АРОМАТЕРАПИЯ

Ароматерапия

Ароматерапия – предлага цялостна грижа за красотата на кожата, благодарение на перфектната комбинация от фитокозметиката и аромакозметиката. От древни времена било забелязано благотворното въздействие на ароматите върху здравето на човека. Масажът, сам по себе си, се явява укрепваща и отпускаща процедура, базирана на употребата на основни масла, чиито аромати въздействат и върху духа. Маслата попадат, чрез кожата в кръвта и в цялото тяло, а чрез мембраните и носа – в мозъка, което пък влияе на настроението и емоциите. Съвременната ароматерапия е профилактичен, оздравителен, напълно натурален способ за поддържане на добра емоционална и физическа форма. Терапия, позволяваща премахването на ежедневния стрес. Вашето тяло го заслужава. Все по-голям брой посетители на козметичните салони желаят нови, различни, индивидуализирани козметични терапии. Аромотерапията е подходяща за всеки клиент, тъй като може да бъде адаптирана според нуждите на кожата. Подходяща комбинация с Анти-стрес масаж.

Ароматерапия и етерични масла

Ароматерапията се базира на употребата на основни масла за третиране на лицето и тялото, чиито аромати въздействат и върху духа. Етеричните масла в продуктите, с които работим в SPA DEMETRA допринасят за подобряване на биологичните функции на кожата, стимулират кръвообращението и обмяната на веществата, действат противовъзпалително, забавят стареенето на кожата, спомагат за образуването на кожен колаген и фибриноген, както и за изграждането на здрави нови клетки. Те свързват свободните радикали в клетките, подобряват защитната им бариера и забавят стареенето, като обезпечават допълнително:
• омекотяване, регенериране, повишаване на еластичността на кожата и има антисептично действие;
• стимулиране на процесите на метаболизма в тъканите, подобряване на кръвообращението и имунитета;
• ефективност на лимфодренажа, нормализиране на тонуса на периферните съдове;
• биоактивен резонанс, като след завършването му абсорбираните масла са активни часове след процедурата;
• и най-важното – балансиране на процесите в организма: физиологични и емоционални.
За  траен ефект е добре  да се комбинира с  Фреш масаж.

Ползите от етеричните масла и тяхната употреба:

Цена цяло тяло
95 лв.
48 лв./частичен
Резервирайте час

4 oт най-продаваните ни масажи:

Масаж с шоколад, възстановява мекотата на кожата и нежното усещане благодарение на тройното въздействие на какаото-хидратация, антиоксидиране и емоционално удоволствие. Изключително релаксираща терапия.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Бамбуковият масаж се препоръчва при затлъстяване, свръх тегло, целулит, а също при физическа и умствена преумора.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Подарете релаксиращи моменти на наслада. Изберете за подарък най-сладкото и екзотично изживяване за двама – масаж в синхрон!
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ