Ориент масаж

Ориент масаж

Ориент масаж и неговата техника на прилагане идва от Изтока. Може да се каже, че в днешния си вид масажът произхожда от Китай, Индия и Тайланд. При източния масаж често се използват лечебни масла и треви. Oтдайте се на един от най-древните масажи за преодоляване на умората и стреса. С топли билки и етерични масла, нагряти равномерно до 50 градуса, поставени върху енергетичните точки на тялото, дава спокойствие и релакс. Също така балансира жизнената Ви енергия.
Основните съставки на билковата смес са оризови трици, лайка и царевично брашно за Ориент масажа. Освен това към тази комбинация се прибавят етерични масла от санталово дърво, маточина, мента, мащерка, невен, лавандула, липа, зелена хума и бадемово масло. Билковите екстракти едновременно се вдишват и се абсорбират от кожата. Торбичките, които са основен „инструмент“ на масажа, предварително са напълнени със сухи билки и загряти в hot cabina. Маслото, което попива в билките, изтегля екстракт от активните съставки на лечебните растения, а масажът го разнася по кожата и му помага да проникне по-дълбоко.

Ориент масаж

Ориент масаж


Историята на масажа датира повече от едно хилядолетие. Древните масажни техники идват от Изтока. Родината на масажа не може да се определи с точност, но може да се каже, че в днешният си вид масажът произхожда от Тайланд, Китай, Египет и Индия. Масажът във вида, в който е дошъл до нас, е синтез от всевъзможни методики. В източните масажи често се използват лечебни масла, билки, треви, камъни и кал. Това е един от най-древните способи за лечение и профилактика. След 5-минутен масаж работоспособността на уморените мускули нараства от 3 до 8 пъти. Прилагането на различни масажни похвати по свой начин въздейства на организма и поради тази причина се използва широко в профилактиката за общо укрепване на организма, както и за лечение на различни заболявания.

Ориент масаж - троен ефект:

Цена цяло тяло
80 лв.
40 лв./частичен
Резервирайте час

4 oт най-продаваните ни масажа

Ароматерапия – предлага цялостна грижа за красотата на кожата, благодарение на перфектната комбинация от фитокозметиката и аромакозметиката.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Огнен ( Императорски ) масаж или Масаж – фламбе е продиктуван от стар китайски метод, който гарантирано намалява стреса и има за цел предпазване от болести и поддържане на тялото здраво.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Подарете релаксиращи моменти на наслада. Изберете за подарък най-сладкото и екзотично изживяване за двама – масаж в синхрон!
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ