Аnti-age програми

Аnti-age програми

Аnti-age програми

Anti-Age терапия с колаген против стареене на кожата

За жените навлизащи в по-зряла възраст, най-важните характеристики на козметичните терапии в борбата със стареенето на кожата е ефикасността. Предпочитанията се насочват към естествените съставки, съчетани с най-новите научни открития.
Anti-Age терапия с колаген е хидратираща терапия за лице с интензивно подмладяващ ефект. Последните постижения в козметологията достигат до изключително важно откритие: чистият морски колаген активира процеса на естествено подмладяване на клетките в дълбочина. Подобрява възстановителните процеси в кожата и подпомага нейната защита. 

Anti-Age терапия с колаген против стареене на кожата

Аnti-age програми С Пептиди

Hubislab – антиейдж терапия с пептиди. Подмладяващата терапия на основата на биомиметичните пептиди.

Какво представлява процедурата?

Отличен подмладяващ ефект, забавя образуването на нови бръчки и ги заглаждаповишава еластичността и поддържа кожата в добро състояние / регенерира я и я стяг/. SUPER LIFTING PROGRAM съдържа уникална комбинация от пептиден комплекс и растителни съставки. След 8 процедури кожата е овлажнена, видимо стегната, с бляскав вид. Резултатите се получават още след първата употреба. Съдържа Super Lifting Wrinkle Cream, който доставя различни хранителни вещества на сухата кожа, възстановява я и помага да се предотврати загуба на еластичност.

При програма от 4 процедури в козметичната кабина се намалява дълбочината на бръчките, укрепва структурата и еластичността на кожата, стяга контурите на лицето, шията и деколтето. Кожата се обновява и придобива стегнат вид.Действието на чистия морски колаген има силата да върне хода на времето, възстановявайки основните елементи на структурата на младата кожа. За максимален ефект, като предходна процедура е препоръчително да се направи Аквапилинг или Диамантено микродермабразио. За домашна грижа вижте продуктите от серията в нашият онлайн магазин.

Редовна цена
128 лв.
Концентриран пептид: 28лв.

Аnti-age програми - Клетъчна лифтинг терапия

ТЕХНОЛОГИЯ – „КОЗМЕТИЧЕН ДРОН”. Иновативна транспортна система за активни съставки.

Мезоконците играят ролята на чуждо тяло в кожата и отключват мощно възстановителни процеси. Клетъчна лифтинг терапия аналог на Мезоконци. Революционна нова програма в борбата със старенето на кожата с патентовани силициеви микроструктури, които повдигат кожата, оформят контура и изглаждат бръчките. Ефектът е лифтинг и оформяне на стегнат контур, намаляване на бръчките и незабавно подмладяване. Терапията съдържа клетъчен комплекс и стимулатор на колагеновия синтез за дълготрайна регенерация
и цялостно обновяване на кожата.

Патентована формула, която формира микроструктура и стяга контура. Последната тенденция дрон-козметиката – иновативен начин за доставяне на активни съединения към по-дълбоките слоеве на кожата /точното количество активни съставки в козметичните продукти да отиде на точното място в организма(и дори директно в клетките) в точния момент/ „КОЗМЕТИЧЕН ДРОН”. Иновативна транспортна система за активни съставки. Характерно за дроновете е техния малък размер и способността им да доставят активните вещества именно в тези участъци, които имат нужда. Те са толкова малки, че достигат до дермата, влияят на фибропластите – клетки, които произвеждат така важните за младостта и еластичността на кожата колаген и еластин. Процедурата няма аналог сред познатите досега методи за anti-age грижа. Разликата е впечатляваща, а се постига само с една процедура. Перфектния продукт за борба с признаците на стареене.

Аnti-age програмa "Мезо-лифт":

Аnti-age програми
Редовна цена
120 лв.
Реална цена лице, шия и деколте: 170лв.
Пакетна цена за 5 терапии за лице – 500лв. /100лв./
Пакетна цена за 10 терапии за лице – 800лв. /80лв./
Резервирайте час
3 ТОП МЕТОДА ЗА БОРБА С БРЪЧКИТЕ
Как старее кожата ни?

Стареене на кожата

Стареенето на кожата е сложен биологичен процес, но причините за него са главно: физиологично стареене или ефектът, който времето оказва върху нашето тяло и фотостареенето, предизвикано от вредните лъчи на слънцето. Когато стареем, количеството колаген и хиалуронова киселина в тъканите на тялото постепенно намаляват. В резултат кожата губи еластичност, става по-суха и тънка. Тези въздействия се усилват и от вредните UVA и UVB лъчи на слънцето. Подмладяването на кожата е процес, при който се стимулира създаването на нов колаген и се възстановява загубената хиалуронова киселина.

Стареене на кожата:

Първи проблеми след навършване на 20 год.:

Увреждане на кожата – след навършване на 30 год.:

След навършване на 40 години (десетилетието на сухата кожа):

След 50 години – видими признаци на стареене:

След 60 години – ново начало:

4 АNTI-AGE TEРАПИИ

Терапия Ретинол Най-мощното средство против бръчки. Стимулира обновлението на клетките, благоприятства повишаването на производството на колаген.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
SPA DEMETRA представя на своите клиенти революционната лифтинг терапия с ефекта на BOTOX и с неговите ползи, но без рисковете и болката от инжекцията.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
SPA DEMETRA винаги търси за своите клиенти естествените съставки, съчетани с най-новите научни открития. Представяме ви най – новото си попълнение в “Anti-Age” сегмента
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ