fbpx

Детски масаж

Детски масаж

Детски масаж се прави при деца от 0 до 18 години, като при различните възрасти са различни похвати и методи на масаж. Похватите са бавни, последователни и плаващи, без голямо усилие защото в детска възраст мускулите и ставите все още се развиват. Това развитие продължава до 25 години.

Цел и действие на Детски масаж

Детският масаж има за цел да отпусне, тонизира, да се премахне натрупаната умора и стрес. Детският масаж подсилва защитните функции на организма, като укрепва имунитета, подобрява концентрацията в училище и по-лесно се преминава през специфичната пубертетна възраст. Намалява болките в гърба и главоболието предизвикани от дългото стоене в седеж по време на часовете. Помага за редуциране на наднорменото тегло и е много добра профилактика срещу затлъстяването при децата. Спомага и за разграждане на стреса. Масажът оказва много добро въздействие и при деца, които нямат апетит, при деца с понижен мускулен тонус, при деца със забавяне в психичното или двигателното развитие, при деца, които често боледуват и други.

Детски масаж с шоколад

Масаж с шоколад – може да се използва от всички хора ( деца, мъже, жени, възрастни). Той се прави с масажен крем от натурален шоколад, който дава хидратация на тялото. При такъв масаж, кожата на клиента е хидратирана, увлажнена и свежа. Шоколадът стимулира производството на ендорфин или хормона на щастието.

Цени: 29лв./20мин./гръб 
55лв./40мин. цяло тяло
38лв./40мин. масаж с аромат на шоколад

Резервирайте час: 0885 877 866