Масаж Рубинен Отблясък

Хит в най-големите градове в Западна Европа стана ново поколение рубинен масаж за тяло, съдържащо високата концентрация на микро-капсулован прах от рубинен камък. Активен масаж за 100% релаксация. Съдържа редица активни съставки от най-ново поколение и рубинени микросфери, които подобряват метаболизма, които намаляват стреса и напрежението по цялото тяло. Уникалното му подмладяващо действие и блясъкът, който придава на кожата я правят сияйна и невероятно гладка. Съчетанието с водорасли дава детоксикиращ ефект, а екстракта от дива орхидея-дълбока хидратация. Ако се нуждаете от силен антистрес масаж, то това е за Вас. Създава усещане за релакс и комфорт.
Масаж Рубинен Отблясък

Масаж Рубинен Отблясък

Масаж Рубинен отблясък. Създава усещане за релакс и комфорт. Рубинен отенък остава по тялото до 3-4 дена, поради тази причина е един от най-предпочитаните масажи в SPA DEMETRA от булки и абитуриентки, наред с Диамантения и Сапфирен масаж. SPA DEMETRA предлага на своите клиенти ваучер подарък, комбинация от уникален масаж съчетание със Рубинена терапия за лице, да зарадвате любимата жена или да се поглезите с любим човек с масаж в синхрон.

Рубинът притежава магически и лечебни свойства:

Цена цяло тяло
150 лв.
75 лв./частичен
Резервирайте час

4 oт най-луксозните масажи с прах от скъпоценните камъни

Много жени избират сапфирен пръстен за годежа си…, тъй като камъкът е завоювал отдавна славата си на амулет, опазващ съпружеската вярност - подари ваучер за Сапфирен масаж
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Всичко, от което се нуждаете, за да поглезите Вашата кожа – храна, блясък, еластичност, тонус и жизненост – сега може да го имате с масаж „Златно докосване“.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Подарете релаксиращи моменти на наслада. Изберете за подарък най-сладкото и екзотично изживяване за двама – масаж в синхрон!
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ