Аква пилинг

Аква пилинг

Първата в света апаратна процедура за лице, която трае по-малко от 30 минути и има мигновен ефект. Невероятно, нали?! И всичко това благодарение на иновативните технологии в света на красотата. Получавате професионална грижа в обедната почивка с помощта на 5 отделни накрайници. А това означава, че нежно се отстранява повърхностния рогов слой от мъртви клетки. В същото време кожата се насища с антиоксиданти и хидратиращи съставки. Ролеровият накрайник помага на порите нежно да се разтворят, за да поемат природните съставки на серумите. Терапиите се избират индивидуално, според типа кожа. С различните  коктейли /серуми/ процедурата може да се ползва както за освежаване на цялото лице, така и за  терапия с ефект „филър“, както и за „подмладяване“,  избистряне на тена, терапия за околоочния контур. Апарата позволява да се направи мултифункционална терапия за подмладяване на кожата, която почиства, ексфолира, хидратира и ефикасно се бори с бръчките, решавайки редица козметични проблеми. Най-често те са предизвикани от различен фактори – външни  и/или вътрешни:  замърсяване, вятър, слънце, влага или стрес, в следствие на които кожата губи еластичност.
АКВА ПИЛИНГ

Фази на терапията с Аква пилинг

 Апарат за лице, който работи с няколко вида накрайника – водно дермобразио, кислородна струя, ултразвукова много полюсна шпатула, RF честотна вълна, както и LED маска с 7 цвята.

Аква пилинга  е изключително щадяща, неинвазивна процедура. Може да се извършва в обедната почивка, като отнема 30-35 мин., а след нея няма възстановителен период.

Постигането на оптимален резултат налага серия от процедури. Техният брой, а и период, през който ще се извършват зависи от типа и нуждите на кожата Ви. За максимален ефект, броят на процедурите е добре да бъдат минимум 6 – всяка седмица по една. След направеният курс процедури, се препоръчва една профилактична на всеки месеца. За постигане на максимален ефект между Аквапилинга е желателно да направите терапия с активна съставка слрямо Вашите индивидуални нужди. Например като Колагенова терапия.

Любима терапия на световни звезди като Парис Хилтън, Мадона и още много други. Те често в свои интервюта споменават, че за да изглеждат добре на вечерните партита се доверяват точно на този терапия. Системата е подходяща за жени и мъже на всяка възраст. Терапиите се избират индивидуално, според типа кожа. Освен дълбоко почистващ и подмладяващ ефект, терапията помага при: акне, розоцея, мазна Т-зона, петна и слънчеви изгаряния. 

аквапилинг

Дълбоко почистване с Аква пилинг / водно дермобразио /- Безболезнена екстракция

Това е иновативен уред за почистване на лице, който замества класическата екстракция, използвана до този момент.

Чрез специална дюза се осъществява вакуум в комбинация с воден поток с помощта на 100 % натурални флорални води, които проникват в дълбочина и същевременно отстраняват излишния себум, мъртвия слой клетки от епидермиса, комедони и всякакви нечистотии по кожата, като едновременно се свиват порите и кожата придобива изравнен тен.
Водно дермабразио – овлажнява и хидратита кожа на лице, като едновременно с това почиства в дълбочина и премахва мървият слой клетки и изчиства акнетичните пъпки и премахва комедоните. 

Студио за красота Безиглена Ултразвукова Мезотерапия

Микро-електротерапия

Микро – електротерапията се прави с накрайника за повдигане контура на лицето, увеличават клетъчната пропускливост, помагат на кожата да усвой по – добре хранителните вещества и вода. Спомага да се подобри кръвообращението и кожата на лицето да се обогати с кислород, което води до подобряване нивото на синтез на колаген. Също така заглажда бръчките, като кожата става по – мека, гъвкава и блестяща. 
RF РАДИОЧЕСТОТЕН ЛИФТИНГ

RF радиочестота

RF радиочестотният накрайник – покачва приятно температурата в третираната зона, като по този начин стимулира подкожната контракция на колагена и стяга в дълбочина, намалява нивото на бръчките, произвеждате нов колаген, само след 1 терапия кожата ще бъде по-стегната за по-дълго време, лицевият контур повдигнат. 
Безиглена Ултразвукова Мезотерапия

Ултразвукова грижа за кожата

Ултразвукът насища с продукти дълбоко в подкожни тъкани. С помощта на ултразвуковият накрайник продуктите могат да проникнат дълбоко в кожата, да ускорят усвояването. Стимулира микроциркулацията и обновяването на кожата. Спомага за производството на колаген и еластин.
Криотерапия за лице

Лед накрайник

С лед накрайника, имаме за цел шока на клетката / топло-студено /. Ледената струя прониква от епидермиса до дълбоките слоеве на кожата, стимулира силното свиване на порите в дълбочина, като по този начин се образува слой от естествена замразяваща маска върху повърхността на кожата, за да се заключат хранителните елементи.
кислородна терапия-spademetra

Kислородна струя / Кислороден душ


Кислородният душ представлява система за впръскване на кислород в кожата. Кислородният спрей е приложение за доставка на течни продукти / растителни екстракти, плацента, витамини и др./ грижа за кожата, които са разработени, за да хидратират интензивно и допълват нивата на влажност на кожата, като засилват ефекта на кислорода. Използва се пистолет с въздушно захранване, който осигурява равномерно нанасяне на активните съставки като фина мъгла в зоните за третиране, което предлага перфектната обработка за микродермабразио, по този начин леко освежава и успокоява раздразнената, чувствителна и увредена от слънцето кожа. Чистият кислород ускорява клетъчния метаболизъм, прониква в епидермиса и стимулира образуването на нови клетки.
Кислородната терапия е уникална процедура с моментален ефект, подходяща за всеки сезон, всяка възраст и всеки тип кожа. Напълно безвреден метод без риск от нараняване, алергии и други странични нежелани ефекти. Може да се комбинира и с други процедури. 
Чудесна предходна процедира преди грим.

Eфект от Аква пилин с кислороден душ:

Редовна цена
160 лв.
Резервирайте час

4 програми за почистене на кожата без пара, без болка:

Представяме Ви най-бързия и видим начин за подмладяване на Вашата кожа.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Методи за почистване на лицето в козметичния кабинет. КОЙ е най-подходящият за ВАС? Запиши своята безплатна диагностика.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Козметичните препарати на билкова основа са най-доброто средство за разкрасяване. Билковото почистване оказва комплексно въздействие върху кожата на лицето.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ