SPA DAY Алое Вера

Подари SPA DAY Алое Вера

SPA DAY Алое Вера

SPA DAY Алое Вера

Един вълшебен СПА ден – празник и релакс за тялото и душата в SPA DEMETRA.

Подари SPA DAY Алое Вера 

Търсите най-подходящия подарък? Искате да зарадвате Вашата съпруга, гадже или приятелка? Чудите се какво да изберете?… SPA DEMETRA предлага SPA DAY пакета, едно неповторимо изживяване за един релаксиращ ден. За повече информация се обърнете на рецепция или на 0885 877 866, и според Вашият бюджет, ние ще предложим един незабравим СПА ден на Вашата половинка.

Пускане на видеото
SPA DAY- I вариант:
Масаж с Алое Вера
Масаж с Алое Вера
SPA DAY- II вариант:
SPA DAY- III вариант:

От центъра ще бъдат предоставени консумативи за еднократна употреба, които ще са Ви нужни за преживяването. Всички СПА процедури и масажи се извършват на свещи и релаксираща музика. Терапиите за лице са съобразени с нуждите на кожата на клиента. Независимо от избрания масаж, масажното олио ще бъде с аромат по избор на клиента /кафе, шоколад, вино, грозде, банан, кокос, канела, ягода, роза, лавандула, портокал, мандарина, лимон, нар, бял чай, японска вишна, лайка и т.н./.

Алое Вера масаж

Масаж с Алое Вера е ефективно противовъзпалително средство, което ще Ви пренесе назад във времето, където козметичните му и лечебни свойства са били използвани. Много императори и царе вярвали, че Алое Вера ще им донесе безсмъртие, тъй като растението има свойството да стимулира изграждането на нови клетки. SPA DEMETRA обогати своето спа меню от масажи с Масаж с Алое Вера. Изключително различният масаж като техника в комбинация с масло от 100% Алое Вера. Способността да овлажнява кожата, както и свойствата на Алое Вера да подпомага оздравителните процеси. Има омекотяващо и регенериращо действие, забавя симптомите на стареене. Има противовъзпалителни, антивирусни и естествени антибиотични свойства. Заради свойствата масажа  е подходящ в случай на кожни инфекции и раздразнения, и чувствителна кожа.

Масаж с Алое Вера

Какви са предимствата на масаж с Алое Вера:

Масаж С Алое Вера​

Масаж С Алое Вера​

Наричано „Растение чудо“ или „Лек от природата“, Алое Вера все по често е срещана активна съставка в козметиката. Способността му да овлажнява кожата и да прониква дълбоко в нея са известни, както и свойствата на алое вера да подпомага оздравителните процеси, аналгетичното му действие и антибактериалните му качества. Ако се вгледаме в омагьосания кръг на съвременните болести, съвсем естествено ще стигнем до алое вера, защото:

•   Алое Вера въздейства върху причината – стеснените капиляри.
• Алое Вера е полезно за здравето растение като плодовете и зеленчуците и затова е естествен елемент от здравословния начин на живот.
• Алое Вера е едно от най-старите и с богата традиция лечебно растение на света.

SPA DEMETRA обогати своето спа меню от масажи с изключително различният масаж като техника в комбинация с масло от 100% Алое Вера. Подари ваучер за масаж с Алое Вера.

Защо Алое Вера?

Алое Вера има комплексно действие заради своите 75 познати съставки. Eстествен източник на витамини, минерали и микроелемнти, които са важни за организма. Съдействащи за преноса на кислород в тъканите, както и за регулацията на водния баланс в организма са отговорни микроелементите и аминокиселините съдържащи се в Алое Вера. Те са идеално средство за поддържане на нивата на еластин в кожата, запазвайки я хидратирана и свежа. Алое Вера притежава също антидепресивни свойства и намалява дискомфорта при мускулни крампи. В нея се съдържат витамини от групата А,С,Е и В, както и B12. Всички тези елементи ни помагат да запазим кожата си млада, здрава и освен това спомага за бързото възстановяване на белези, мускулната система и подобрява функцията на сърдечно-съдовата система.

4 oт най-продаваните ни масажа

Традиционен турски масаж не се прави на козметична кушетка за масаж, а вместо това се прави в турска баня (хамам), подобна на парна баня, но обикновено с мраморна настилка и много по-голяма.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Ориент масаж и неговата техника на прилагане идва от Изтока. Може да се каже, че в днешния си вид масажът произхожда от Китай, Индия и Тайланд. При източния масаж често се използват лечебни масла и треви.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Подарете релаксиращи моменти на наслада. Изберете за подарък най-сладкото и екзотично изживяване за двама – масаж в синхрон!
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ