fbpx

„Anti-Age” с вит. С и стволови клетки

“Anti-Age” ТЕРАПИЯ с интензивно подмладяващ ефект- колаген, витамин С и стволови клетки

Все по-актуална е темата как да останем млади и да завабим стареенето на кожата. През последните години потреблението на “Anti-Age” продукти (продукти против стареене на кожата) в Европа отбелязва ръст от 53%. За жените, навлизащи в зряла възраст, най-важната характеристика на козметичните продукти е ефикасността на използвания продукт за кожата.

SPA DEMETRA винаги търси за своите клиенти естествените съставки, съчетани с най-новите научни открития. Представяме ви най – новото си попълнение в “Anti-Age” сегмента

ТЕРАПИЯ с интензивно подмладяващ ефект с витамин C стволови клетки
Благодарение на невероятния колаген-хидролизат (патент на Мота – 6 Лаборатории), с който разполагаме, постигането на много добри резултати в забавяне стареенето на кожата е напълно постижимо. Комбинира се с Anti – Age Complex – DNA, Collagen & Elastin, който доказано намалява бръчките и спира появата на нови.

Ползи от терапията
Терапията работи за 8-часова хидратация. За да се постигне този ефект, създателите на марката се доверяват на няколко доказали се продукта–Gatuline Hydro, Hyaluronic Acid и разбира се на липозомите, обогатени с хидратиращ ефект. Това е технология, която позволява вкарването на овлажняващите съставки дълбоко в кожата, където те действат в продължение на 8 часа. Чистият витамин С активира процеса на естествено подмладяване на клетките в дълбочина. Действието му има силата да върне хода на времето с 10 години, възстановявайки основните елементи на структурата на младата кожа – папилите. Те осъществяват връзката между дермата и епидермиса, поддържайки механичната стабилност на кожата. Чрез тях епидермисът се снабдява с кислород, влага и хранителни вещества. Една от основните причини, обуславящи процеса на стареене на кожата, е значителното намаляване на папилите с напредването на възрастта.

Кожата постепенно се отпуска и губи своята гладкост и еластичност. Чистият Витамин С възстановява структурата на папилите и активира естествения процес на регенерация на кожата в дълбочина. Той спомага за намаляването на бръчките, видимо стяга и изглажда кожата, и освежава тена. За разлика от обикновения витамин С (използван в повечето козметични продукти), чистата му форма защитава кожата много по-ефективно от вредното действие на свободните радикали.

Цена: 98лв.

Резервирайте час: 0885 877 866

Anti-Age терапия с витамин С против стареене на кожата – Anti-Age превенция

За жените, навлизащи в по-зряла възраст, най-важните характеристики на козметичните терапии в борбата със стареенето на кожата е ефикасността. За ефективен начин за борба със стареенето се насочваме към естествените съставки, съчетани с най-новите научни открития. Anti-Age терапия с витамин С /порцеланова кожа/ е хидратираща терапия за лице с интензивно подмладяващ ефект. Последните достижения в козметологията  достигат до изключително важно откритие: чистият витамин С активира процеса на естествено подмладяване на клетките в дълбочина. Действието на чистия витамин С има силата да върне хода на времето с 10 години, възстановявайки основните елементи на структурата на младата кожа – папилите. Папилите осъществяват връзката между дермата и епидермиса. Те са важен елемент за механичната стабилност на кожата. Чрез тях епидермисът се снабдява с кислород, влага и хранителни вещества. Една от основните причини, обуславящи процеса на стареене на кожата е значителното намаляване на папилите с напредването на възрастта. Кожата постепенно се отпуска и губи своята естествена гладкост и еластичност. Чистият Витамин С възстановява структурата на папилите и активира естествения процес на регенерация на кожата в дълбочина. Той спомага за намаляването на бръчките, видимо стяга и изглажда кожата и освежава тена. За разлика от обикновения витамин С (използван в повечето козметични продукти) чистият Витамин С защитава кожата много по-ефективно от вредното действие на свободните радикали. Терапията в  категория “Анти-ейдж превенция и защита срещу остаряването и загубата на влага.” Професионалистите в СПА ДЕМЕТРА съветват “превенцията винаги е по-добра от лечението”. Върнете младостта и блясъка на кожата с порцеланова терапия с витамин Ц!