fbpx

Течен Ботокс терапия

Всеки ден, за да отрази нашите емоции, лицето ни използва повече от 30 мускула, които извършват повече от 5 000 непрекъснато повтарящи се контракции. Поради това се образуват мимическите линии и бръчки. SPA DEMETRA представя на своите клиенти революционната лифтинг терапия с ефекта на BOTOX и с неговите ползи, но без рисковете и болката от инжекцията. Не само хирургията може да отстрани бръчките. Ботокс терапията в SPA DEMETRA е нова козметична терапия, алтернатива на хирургичната намеса и БОТОКСА. Тя ще ревитализира функциите на кожата и ще заличи мимическите линии и бръчки. Благодарение на патентованото действие като на Ботокса, терапията осигурява още от първата апликация релаксация на мускулите и ограничаване на микроконтракциите. Потиска контракцията на мускулите, отговорни за появата на мимическите линии и бръчки с течение на времето.

Добрият резултат от терапията е подсилена от авторски масаж с Кристалните масажори за лице, познати още хилядолетия. Твърди се, че благородниците в Китай са ги използвали още през 7-ми век, за да подмладят лицето си, като тонизират и изгладят кожата. Идеята на масажора е, че редовното му използване стимулира кръвообращението в кожата, насърчава синтеза на колаген, успокоява подпухналите зони – особено след сън, спомага за дълбокото проникване на козметичните продукти и оказва изглаждащ ефект върху фините линии. Масажорите са изработени от розов кварц, нефрит, аметист и опал, спрямо индивидуалните нужди на всеки клиент.

ЦЕЛ НА ТЕРАПИЯТА

• Заличаване, изглаждане на мимическите бръчки;
• Стимулиране на клетъчната активност;
• Регенерация;
• Ревитализиране на функциите на кожата;

Мускулите са по-малко провокирани, линиите са изгладени, кожата става по-гладка.
За още по-успешна борба с времето SPA DEMETRA предлага и крем за домашна употреба Botox Like Crema anti-age който ще премахне финните бръчки, причинени от действието на съответните мускули. Резултатът е видимо подмладено лице, което запазва цялата си подвижност за изразяване на емоциите.

Цена: 120лв.

Резервирайте час: 0885 877 866


LIFTING BOTOX-LIKE CREMA – Лифтинг крем с Ботох ефект

Не само хирургията отстранява бръчките… BOTOX-LIKE крем е нов козметичен продукт, алтернатива на хирургичната намеса и БОТОКСА, която ще ревитализира функциите на кожата и ще заличи мимическите линии и бръчки в домашни условия. Това е последно поколение продукт, изглажда фините линни и намалява дълбочината на бръчките. Има анти-стареещ ефект, осигурява действието на няколко нива: на повърхността е шлифоване и преструктуриране на лицето, в дълбочина тонизира кожата. Цена: 112лв.