Как да се справим с вечния проблем – Целулита?

Как да се справим с вечния проблем – Целулита?

Да изваем тяло без целулит за което винаги сме мечтали! Доверете се на опита и на терапевтите от „СПА Деметра“!

Създаваме индивидуални програми в серии от 12 до 16 процедури за всеки наш клиент. За да отговорим на все по-нарастващите нужди и изисквания на нашите клиенти, ние избрахме най-добрите и световно известни козметични марки и апарати. При първо посещение в спа център Деметра, правим безплатна диагностика, виждаме проблемни зони, натрупване, вид на целулита.

Как да се справим с вечния проблем – Целулита?

Антицелулитен масаж е основният метод да стимулираме кръвообращението и разпада на целулита. Увеличеното кръвоснабдяване от една страна носи повече кислород, който подпомага изгарянето на мазнините, а от друга страна осигурява разнасяне на лимфния застой и отстранява токсините и отпадните продукти на метаболизма.
От изключително значение са продуктите, които ползва терапевта по време на масажа, както и проуктите, които ще си закупите за домашна грижа. Много е важно да се знае, че посещението на процедури в кабина не е достатъчно за постигането на оптимални резултати. Трябва да се полагат ежедневни грижи и у дома.
Всяка дама може да си избере текстура на продукта според предпочитанията си – гел, гел-крем, богат крем, ампули, масла и олиа.
Задължитеен фактор запостигането на резултати е и приема на достатъчно количество вода и ограничаването на сладки и солени храни, както и газирани напитки.

Определяме какъв тип е Вашия целулит:

Борба с целулита на пълни обороти

Създаваме индивидуални програми в серии от 12 до 16 процедури за всеки наш клиент. За да отговорим на все по-нарастващите нужди и изисквания на нашите клиенти, ние избрахме най-добрите и световно известни козметични марки и апарати. Гаранция за високото качество и резултатите от програмите са уменията и опита на специалистите на SPA DEMETRA, преминали специални курсове на обучение в България и чужбина. Консултантите по красота в SPA центъра ще Ви посрещнат изключително любезно с компетентна консултация и диагноза за състоянието на Вашата кожа, която ще определи най-подходящата процедура, както и грижите за кожата в домашни условия: Вашата лична рецепта за красота.

Екипът на SPA DEMETRA не Ви обещава чудеса. Ние не предлагаме “МАГИЧЕСКИ ПРЪЧИЦИ”. В комбинация с подходящ хранителен режим (не става дума за строги диети, а за спазване на елементарни правила за подбор на храната), движение и поддържащи процедури – ще постигнете резултати! Ще гоним заедно резултати и ще се радваме на Вашите постижения! Ще влезете в любимите си стари дънки с новите ни предложения! Възможно е!!!

Борба с целулита на пълни обороти

Безплатна професионална консултация в SPA DEMETRA тяло.

Консултацията в SPA DEMETRA се извършва след предварително записан час. Очакваме ви!
Запиши час за Безплатна диагностика.
Заяви безплатна консултация с наш специалист, за да намериш оптималното решение за теб. Процедурите помагат за намаляване на обиколката в проблемните зони.

Студио за отслабване

4 ТОП антицелулитни масажа

Медът има изключителното качество да пречиства организма от токсините, като един от най-мощните антиоксиданти.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Антицелулитен отслабващ масаж с мед

Предходна терапия-масаж преди всеки един пакет в борбата с целулита и излишните килограми.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Антицелулитен масаж с ДЕТОКС ефект

Огнен масаж или Масаж – фламбе е продиктуван от стар китайски метод, който гарантирано намалява обиколката в третираните зони
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Огнен антицелулитен масаж