Антистрес масаж

Антистрес масаж

Стресът и неговото отражение върху живота.

За стреса са изписани хиляди статии. Телевизия, Интернет, списания и други ни заливат ежедневно с информация как да се „излекуваме“ от него. Факт номер едно е, че стресът е бич на нашето време. Усещаме го всички. Ежедневието ни е напрегнато, забързано, изнервено, динамично и в повечето случаи 24 часа не ни стигат. Ние сме различни и реагираме по различен начин на стреса. За едни дадена ситуация може да е безобидна, докато за други – да е твърде сериозна и да не могат да се справят с нея.

Според ситуацията стресът бива:

Другото решение? Алтернативата? Антистрес масаж

Като цяло, антистрес масажът няма аналог. Това е масаж, който се прилага за премахване на стреса, под звуците на релакс музика, приглушена светлина и строго определен ритуал от отпускащи похвати на терапевта. Съвременното ни ежедневие е изпълнено с огромни физически и психически усилия. Антистрес масажът напълно неутрализира стреса, повишава имунната защита и нормализира обменните процеси на организма. Той е способен само с един сеанс да постигне мощен стабилизиращ ефект като възвръща енергията и увереността в собствените сили. Масажът отстранява енергийните блокажи в тялото, като така подобрява кръвообращението и стимулира лимфната система да отделя вредните вещества. Био-стимулатор на кожата и подкожната мускулатура на тялото. Богат на витамин С / един от най-силните анти-оксиданти/. Портокаловото масло стимулира клетъчната обмяна и обновява кожата, регулира баланса на мазнините. Мощен антистрес масаж.

Антистрес масаж увеличава многократно ефекта:

Симптомите:

Цена цяло тяло
96 лв.
48 лв./частичен
Резервирайте час

4 oт най-продаваните ни масажи:

Лечебен масаж на цяло тяло против болки, невралгии и скована мускулатура
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Билковите екстракти едновременно се вдишват и се абсорбират от кожата - етерични масла от санталово дърво, маточина, мента, мащерка, невен, лавандула, липа и т.н.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Подарете релаксиращи моменти на наслада. Изберете за подарък най-сладкото и екзотично изживяване за двама – масаж в синхрон!
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ