Hot Stone масаж

Hot Stone масаж

Hot Stone масаж е вариация на класическата масажна терапия с помощта на различни по големина гладки базалтови камъни. Те са богати на желязо и дълго задържат генерираната топлина. Предварително намокрени и затоплени до подходяща температура, камъните се поставят на специални (енергийни) точки по гърба и между пръстите на ръцете и краката. Топлината от камъните затопля и релаксира мускулите. Така се постига подобряване на циркулацията, отпускане на мускулатурата и релаксация на нервната система. Hot Stone масажът се препоръчва при схващания и болки в гърба и ставите, стрес, напрежение, безсъние, депресия и лоша циркулация. Hot Stone масажът действа като обмен на спокойствие и енергия с вулканичните камъни, които попиват преумората и стреса.

Пускане на видеото
СПАДЕМЕТРА-НОТ-STONE-МАСАЖ

Hot Stone Масаж​


Терапия с вулканични камъни – геотермалният масаж е един от най-древните методи за профилактика, релаксация и възстановяване. Премахва се енергийния дисбаланс, отпускат се мускулите и се подобрява гьвкавостта на ставите. Съчетанието на енергийното вьздействие на затоплените камьните и мануалния масаж стимулира прилив на позитивна енергия, добро здраве и душевна хармония. Масажът с топли вулканични камъни е от SPA терапиите за тяло, които съчетават енергийното въздействие на вулканичната магма, кристалотерапията, мануален масаж, релаксираща музика, ароматерапия. Целта на масажа с вулканични камъни е да се постигне баланс на физическо, психическо, емоционално и енергийно ниво.
В “Hot Stone” масажът се ползват различни по големина гладки базалтови камъни /вулканични камъни/. Те са богати на желязо и задържат генерираната топлина дълго време. Обикновено се затоплят до около 50-60⁰, но това е съобразено с всеки клиент и неговата поносимост към топлина. Камъните се подреждат както по най-напрегнатите мускули на гърба и между пръстите на краката, така и върху енергийните центрове /точки на тялото/, които разпращат топлината по цялото тяло – дланите и ходилата.

Масажът с горещи камъни:

Цена цяло тяло
135 лв.
60 лв./частичен
Резервирайте час

ТОП 4 oт най-продаваните ни масажи:

Хималайската сол е богата на калций, магнезий, фосфор, калий, както и желязо, от където всъщност идва и нейния розов цвят. Наречена още „Розово злато“ в нея се съдържат 84 природни минерала.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Масаж с Кислород – Насища кожата с кислород. Покачва нивото на Mg в организма, на основата на портокалово масло, което е богато на витамин С /един от най-силните антиоксиданти/.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Подарете релаксиращи моменти на наслада. Изберете за подарък най-сладкото и екзотично изживяване за двама – масаж в синхрон!
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ