампания „Облечи дете в нужда“ 2020г. - 4 момчета 2021г.- 7 момичета и 5 момчета 2022г. - 187 общо младежи
ВИЖ ОЩЕ

"Писма до Дядо Коледа" 2021г.

През изминалата 2021г успяхме с помоща на дарители, клиенти на СПА център да доставим подаръци за 314 писма.
ВИЖ ОЩЕ

Най-често задавани въпроси за „Писмо до Дядо Коледа“

Най-често задавани въпроси относно кампанията „Писмо до Дядо Коледа“.
ВИЖ ОЩЕ

2 в 1 Дари кръв

Тази година на есенната кампнаия която организираме за „Капачки за бъдеще“ в гр. Пазарджик, ще има пунк за даряване на кръв. Кръводаряването е акт който спасява човешки животи всекидневно и освен това е полезно и за кръводарителя.
ВИЖ ОЩЕ

Писма за 1 юни

Тази година успяхме да зарадваме децата от 7 социални дома за 1ви юни с желаните подаръци
ВИЖ ОЩЕ

"Облечи дете в нужда"

СПА ДЕМЕТРА се опитва да върне на децата в неравностойно положение възможността да преживеят запомняща се емоция, като им дарява безплатен тоалет, грим и прическа.
ВИЖ ОЩЕ
Поради липса на средства строежът е спрян преди няколко години. Инициативен комитет започва кампания за събиране на средства, за да се довърши храмът в селото. Създадохме DMS номер на който всеки може да дари.
ВИЖ ОЩЕ

Благотворителния търг в подкрепа на Теди Илиева

21 декември 2019г.,
Популярни личности от родният хайлайф, спортисти и журналисти дариха вещи за благотворителният търг за Теди.За първи път в България, сноуборд състезателка има възможност да вземе участие в Зимните Младежки Олимпийски игри.
ВИЖ ОЩЕ

Пазарджик събира "Капачки за Бъдеще"

Ние сме доброволците в град Пазарджик на "Капачки за Бъдеще"
ВИЖ ОЩЕ

Благотворителен ден в подкрепа на Мелани

На 15 февруари 2022 организирахме търг с картини рисувани от Мелани и ден на отворените врати за нашите клиенти в подкрепата за Мелани.
ВИЖ ОЩЕ

Капачки за бъдеще

Капачки за бъдеще е една от основните благотворителни дейности с който се занимава СПА Деметра. Ние сме целогодишно стациорен пункт и всекидневно при нас се носят капачки.
ВИЖ ОЩЕ

До всички дарители и хора с големи сърца...

Скъпи добротворци,
В защитените жилища, за които се грижим от години, всеки ден пристигат нови деца.
През месец септември още деца ще бъдат настанени в жилищата в гр.София, гр.Пловдив, гр.Враца.
Най-често те пристигат в “новия си дом” с чорапите и дрехите на гърба си. Те, както всички нас имат нужда от елементарни ежедневни консумативи, които за съжаление държавата не осигурява в необходимите количества. Четки и пасти за зъби, гъби за баня, душ гелове, сапуни, шампоани, гребени и четки за коса, дамски превръзки и др. хигиенни и козметични материали са необходимост, която не може и не трябва да бъде пренебрегната.
Нашият екип отново има нужда да сподели грижата за тези деца с Вас, приятели и хора, с които от години в празник и делник си сътрудничим, за да направим техния живот по–спокоен и по–добър.
Апелът ни е към всеки, който има възможност и желание да помогне за набавянето на някои от изброените консумативи, да се свърже с нас – тук на лично съобщение или на spademetra@gmail.com
В тези трудни за всички ни времена, бъдете сигурни, че за момичетата и момчетата настанени в тези институции, всяка подкрепа е особено важна. Радостта и благодарността в очите им са нови чувства за тях. Нека с грижа и доброта да им помогнем да израстат добри, грижовни и благородни хора!

Благотворителна дейност SPA DEMETRA

Писма до Дядо Коледа 2021

Благотворителна дейност SPA DEMETRA

БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ