Възстановителен масаж с луга

Възстановителен масаж с луга

Масаж с черноморска луга с екстракт от Арника, Хвойна, Лавандула и Розмарин. Препоръчително е да се направи серия от масажи за да има бърз и дълготраен ефект. Доказани са и лечебните свойства при много заболявания от масажът с Черноморска луга: болки в ставите, артрити, артрози, неврити, възпаления на околоставните тъкани, навяхвания, изкълчвания на стави, счупвания, невралгия, плексити, дископатии и др.  Знаете ли, че освен в Мъртво море най-полезната луга се добива точно на Българското черноморие в Поморийската част? 

 

Възстановителен масаж с луга

Черноморската луга е краен продукт при солодобива в солниците на Поморие и Бургас. Тя остава над солния пласт като гъста маслоподобна течност с жълтокафяв цвят и лек мирис на сероводород. Лечебни свойства на лугата се дължат на нейния богат минерален и органичен състав. По съдържание на биологични вещества тя съдържа всички съставки на морската вода и рапата, но в многократно по-голяма концентрация. Преобладава съдържанието на магнезий, калций, натрий, хлор, бром, сулфати, хидрокарбонати, много микроелементи, органични вещества и др. Поради тази причина се счита, че е по-ценна и полезна от солите от Мъртво море, а и е по-щадяща кожата тъй като има приятна, подобна на масло консистенция. Най–високо е съдържанието на магнезиеви соли – магнезиев хлорид и магнезиев сулфат. Той е нужен за произвеждането на енергия в клетките и ускоряването на метаболизма, играе основна роля за равновесието на нервната и мускулната система, намалява мускулните болки и оказва благоприятно действие върху кожата, костите и мускулите. За максимален ефект съчетайте с масаж с Магнезий.

Възстановителен масаж с луга

Възстановителен масаж с луга увеличава многократно ефекта:

Цена цяло тяло
125 лв.
50 лв./частичен
Резервирайте час
Възстановителен масаж с луга
Масаж с магнезий
Масаж с магнезий
Масаж с магнезий

ТОП 4 oт най-продаваните ни масажи:

Лечебен масаж на цяло тяло против болки, невралгии и скована мускулатура
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Билковите екстракти едновременно се вдишват и се абсорбират от кожата - етерични масла от санталово дърво, маточина, мента, мащерка, невен, лавандула, липа и т.н.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Подарете релаксиращи моменти на наслада. Изберете за подарък най-сладкото и екзотично изживяване за двама – масаж в синхрон!
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ