Детски масаж

Детски масаж

Детски масаж се прави при деца от 0 до 14 години, като при различните възрасти са различни похвати и методи на масаж. Похватите са бавни, последователни и плаващи, без голямо усилие защото в детска възраст мускулите и ставите все още се развиват. Това развитие продължава до 25 години.

Детски масаж с шоколад

Масаж с шоколад – може да се използва от всички хора ( деца, мъже, жени, възрастни). Той се прави с масажен крем от натурален шоколад, който дава хидратация на тялото. При такъв масаж, кожата на клиента е хидратирана, увлажнена и свежа. Шоколадът стимулира производството на ендорфин или хормона на щастието. Вижте повече за останалите процедури с шоколад.

Пускане на видеото

Цел и действие:

Детски масаж има за цел да отпусне, тонизира, да се премахне натрупаната умора и стрес. Детският масаж подсилва защитните функции на организма, като укрепва имунитета, подобрява концентрацията в училище и по-лесно се преминава през специфичната пубертетна възраст. Намалява болките в гърба и главоболието предизвикани от дългото стоене в седеж по време на часовете. Помага за редуциране на наднорменото тегло и е много добра профилактика срещу затлъстяването при децата. Спомага и за разграждане на стреса. Масажът оказва много добро въздействие и при деца, които нямат апетит, при деца с понижен мускулен тонус, при деца със забавяне в психичното или двигателното развитие, при деца, които често боледуват и други. Вижте галерия на СПА детски партита в SPA DEMETRA.

Цена цяло тяло
75 лв.
38 лв./частичен
100 лв./ с шоколадова маска
Резервирайте час

4 oт най-продаваните ни масажи:

Лечебен масаж на цяло тяло против болки, невралгии и скована мускулатура
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Билковите екстракти едновременно се вдишват и се абсорбират от кожата - етерични масла от санталово дърво, маточина, мента, мащерка, невен, лавандула, липа и т.н.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Подарете релаксиращи моменти на наслада. Изберете за подарък най-сладкото и екзотично изживяване за двама – масаж в синхрон!
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ