Красота от Древен Египет

Красота от Древен Египет

Ритуалите за красота на Клеопатра

Няма човек, който да не е чувал за Клеопатра и неземната й красота, която тя умело поддържала с минерали от Мъртво море. Почиствала кожата си с мляко и мед, а след това използвала бадемово масло. Според древните хроники със златен прах Клеопатра се е грижела за кожата си, след като взимала вана с чисто мляко. Египетските жени смятали окосмяването за грозно и поради тази причина първата кола маска в историята се появява именно в Древен Египет.

Красота от Древен Египет
златен прах

Красота от Древен Египет - Пилинг със златни частици

Специална златна ексфолираща маска създадена за дълбоко, но същевременно деликатно отстраняване нечистотиите по кожата и премахването на мъртвите клетки. След този пилинг-масаж с фини абразивни частици и златни микровлакна, кожата вече „диша“, става по-мека и гладка. Златните частици в комбинация с богат набор от витамини и концентрирани растителни екстракти, ефективно хидратират и изглаждат кожата, стимулират регенеративните процеси и забавят стареенето, като оказва благотворно влияние върху кожата.

Красота от Древен Египет

Императорска терапия с мед и мляко

Императорска терапия с мед и мляко – деликатна селекция от злато, мед и кисело мляко. Хидратира в дълбочина, подобрява капацитета на кожата да задържа вода, успокоява, освежава, омекотява, подхранва и витализира. Още от дълбока древност медът е бил използван дори по време на къпане. Комбинацията от мед и мляко прави кожата мека, еластична и красива. Императорска терапия с мед и мляко – преживяване, обогатяващо сетивата Древните са били управлявани от едноличен владетел, който притежавал абсолютна власт. От Шумер и Вавилон до могъщата Римска империя всички владетели са имали достъп до блага, непознати на простолюдието. Сред тях е и Императорската терапия с мед и мляко – тайнство, произлизащо от Древен Египет.
СПА ПАКЕТ ЗА ДВАМА "КЛЕОПАТРА и Юлий Цезар" включва:
Красота от Древен Египет
СПА пакет за двама "Тайните на Египет" ВКЛЮЧВА:
СПА ПАКЕТ ЗА ДВАМА "ТАЙНИТЕ НА ЕГИПЕТ"

Красота от Древен Египет