fbpx

Масаж с шоколад

Масаж с шоколад

Възстановява мекотата на кожата и нежното усещане благодарение на тройното въздействие на какаото-хидратация, антиоксидиране и емоционално удоволствие. Изключително релаксираща терапия.  Това не е просто масаж, а цялостна грижа за кожата. Терапията включва почистване на тялото с какаов ексфолиант, нанасяне на плътен слой шоколадова маска и последващ лек и нежен масаж с ухаещ шоколадов крем. Какаото стимулира произвеждането на ендорфини, известни като “хормони на щастието”, които стимулират сетивата, освобождават напрежението и създават приятно усещане за комфорт. Масажът с шоколад вече доказа свойствата си като един от най-интересните, приятни и релаксиращи методи, повишаващи настроението и доставящи енергия на организма, с анти-стрес ефект. Масаж с шоколад се прави със специален продукт с висока концентрация на натурален шоколад. Той подхранва тялото в дълбочина. При такъв масаж кожата на клиента е хидратирана, овлажнена и освежена. Шоколадовата процедура зарежда вялата и изтощена кожа с енергия и я подмладява. „Сладката“ терапия се прави както на лицето за блясък, така и на тялото. Може да се прилага при всякакви групи от хора (деца, мъже, жени, възрастни).

Повишаването на нивото на ендорфина води до:

•  По-голяма устойчивост на стрес и напрежение;
•  Намалява умората и повишава физическите сили на организма;
•  Подобрява настроението;
•  Подобрява работоспособността.


Стъпки на процедурата Масаж с шоколад за лице

Първата стъпка в процедурата е почистване с тоалетно мляко и тоник. След него следва по-дълбоко почистване с ензимен пилинг. По този начин кожата има възможност да „попие“ безценните съставки на какаовото масло и да проникне в дълбочина. След това се прилагат специални продукти с висока концентрация на шоколад и натурални съставки. Те се нанасят с масажни движения, които стимулират кръвообращението, подобряват храненето на клетките и подхранват в дълбочина.

Масаж с шоколад – едно „сладко“ приключение…

Масажът с шоколад дарява кожата и душата с тонус. Доказано е, че какаото подобрява производството на ендорфини – естествените хормони на щастието, които подобряват действието на серотонина, отговарящ за доброто ни настроение.

Цена на масаж: 80лв. цяло тяло/40лв. частичен
Цена на апликация: 55лв.
Пакетна цена: 120лв. Масаж + апликация цяло тяло
Резервирайте час: 0885 877 866