Масаж с магнезий

Масаж с магнезий

Масаж с магнезий е ефективно средство за повишаване на магнезиевите нива в организма, при мускулни крампи, екзема, псориазис, брадавици, кокоши трън, разширени вени и спортни травми, плексит /шийно-раменен и кръсто-поясен/, като подобрява кръвообращението и улеснява движението в блокираната зона. Подходящ при диабетна невропатия и Фибромиалгия (мускулни и ставни болки, хронична умора, напрежение в мускулите, сухожилията и ставите). Магнезиевият масаж е високо ефективен при: стрес, болки в мускулите, умора, нарушен сън.

масаж-с-магнезий

ПИЙТЕ МАГНЕЗИЙ… чрез кожата!

Защо магнезият е толкова важен?
Магнезият е най-важният минерал за всички живи организми. Магнезият е един от най-важните минерали в тялото и недостатъчното количество от него пречи на нормалното функциониране на множество системи и процеси. Той е вторият важен елемент в организма, който обогатява клетките и участва в повече от 300 биохимични процеса в цялото тяло. Магнезият е необходим за производството и съхранението на енергията в нейната цялост и е от съществено значение за поддържане на нормалните мускулни и нервни функции. За да функционират правилно нашите клетки, следва ежедневно да ги снабдяваме с достатъчно количество магнезий. Ето защо SPA DEMETRA oбогати своето меню от масажи с – МАСАЖ С МАГНЕЗИЙ. За  траен ефект е добре  да се комбинира с  Масаж с Поморийска луга.

Масаж и апликацията магнезий с увеличава многократно ефекта:

Цена цяло тяло
95 лв.
65 лв./частичен
38 лв./Апликация с Mg
Резервирайте час
Възстановителен масаж с луга
Масаж с магнезий
Масаж с магнезий
Масаж с магнезий

Част oт най-продаваните ни масажи:

Масажът с Поморийска луга е изключително високо спектърен: – действа тонизиращо и релаксиращо на целия организъм; – премахва умората и тежестта в крайниците; -Подобрява качеството на съня
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Билковите екстракти едновременно се вдишват и се абсорбират от кожата - етерични масла от санталово дърво, маточина, мента, мащерка, невен, лавандула, липа и т.н.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Hot Stone масаж е вариация на класическата масажна терапия с помощта на различни по големина гладки базалтови камъни. Те са богати на желязо и дълго задържат генерираната топлина.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ