fbpx

Вана на Клеопатра

Вана на Клеопатра

Вана на Клеопатра – едно невероятно преживяване, което ще Ви пренесе в един свят, изпълнен с мистика. Ще излезете от ваната като нова жена, като се доверите на специалистите ни, които използват оригиналната рецепта на Клеопатра. Всички сме чували за пословичната вана на Клеопатра, с която царицата на Египет поддържала кожата си. Успехът на разкрасителната процедура се дължи на добавеното във ваната мляко и полезните за кожата вещества, които съдържа. Млечната киселина в млякото е алфа-хидрокси киселина, която е известна с благоприятния си ефект при подмладяване на кожата. Тя хидратира и подхранва, намалява бръчките, ексфолира мъртвите клетки и същевременно насърчава растежа на нови. „Вана на Клеопатра“ ще Ви помогне при болки в мускулите, ще премахне умората, стреса и напрежението….

Красота от Клеопатра

Най-важната рецепта за красотата на Клеопатра, разбира се, е прочутата млечна вана. Тя обичала да се къпе в магарешко мляко – продукт, богат на омекотяващия кожата цинк. Благодарение на своите антибактериални, стягащи и защитни качества, цинкът осигурява здравето и красотата на кожата, косата, ноктите и очите. Този „минерал на красотата” подхранва кожата, поддържа я чиста и я възстановява.

Египетска перлена вана

ПЕРЛЕНА ВАНА с билки, алги и аромати – вана с топла вода, в която са добавени билкови екстракти – алги и ароматични масла. Извършва се масаж на тялото от въздушни мехурчета (перли). Действа релаксиращо или ободряващо в зависимост от специфичните свойства на добавените продукти.