Масаж с хималайска сол

Масаж с хималайска сол


Масаж с хималайска сол

Масаж с хималайска сол /Himalaya Hot Salt Stone Massage/ действа, чрез използване на нерафинирани камъни от хималайска сол, които се нагряват до 70°C. Топлината, генерирана от камъните на солта ускорява кръвообращението, а оттам идва и насищането на тъканите с кислород, както и ускорението на отделените токсини. По този начин най-ценните минерали и микроелементи от хималайска сол имат 100% проникваемост в дълбочина на тъканите. Кожата е кадифена, мека и еластична. Тялото е тонизирано, детоксикирано и ревитализирано. Стресът и напрежението са освободени, енергийния поток хармонизиран, вътрешния баланс -възстановен.  Mасаж с Хималайската сол – древен метод в SPA процедурите!

Ефект на Хималайският Hot Stone масаж:

Масаж с хималайска сол


Хималайската сол е богата на калций, магнезий, фосфор, калий, както и желязо, от където всъщност идва и нейния розов цвят. Наречена още „Розово злато“ в нея се съдържат 84 природни минерала идентични по съотношение с кръвната течност и плазма. Масажът с хималайска сол е високо ефективен при: стрес, мускулни болки в цялото тяло, крампи, умора, нарушен сън, високо кръвно налягане, бременност, и други. Хималайската сол нормализира PH в клетките, регулира водния баланс, подкрепя имунната система и антиоксидантната защита. В комбинация с нежната кристална лампа от Хималайска сол, напомняща нежната красота на изгравящото слънце и затоплени възглавнички, лесно можем да се пренесем в един друг свят, където царят хармонията и уюта! Единственият масаж, който притежава неповторимото свойство да отпуска и енергетизира едновременно. Ето защо SPA DEMETRA oбогати своето меню с МАСАЖ С ХИМАЛАЙСКА СОЛ!

МАСАЖА С ХИМАЛАЙСКА СОЛ ИМА ЕФЕКТ ПРИ:

4 oт най-продаваните ни масажи:

Магнезият е най-важният минерал за всички живи организми. Той е вторият важен елемент в организма, който обогатява клетките и участва в повече от 300 биохимични процеса в цялото тяло.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Билковите екстракти едновременно се вдишват и се абсорбират от кожата - етерични масла от санталово дърво, маточина, мента, мащерка, невен, лавандула, липа и т.н.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Подарете релаксиращи моменти на наслада. Изберете за подарък най-сладкото и екзотично изживяване за двама – масаж в синхрон!
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ