Терапия с витамин С

Терапия с витамин С

Терапия с витамин С и стволови клетки

Терапия с витамин С и стволови клетки

“Anti-Age” Терапия с витамин С с интензивно подмладяващ ефект- колаген, витамин С и стволови клетки

Все по-актуална е темата как да останем млади и да завабим стареенето на кожата. През последните години потреблението на “Anti-Age” продукти (продукти против стареене на кожата) в Европа отбелязва ръст от 53%. За жените, навлизащи в зряла възраст, най-важната характеристика на козметичните продукти е ефикасността на използвания продукт за кожата.

SPA DEMETRA винаги търси за своите клиенти естествените съставки, съчетани с най-новите научни открития. Представяме ви най – новото си попълнение в “Anti-Age” сегмента

ТЕРАПИЯ с интензивно подмладяващ ефект с витамин C стволови клетки
Благодарение на невероятния колаген-хидролизат (патент на Мота – 6 Лаборатории), с който разполагаме, постигането на много добри резултати в забавяне стареенето на кожата е напълно постижимо. Комбинира се с Anti – Age Complex – DNA, Collagen & Elastin, който доказано намалява бръчките и спира появата на нови. За максимален ефект, като предходна процедура е препоръчително да се направи Аквапилинг или Диамантено микродермабразио. 

Редовна цена лице
98 лв.
Лице, шия и деколте -120лв.
Резервирайте час

Терапия с витамин С и стволови клетки - Ползи от терапията

Терапията работи за 8-часова хидратация. За да се постигне този ефект, създателите на марката се доверяват на няколко доказали се продукта–Gatuline Hydro, Hyaluronic Acid и разбира се на липозомите, обогатени с хидратиращ ефект. Това е технология, която позволява вкарването на овлажняващите съставки дълбоко в кожата, където те действат в продължение на 8 часа. Чистият витамин С активира процеса на естествено подмладяване на клетките в дълбочина. Действието му има силата да върне хода на времето с 10 години, възстановявайки основните елементи на структурата на младата кожа – папилите. Те осъществяват връзката между дермата и епидермиса, поддържайки механичната стабилност на кожата. Чрез тях епидермисът се снабдява с кислород, влага и хранителни вещества. Една от основните причини, обуславящи процеса на стареене на кожата, е значителното намаляване на папилите с напредването на възрастта. Кожата постепенно се отпуска и губи своята гладкост и еластичност. Чистият Витамин С възстановява структурата на папилите и активира естествения процес на регенерация на кожата в дълбочина. Той спомага за намаляването на бръчките, видимо стяга и изглажда кожата, и освежава тена. За разлика от обикновения витамин С (използван в повечето козметични продукти), чистата му форма защитава кожата много по-ефективно от вредното действие на свободните радикали.

Терапия с витамин С

Anti-Age терапия с витамин С против стареене на кожата – Anti-Age превенция. 

За жените, навлизащи в по-зряла възраст, най-важните характеристики на козметичните терапии в борбата със стареенето на кожата е ефикасността. За ефективен начин за борба със стареенето се насочваме към естествените съставки, съчетани с най-новите научни открития. Anti-Age терапия с витамин С /порцеланова кожа/ е хидратираща терапия за лице с интензивно подмладяващ ефект. Последните достижения в козметологията достигат до изключително важно откритие: чистият витамин С активира процеса на естествено подмладяване на клетките в дълбочина. Действието на чистия витамин С има силата да върне хода на времето с 10 години, възстановявайки основните елементи на структурата на младата кожа – папилите. Папилите осъществяват връзката между дермата и епидермиса. Те са важен елемент за механичната стабилност на кожата. Чрез тях епидермисът се снабдява с кислород, влага и хранителни вещества. Една от основните причини, обуславящи процеса на стареене на кожата е значителното намаляване на папилите с напредването на възрастта. Кожата постепенно се отпуска и губи своята естествена гладкост и еластичност. Чистият Витамин С възстановява структурата на папилите и активира естествения процес на регенерация на кожата в дълбочина. Той спомага за намаляването на бръчките, видимо стяга и изглажда кожата и освежава тена. За разлика от обикновения витамин С (използван в повечето козметични продукти) чистият Витамин С защитава кожата много по-ефективно от вредното действие на свободните радикали. Терапията в категория “Анти-ейдж превенция и защита срещу остаряването и загубата на влага.” Професионалистите в СПА ДЕМЕТРА съветват “превенцията винаги е по-добра от лечението”. Върнете младостта и блясъка на кожата с порцеланова терапия с витамин Ц!

3 ТОП МЕТОДА ЗА БОРБА С БРЪЧКИТЕ
Как старее кожата ни?

Стареене на кожата

Стареенето на кожата е сложен биологичен процес, но причините за него са главно: физиологично стареене или ефектът, който времето оказва върху нашето тяло и фотостареенето, предизвикано от вредните лъчи на слънцето. Когато стареем, количеството колаген и хиалуронова киселина в тъканите на тялото постепенно намаляват. В резултат кожата губи еластичност, става по-суха и тънка. Тези въздействия се усилват и от вредните UVA и UVB лъчи на слънцето. Подмладяването на кожата е процес, при който се стимулира създаването на нов колаген и се възстановява загубената хиалуронова киселина.

Стареене на кожата:

Първи проблеми след навършване на 20 год.:

Увреждане на кожата – след навършване на 30 год.:

След навършване на 40 години (десетилетието на сухата кожа):

След 50 години – видими признаци на стареене:

След 60 години – ново начало:

4 TEРАПИИ С ВИТАМИН С

Терапия Ретинол Най-мощното средство против бръчки. Стимулира обновлението на клетките, благоприятства повишаването на производството на колаген.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
SPA DEMETRA представя на своите клиенти революционната лифтинг терапия с ефекта на BOTOX и с неговите ползи, но без рисковете и болката от инжекцията.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
SPA DEMETRA винаги търси за своите клиенти естествените съставки, съчетани с най-новите научни открития. Представяме ви най – новото си попълнение в “Anti-Age” сегмента
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ