SPA DEMETRA - Курс по здравословно хранене!

SPA DEMETRA - Курс по здравословно хранене!

Ние от SPA DEMETRA, за да бъдем максимално полезни за клиентите си, ще станем домакини на нещо ново и изключително полезно!
Каним Ви да вземете участие в Курс по здравословно хранене и правилно отслабване! (занятията се провеждат в група)
Нашата Група ще Ви научи на няколко много важни неща:
– Как да се справите с излишните си килограми по ЗДРАВОСЛОВЕН начин
– Как да балансирате храненето си
– Че отслабването е приятно занимание
– На всичко важно относно хранене и хранителни навици
– Как да се чувствате добре в собствената си кожа
Групата е предназначена за хората, които не могат да се справят сами с даден проблем, а и за тези, които са пробвали почти всичко, но не са успяли. Също и за просто любознателните!
Какво представлява? Тринадесет-седмичен цикъл, един път в седмицата, за около два часа!
Какво ще науча? Всичко важно за храненето, кое е полезно и кое не; от какво има нужда тялото ми; как да му го доставя и в какво количество.
Какво ще получа? 13 лекции; допълнителни материали; личен треньор по хранене; индивидуален хранителен режим; ежеседмично проследяване; замерване на Tanita на всеки три седмици; ежеседмични награди за най-старателните участници; 1 терапия с BALLACER Апарат за моделиране на тялото /Многофункционален апарат осигуряващ ефективна корекция на целулит, телесното тегло, оформяне и стягане на тялото, подобряване на чревната проходимост, мускулна стимулация, лимфен дренаж, подмладяване на кожата/, Безплатна диагностика / степен на целулита, проблемни зони/, снимки „преди” и „след”; голяма награда в края на програмата за този, който е свалил най-голям процент от личното си тегло; завършване с торта (от извара); и най-вече много подкрепа, позитивизъм и приятни емоции!
За всеки, който реши да се включи, сме подготвили специална изненада от Spa Demetra!
Колко струва? Цената на групата е 80 лв. и включва всичко от гореизброеното!
Как да се включа? Всеки участник е необходимо да премине предварително замерване на телесните показатели, затова заявете своя час на рецепция на SPA DEMETRA.
За повече информация на рецепция на SPA DEMETRA