fbpx

Detox масаж с мед

Медът – мощен антиоксидант

Медът има изключителното качество да пречиства организма от токсините, като един от най-мощните антиоксиданти. В днешно време в тялото ни постъпват повече токсични вещества и то е неспособно да се справи с тях (да ги изхвърли). Тъй като те са отровни за всички органи и системи, единственото място където биха могли да се отделят без да нарушат жизненоважни за човека процеси е подкожието. Там те се свързват с ненаситените мастни киселини и образуват трайни съединения, водещи до появата на фиброзният целулит.

Детокс масаж с мед SPA DEMETRA
Чрез Детокс масаж с мед се постига ефектът на “изпомпване” на кръвта от дълбочина към кожната повърхност, подобно на вендузите, което позволява на кръвта да изтегли всички продукти от забавената обмяна на веществата в клетките и да подобри храненето им. Специфичните масажни похвати, води до отпушване и прочистване на порите и по този начин извличането на токсичните вещества става доста по лесно и ефикасно. Използвайки лепкавостта на вече изстиналия мед се разкъсват всички съединително тъканни сраствания, подобрява се еластичността и здравината на кожата. Това е единственият 100% натурален детокс масаж.

ЛЕЧЕБЕН МАСАЖ С МЕД

Лечебната сила на меда е известна още от древността. Днес съдържанието му е добре известно, което напълно обяснява и силно изразените му лечебни свойства. Освен вода и въглехидрати, в него се съдържат и важни микроелементи и минерали, витамини, някои ензими, както и антибиотични вещества. При приемането на мед с храната голяма част от полезните вещества съдържащи се в него частично или пълно се унищожават от стомашната киселина, докато прилагайки го върху кожата те напълно се усвояват. Медният масаж в днешния му вид представлява цялостен природен метод на лечение. Третирането на кожата с ръце и насоченото стимулиране на отделни зони от гърба в съчетание с изключителните лечебни качества на пчелния мед взаимно се допълват и засилват действието си. Ефектът от масажирането с ръце на намазания с пчелен мед гръб е “изсмукване” и “изпомпване” от тъканите на тялото на натрупаните с години токсини. Пчелният масаж въздейства лечебно на организма директно през кожата и прилаган като терапия, възстановява естествената способност на организма да се самопрочиства от отровите.

Масажът с мед влияе силно тонизиращо на целия организъм, като е особено ефективен при: артроза (коксартроза, спондилартроза и др.); белодробни заболявания ; чернодробни болести; главоболие; безсъние; депресии; синдром на хроничната умора; бавно възстановяване след тежки заболявания и бременност, др.

SPA DEMETRA Ви предлага да се насладите на тази терапия за детокс.

Медотерапията, като масажна процедура представлява оригинална лечебна методика, която се използва с цел да се извлекат ненужните и токсични вещества през кожата на човека. За тази цел се използва пчелен мед, който се нанася върху кожата на тялото, медът навлиза директно през кожата в кръвта и чрез специфични масажни похвати се извличат вредните токсини, задържали се в подкожните тъкани на човешкото тяло.

Детокс масаж с мед въздейства върху организма по следните начини:

• пречиства организма от шлаките и токсичните вещества;
• почиства кожата и отпушва порите;
• позволява на кожата да диша и функционира нормално;
• намалява теглото между 500-700гр.;
• ефективно премахва целулита;
• помага бързото и ефективно оформяне на тялото;
• стимулира отслабването /бърз и здравословен метод, трайна загуба на сантиметри, чрез въздействие на клетките в дълбочина/;

Ценa: 80 лв.
Резервирайте час: 0885 877 866