fbpx

Масаж Златно докосване

Масаж Златно докосване

Всичко, от което се нуждаете, за да поглезите Вашата кожа – храна, блясък, еластичност, тонус и жизненост – сега може да го имате с масаж „Златно докосване“. Масаж с 24-каратово злато. Хит в най-големите градове в Западна Европа и САЩ. Открийте тайните на красотата от древността с масажа за тяло със злато. Той дава пълна регенерация на Вашето тяло. Златото влияе върху енергийната обмяна на клетките и предотвратява дехидратацията. Уникалното му подмладяващо действие и блясъкът, който придава на кожата я правят сияйна и невероятно гладка, подобрява еластичността и качеството на кожата. Създава усещане за релакс и комфорт.

Масаж Златно докосване
SPA ПАКЕТ ЗЛАТО

Масаж Златно докосване – олио с 24 карата злато. Създава усещане за релакс, комфорт и дълбока хидратация. Златния  отенък остава по тялото до 3-4 дена, поради тази причина е един от най-предпочитаните масажи в SPA DEMETRA от булки и абитуриентки. SPA DEMETRA предлага на своите клиенти ваучер подарък, комбинация от уникален масаж с олио с 24 карата злато съчетание със Златна терапия за лице, да зарадвате любимата жена или да се поглезите с любим човек с масаж в синхрон.

Масаж Златно докосване:

  • Подмладява и освежава кожата на тялото;
  • Стимулира производството на колаген;
  • Хидратира;
  • Стимулира дейността на клетката;
  • Мощна антистрес програма;
  • Стимулира производството на колаген;
  • Снема напрежението и умората;
  • Помага при безсъние.
Цена цяло тяло
100 лв.
58 лв./частичен
Резервирайте час

4 oт най-луксозните масажи с прах от скъпоценните камъни

Много жени избират сапфирен пръстен за годежа си…, тъй като камъкът е завоювал отдавна славата си на амулет, опазващ съпружеската вярност - подари ваучер за Сапфирен масаж
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Всичко, от което се нуждаете, за да поглезите Вашата кожа – храна, блясък, еластичност, тонус и жизненост – сега може да го имате с масаж „Златно докосване“.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Подарете релаксиращи моменти на наслада. Изберете за подарък най-сладкото и екзотично изживяване за двама – масаж в синхрон!
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Масажи за двама