Вана с магнезий

Вана с магнезий

Вана с магнезий

Магнезиева вана е за всички, които искат да повишат еластичността на кожата си и да се отърват от стреса, и напрежението. Под въздействието на топлината се подобрява работата на сърдечносъдовата система, отпушват се порите и протича активна детоксикация на организма. Магнезиевaта вана е един лесен и приятен начин за увеличаване нивата на магнезий в тялото. В комбинация с Масаж с магнезий е ефективно средство за повишаване на магнезиевите нива в организма, при мускулни крампи, екзема, псориазис, брадавици, кокоши трън, разширени вени и спортни травми, плексит /шийно-раменен и кръсто-поясен/, като подобрява кръвообращението и улеснява движението в блокираната зона. Подходящ при диабетна невропатия и Фибромиалгия (мускулни и ставни болки, хронична умора, напрежение в мускулите, сухожилията и ставите). Магнезиевият масаж в комбинация с вана с Магнезийеви капки е високо ефективен при: стрес, болки в мускулите, умора, нарушен сън.

масаж-с-магнезий

ПИЙТЕ МАГНЕЗИЙ… чрез кожата!

Защо магнезият е толкова важен?
Магнезият е най-важният минерал за всички живи организми. Магнезият е един от най-важните минерали в тялото и недостатъчното количество от него пречи на нормалното функциониране на множество системи и процеси. Той е вторият важен елемент в организма, който обогатява клетките и участва в повече от 300 биохимични процеса в цялото тяло. Магнезият е необходим за производството и съхранението на енергията в нейната цялост и е от съществено значение за поддържане на нормалните мускулни и нервни функции. За да функционират правилно нашите клетки, следва ежедневно да ги снабдяваме с достатъчно количество магнезий. Ето защо SPA DEMETRA oбогати своето меню от масажи с – МАСАЖ С МАГНЕЗИЙ. За  траен ефект е добре  да се комбинира с  Масаж с Поморийска луга.

Вана с магнезий увеличава многократно ефекта:

Редовна Цена
100 лв.
Резервирайте час

Терапевтични вани

Вана с магнезий-Хидротерапии

Хидромасажна вана с магнезий за бременни

Хидромасажна вана с магнезий за бременни

Едва ли има някой, който да не е чувал за ползите от плуването по време на бременност. Плуването повишава способността на организма да произвежда и използва повече кислород, подобрява циркулацията на кръвта и тонизира мускулите на тялото. Много бъдещи майки имат проблем с отичането на долните крайници, което може лесно да бъде преодоляно с Хидромасажна вана с магнезий за бременни, в комбинация с терапия Фриджи – тежки уморени крака.

 

Вана „Релаксация след активен спорт“

Релаксацията е именно в това – съзнателно довеждане на всяка съставна част на тялото до състояние на пълен покой, концентрация и насочването му навътре и достигане на едно по-високо ниво на себеосъзнатост, отключване и освобождаване на дълбоко напрежение. Тя е многостранен физиологичен процес, включващ отпускане на скелетните мускули и контрол върху инервацията им, съзнателен контрол над нервната система. Чрез ваната може да постигнете всичко това на 10%. Под въздействието на топлината във ваната се подобрява работата на сърдечносъдовата система и капилярите, отпушват се порите и протича активна детоксикация на организма.


Вана „Релаксация след активен спорт“

Отпускаща и релаксираща комбинация от сладък бадем и други чисти растителни масла за омекотяване на кожата. Маслото от бадем не случайно е най – широко използваното натурално масло. То се отличава с успокояващото си и омекотяващо действие, като придава и запазва кадифената мекота на кожата. Към него е добавено масло от гроздови семки, стимулиращо кръвообращението и прочуто с антиоксидантните си качества. Съчетанието им с внимателно подбрани етерични масла (лавандула, грейпфрут, градински чай, розмарин, кипарис, бяла ела и мента) действат отпускащо и релаксиращо на мускулите и ума след всякакво физическо напрежение.

Вана с портокалов аромат

Вана с портокалов аромат

Портокала е богат на витамин С. Ваната с витамин С може да помогне за облекчаване на умората след тежък работен ден и/или след активен спорт. Портокаловата вана е за всички, които искат да повишат еластичността на кожата си и да се борят с целулита. С нейна помощ можете да си върнете душевното равновесие, баланс както и да възстановите силите си. Една перфектна комбинация с масаж с витамин С. 

Вана с магнезий

Антицеулитна вана

Много популярни в последно време са антицелулитните вани, които са помощно средство в безмилостната борба с портокаловата кожа. Антицелулитната вана е много ефикасен начин да подпомогнем организма да изхвърли токсините, спомага за подобряване на обмяната на веществата. Комбинацията от антицелулитни соли и алги, ще ви помогнат за попълване на запасите, необходими на кожата с микроелементи и минерали. По този начин се активира разграждането на мазнините и ускоряване на метаболизма. Антицелулитната вана в комбинация с терапия Гипс Клин,  КавитацияКриолиполизаАнтицелулитен масаж с мед, съчетана с физическата активност от 1 тренировка Crazy Fit може да даде прекрасни резултати в борбата с целулита. Препоръчително е след антицелулитната вана да се направи Антицелулитен масаж.

.