СПА процедури за лице

СПА процедури за лице

СПА процедури за лице

Кожата и нейните нужди. В СПА ДЕМЕТРА Вие ще намерите всичко, от което се нуждае вашето лице. Почистващи и хидратиращи терапи, последно поколение апаратура. Направи най-доброто за лицето си – чрез нашите SPA процедури и терапии. Посетете козметичният ни салон и запазете  вашият безплатна диагностика и първи час!

За да отговорим на все по-нарастващите нужди и изисквания на нашите клиенти, ние избрахме най-добрите от световно известни козметични марки и апаратури. Гаранция за високото качество и резултатите от програмите са уменията и опита на специалистите на SPA DEMETRA, преминали курсове на обучение в България и чужбина. Консултантите по красота в СПА центъра ще Ви посрещнат изключително любезно с компетентна консултация за състоянието на Вашата кожа, която ще определи най-подходящата процедура, както и грижите за кожата в домашни условия: Вашата лична рецепта за красота.

SPA Demetra – съвременно оборудван център за специфична грижа за лицето, anti-age, лифтинг и решаване на козметични дефекти:
Безплатна професионална консултация в SPA DEMETRA за лице:
Безплатна професионална консултация в SPA DEMETRA лице.
Резервирайте час

СПА процедури за лице