• Златна терапия
  • Терапия с витамин С
  • Почистване с ултразвук
  • Лифтинг на шия
  • Аквапилинг
  • Anti-age

ЕКСПРЕСНА ТЕРАПИЯ СЪС ЗЛАТО, ДИАМАНТ, РУБИН ИЛИ САПФИР

 

Съчетава лукса и блясъка на злато с най-съвременните процедури против хидратация и стареене.Коя е Вашата терапия ще решите Вие с помощта на опитните естетици в спа центъра.

Златната терапия за лице:

• Подмладява и освежава кожата.
• Стимулира производството на колаген.
• Стимулира дейността на клетката.
• Мощна ПРОГРАМА против стареенето
• Разглаждане на бръчките
• Eфект на лифтинг операция
• Увеличава абсорбирането на подхранващи вещества.

Златен серум – 8 лв.
Златна терапия – 10 лв.
Златна грижа за шията и деколтето – 12лв.

SPA DEMETRA представя първата Detox терапия с витамин С!

За жените, навлизащи в по-зряла възраст, най-важните характеристики на козметичните терапии в борбата със старенето на кожата е ефикасността. Предпочитанията се насочват към естествените съставки, съчетани с най-новите научни открития.
Anti-Age терапия с витамин С  е хидратираща терапия за лице с интензивно подмладяващ ефект. Последните достиженя в козметологията  достигат до изключително важно откритие: чистият витамин С активира процеса на естествено подмладяване на клетките в дълбочина. Действието на чистия витамин С има силата да върне хода на времето с 10 години, възстановявайки основните елементи на структурата на младата кожа.

Реална цена: 120лв.
Промоционална цена: 49лв. /Включва само лице/
Промоционална цена: 75лв. /Включва лице, шия и деколте/.
 

УЛТРАЗВУКОВО ПОЧИСТВАНЕ НА ЛИЦЕ

Целта е да се отстранят мъртвите клетки от най-горния слой на епидермиса, за да се даде възможност на кожата да диша и за по- доброто проникване на следващите продукти. Предходна процедура преди всяка терапия. Има моментален подобряващ ефект – само 45 минути са необходими за изпълнението й.

Промоционална цена: 38лв.

ЛИФТИНГ НА ШИЯ –

Стягаща терапия за оформяне и повдигане на лицевия контур, шията и деколтето. Използван за стимулиране на клетъчното делене, което чрез увеличаване на броя на новите клетки води до регенериращ ефект.

ДЕЙСТВИЕ – повдигане на лицевата мускулатура; стягане на деколтето и шията, хидратация на кожата. Запълва дълбоките бръчки.

Промо цена: 30лв. RF радиочестотен лифтинг на шия и деколте: 50лв.

Аквапилинг – Комплексно решение за перфектна грижа за кожата на лицето:

Дълбоко почистване с аква пилинг
Ремоделация на колагена
Anti-age терапия с ултразвук
Разглажда финни бръчици
Кислородната безиглена мезотерапия

Промо цена: 77лв.

КОЛАГЕНОВА “ANTI-AGE” ТЕРАПИЯ с интензивно подмладяващ ефект- колаген, витамин С и стволови клетки

Все по-актуална от всякога е темата как да останем млади и да завабим старенето на кожата. През последните години потреблението на “Anti-Age” продукти (продукти против стареене на кожата) в Европа отбелязва ръст от 53%. За жените, навлизащи в зряла възраст, най-важните характеристики на козметичните продукти са ефикасността на използваният продъкт на кожата. SPA DEMETRA винаги търси за своите клиенти естествените съставки, съчетани с най-новите научни открития..
Представя ви най – новото си попълнение от най-нова генерация в “Anti-Age” сегмента – АНТИ- ЕЙДЖ ТЕРАПИЯ с интензивно подмладяващ ефект.
Благодарение на невероятният колаген хидролизат( патент на Мота – 6 Лаборатори), с който разполагаме, постигането на много добри резултати в забавянето старенето на кожата е напълно постижимо. В комбинация с Anti – Age Complex – DNA, Collagen & Elastin, който доказано намалява бръчките и спира появата на нови.
Терапията работи за 8-часова хидратация? За да се постигне този ефект, създатетлите на марката се доверяват на няколко доказали се продукта – Gatuline Hydro, Hyaluronic Acid , и разбира се на липозомите заредени с хидратиращ ефект. Това е технология която позволява вкарването на овлажняващите съставки дълбоко в кожата, където те действат в продължение на 8 часа. Чистият витамин С активира процеса на естествено подмладяване на клетките в дълбочина. Действието на чистия витамин С има силата да върне хода на времето с 10 години, възстановявайки основните елементи на структурата на младата кожа – папилите. Папилите осъществяват връзката между дермата и епидермиса. Те са важен елемент за механичната стабилност на кожата. Чрез тях епидермисът се снабдява с кислород, влага и хранителни вещества. Една от основните причини, обуславящи процеса на стареене на кожата е значителното намаляване на папилите с напредването на възрастта. Кожата постепенно се отпуска и губи своята естествена гладкост и еластичност. Чистият Витамин С възстановява структурата на папилите и активира естествения процес на регенерация на кожата в дълбочина. Той спомага за намаляването на бръчките, видимо стяга и изглажда кожата и освежава тена. За разлика от обикновения витамин С (използван в повечето козметични продукти) чистият Витамин С защитава кожата много по-ефективно от вредното действие на свободните радикали.

Реална цена: 120лв.
Промоционална цена: 60лв. /Включва само лице/
Промоционална цена: 99лв. /Включва лице, шия и деколте/.