Масаж с шоколад

Масаж с шоколад

Масаж с шоколад, възстановява мекотата на кожата и нежното усещане благодарение на тройното въздействие на какаото-хидратация, антиоксидиране и емоционално удоволствие. Изключително релаксираща терапия. Това не е просто масаж, а цялостна грижа за кожата. Терапията включва почистване на тялото с какаов ексфолиант, нанасяне на плътен слой шоколадова маска и последващ лек и нежен масаж с ухаещ шоколадов крем. Какаото стимулира произвеждането на ендорфини, известни като “хормони на щастието”, които стимулират сетивата, освобождават напрежението и създават приятно усещане за комфорт. Масажът с шоколад вече доказа свойствата си като един от най-интересните, приятни и релаксиращи методи, повишаващи настроението и доставящи енергия на организма, с анти-стрес ефект. Масаж с шоколад се прави със специален продукт с висока концентрация на натурален шоколад. Той подхранва тялото в дълбочина. При такъв масаж кожата на клиента е хидратирана, овлажнена и освежена. Шоколадовата процедура зарежда вялата и изтощена кожа с енергия и я подмладява. „Сладката“ терапия се прави както на лицето за блясък, така и на тялото. Може да се прилага при всякакви групи от хора (деца, мъже, жени, възрастни).

Пускане на видеото

Масаж с шоколад

Масаж с шоколад – едно „сладко“ приключение… Масажът с шоколад дарява кожата и душата с тонус. Доказано е, че какаото подобрява производството на ендорфини – естествените хормони на щастието, които подобряват действието на серотонина, отговарящ за доброто ни настроение.

Повишаването на нивото на ендорфина води до:

Цена цяло тяло
150 лв.
65 лв./частичен
Цена на апликация: 80лв.
Пакетна цена: 159лв. Масаж + апликация цяло тяло

4 oт най-продаваните ни масажи:

Лечебен масаж на цяло тяло против болки, невралгии и скована мускулатура
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Силовият-спортен масаж е предназначен за всички активно спортуващи хора /най-вече за хора, извършващи прекомерно интензивна двигателна дейност/.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Подарете релаксиращи моменти на наслада. Изберете за подарък най-сладкото и екзотично изживяване за двама – масаж в синхрон!
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ