• СПА Избелване
  • IPL Фотоепилация
  • Бютифай
  • Вграждане на мигли
  • Ботокс за коса
  • Солариум / Колариум

SPA ИЗБЕЛВАНЕ НА ЗЪБИТЕ

SPA DEMETRA продължава да се грижи за Вашето красиво лице и тяло. Представяме Ви новата технология за избелване на зъбите. Новият апарат комбинира неинвазивна технология с отлична ефикасност за третиране на Вашата усмивка. Апаратът е създаден за избелване на зъбите с няколко тона.Цена: 80лв.

 IPL&RF ФОТОЕПИЛАЦИЯ

IPL фототерапията е високотехнологична медицинска процедура, използваща интензивна пулсираща свтлина, чрез която успешно се повлиявa нежаланото окосмяване… Нашият апарта позволява работа през летният сезон.

 

IPL Фотоепилация горна устна – Промоционална цена: 25лв.

IPL Фотоепилация интим – Промоционална цена: 60лв.

IPL Фотоепилация интим + мишници – Промоционална цена: 75лв.

IPL Фотоепилация ръце + мишници – Промоционална цена: 150лв.

IPL Фотоепилация цяло тяло – Промоционална цена: 530лв.

БЮТИФАЙ – ПРОГРАМА ГРИЖА ЗА ОКОЛООЧНИЯ КОНТУР

Повдигни горен клепач без оперaция! БЮТИФАЙ е първата активна съставка демонстрираща видимо лифтинг действие срещу увисването на горните клепачи. БЮТИФАЙ значително запълва бръчките, намалявайки техния обем и дълбочина.

БЮТИФАЙ – ANTI- AGE ПРОГРАМА ЗА ПОВДИГАНЕ НА ГОРЕН КЛЕПАЧ

 

Повдигни горен клепач без оперaция! БЮТИФАЙ е първата активна съставка демонстрираща видимо лифтинг действие срещу увисването на горните клепачи. БЮТИФАЙ значително запълва бръчките, намалявайки техния обем и дълбочина.

БЮТИФАЙ – ANTI- AGE ПРОГРАМА ГРИЖА ЗА ОЧНИЯ КОНТУР – очите ни издават умората, стреса, липсата на достатъчно сън, кожата около очите е изключително фина и изисква специфична грижа. Терапията е коктейл от енергия и дълготрайна хидратация. Успокоява и охлажда околоочния контур. Хидратира, стимулира клетъчното регенериране, възстановява еластичността на кожата, редуцира и предпазва от бръчки, сенки и торбички, антистрес ефект и релаксация. Много подходяща за активно работещи с компютър. Провисналите клепачи водят до необходимост от блефаропластика: хирургично изрязване на излишната кожа на клепача, чиито брой продължава да се увеличава през последните 20 години и се превръща в най-често срещаната лицева операция.

БЮТОФАЙ -е първата активна съставка за разкрасяване на очния контур и особено насочена към увисналите горни клепачи. Синдром на “провисване” БЮТИФАЙ е първата активна съставка демонстрираща видимо лифтинг действие срещу увисването на горните клепачи. БЮТИФАЙ значително запълва бръчките, намалявайки техния обем и дълбочина. БЮТИФАЙ значително избледнява тъмните кръгове, намалявайки интензивността на червените и сини тонове. За първи път в козметичната индустрия, активна съставка намалява провисването на горния клепач. БЮТИФАЙ е проектирано за подмладяване на общата зона около окото: Подсилвайки дермалната структура и завишавайки контрактилните й свойства, БЮТИФАЙ повдига подгъването на клепача в горната част и намалява бръчките пачи крак в страните. Чрез консолидиране на микросъдовата мрежа и намаляването в натрупването на пигмент. БЮТИФАЙ избелва тъмните кръгове в долната част.

Промо цена: 30лв. /в комбинация с ултразвук: 45лв./

ВГРАЖДАНЕ НА МИГЛИ ОТ ЕСТЕСТВЕНА КОПРИНА

 

Методът косъм по косъм е изключително естествен и изключително деликатен. Тази система позволява не само да се удължат миглите, но и да им се придаде допълнителен обем. Това е един напълно безвреден и ефикасен метод, гарантиращ естествената визия и дълготраен ефект. Миглите се апликират към естествените една по една с помощта на хипоалергенно лепило с хирургическа здравина, без да имат директен контакт с клепача. По този начин, се увеличава дължината и обемът на миглите.

Реална цена: 150лв. /Промо цена: 95лв.

Ботокс за коса

> БОТОКС ЗА КОСА – 50лв.
SPA DEMETRA представя първата запълваща косъма процедура!Мощното действие на процедурата се дължи на активната съставка ИнтраСилан-tm. Това е молекула, извлечена от стъкло. Притежава свойството да се втвърдява в сърцевината на косъма на 100%, като така пресъздава и реконструира вътрешната му структура. Ефектът е дълготраен – до 9 седмици. В резултат косата е възстановена, повърхността й е гладка и блестяща, с естествен обем. „Ботоксът“ за коса вече и в Spa Demetra!Допълнително се заплаща сешоар!

 СОЛАРИУМ 1мин.-1лв.

Бърз тен с новия ултра мощен солариум

 35мин. – 20лв.  / 70мин. – 35 лв.

КОЛАРИУМ 1мин- 1.50лв.,

на карта  30мин. – 30лв.  / 100мин. – 80 лв.