Лифтинг програма (Аnti-age)

Anti-Age терапия с колаген против стареене на кожата

За жените навлизащи в по-зряла възраст, най-важните характеристики на козметичните терапии в борбата със стареенето на кожата е ефикасността. Предпочитанията се насочват към естествените съставки, съчетани с най-новите научни открития.
Anti-Age терапия с колаген е хидратираща терапия за лице с интензивно подмладяващ ефект. Последните постижения в козметологията достигат до изключително важно откритие: чистият морски колаген активира процеса на естествено подмладяване на клетките в дълбочина. Подобрява възстановителните процеси в кожата и подпомага нейната защита. При програма от 6 процедури в козметичната кабина се намалява дълбочината на бръчките, укрепва структурата и еластичността на кожата, стяга контурите на лицето, шията и деколтето. Кожата се обновява и придобива стегнат вид. Действието на чистия морски колаген има силата да върне хода на времето, възстановявайки основните елементи на структурата на младата кожа.

За да отговорим на все по-нарастващите нужди и изисквания на нашите клиенти, ние избрахме най-добрите от световно известни козметични марки и апаратури. Гаранция за високото качество и резултатите от програмите са уменията и опита на специалистите на SPA DEMETRA, преминали курсове на обучение в България и чужбина. Консултантите по красота в СПА центъра ще ви посрещнат изключително любезно с компетентна консултация за състоянието на Вашата кожа, която ще определи най-подходящата процедура, както и грижите за кожата в домашни условия: Вашата лична рецепта за красота.

Безплатна професионална консултация в SPA DEMETRA за лице:

• Диагностика на кожата;
• Безплатна консултация с един от нашите експерт козметици;
• Обсъждане на програма – съобразена с Вашите индивидуални нужди;
• Правилна грижа в домашни условия;
• Научете повече за нашите модерни технологии и разнообразни процедури от SPA менюто ни.
Kонсултацията в SPA DEMETRA се извършва след предварително записан час: 0885 877 866

Ценa: 70лв.

Резервирайте час: 0885 877 866

3 ТОП МЕТОДА ЗА БОРБА С БРЪЧКИТЕ

Фотоподмладяване – Друг метод за борба с бръчките

Какво представлява ILP Фотоподмладяване?
Светлинна терапия за уплътняване на колагена и еластичността, при която кожата се тонизира и се заличават фините бръчки. Фототоплинната енергия достига дълбоко в дермата, предизвиква дермални микротравми, подобряващи процеса на регенерация на колагена. Без да бъде алтернатива на пластичните операции, IPL фотоподмладяването е уникална терапевтична технология с възможност в рамките на едно третиране да бъдат повлияни и най-дълбоките бръчки. При процедурата се изпозлва къс пулс от светлина с широк обхват от спектъра (570-950nm) който стимулира синтез на колаген в кожата за да подобри нейната структура и заглади бръчките по лицето. Стяга кожата, редукция на бръчки и третиране на стрии и белези.

Стареене на кожата

Стареенето на кожата е сложен биологичен процес, но причините за него са главно: физиологично стареене или ефектът който времето оказва върху нашето тяло; и фотостареенето, предизвикано от вредните лъчи на слънцето. Когато стареем, количеството колаген и хиалуронова киселина в тъканите на тялото постепенно намаляват. В резултат кожата губи еластичност, става по-суха и тънка. Тези въздействия се усилват и от вредните UVA и UVB лъчи на слънцето. Подмладяването на кожата е процес, при който се стимулира създаването на нов колаген и се възстановява загубената хиалуронова киселина.

Ценa: 120лв.

Резервирайте час: 0885 877 866