Течен Ботокс

Течен Ботокс

Течен Ботокс

Течен Ботокс – Всеки ден, за да отрази нашите емоции, лицето ни използва повече от 30 мускула, които извършват повече от 5 000 непрекъснато повтарящи се контракции. Поради това се образуват мимическите линии и бръчки. SPA DEMETRA представя на своите клиенти революционната лифтинг терапия с ефекта на BOTOX и с неговите ползи, но без рисковете и болката от инжекцията. Не само хирургията може да отстрани бръчките. Ботокс терапията в SPA DEMETRA е нова козметична терапия, алтернатива на хирургичната намеса и БОТОКСА. Тя ще ревитализира функциите на кожата и ще заличи мимическите линии и бръчки. Благодарение на патентованото действие като на Ботокса, терапията осигурява още от първата апликация релаксация на мускулите и ограничаване на микроконтракциите. Потиска контракцията на мускулите, отговорни за появата на мимическите линии и бръчки с течение на времето. За максимален ефект oт Течен Ботокс терапия, като предходна процедура е препоръчително да се направи Аквапилинг или Диамантено микродермабразио. 

Редовна цена
130 лв.
Цена лице, шия и деколте: 170лв.
Резервирайте час

Течен Ботокс

Добрият резултат от терапията е подсилена от авторски масаж с Кристалните масажори за лице, познати още хилядолетия. Твърди се, че благородниците в Китай са ги използвали още през 7-ми век, за да подмладят лицето си, като тонизират и изгладят кожата. Идеята на масажора е, че редовното му използване стимулира кръвообращението в кожата, насърчава синтеза на колаген, успокоява подпухналите зони – особено след сън, спомага за дълбокото проникване на козметичните продукти и оказва изглаждащ ефект върху фините линии. Масажорите са изработени от розов кварц, нефрит, аметист и опал, спрямо индивидуалните нужди на всеки клиент. Мускулите са по-малко провокирани, линиите са изгладени, кожата става по-гладка.
За още по-успешна борба с времето SPA DEMETRA предлага и крем за домашна употреба Botox Like Crema anti-age който ще премахне финните бръчки, причинени от действието на съответните мускули. Резултатът е видимо подмладено лице, което запазва цялата си подвижност за изразяване на емоциите.

LIFTING BOTOX-LIKE CREMA – Лифтинг крем с Ботох ефект

Не само хирургията отстранява бръчките… BOTOX-LIKE крем е нов козметичен продукт, алтернатива на хирургичната намеса и БОТОКСА, която ще ревитализира функциите на кожата и ще заличи мимическите линии и бръчки в домашни условия. Това е последно поколение продукт, изглажда фините линни и намалява дълбочината на бръчките. Има анти-стареещ ефект, осигурява действието на няколко нива: на повърхността е шлифоване и преструктуриране на лицето, в дълбочина тонизира кожата.

ЦЕЛ НА ТЕРАПИЯТА:

Течен Ботокс
КОНТУРИРАЩА МАСКА C БОТОКС ЕФЕКТ

КОНТУРИРАЩА МАСКА C БОТОКС ЕФЕКТ

Незабавни резултати и мигновенно запълване на фините линии.

Подмладяващата маска за лице с ботокс ефект има незабавно действие срещу признаците на стареенето на кожата – бръчки, отпуснат и уморен вид, дехидратация и груба на допир повърхност. Специалната формула от натурални активни съставки и подхранващи масла е подходяща за всеки тип кожа, включително и най-чувствителната.
Изглажда бръчките и регенерира кожата. Също така има дрениращ ефект и стимулира собственото производство на колаген. Енергизира и освежава тена. Хидратира кожата и я насища с витамини. Повишава и поддържа еластичността. Почиства в дълбочина, изравнява релефа на кожата, спомага за регулирането на водния баланс. Незабавно anti-age действие. Уникалната контурираща маска с Ботокс ефект  е отлично допълнение към всяка лифтинг терапия. Мигновен резултат – стяга овала и контура, изсветлява кожата и изравнява тена на лицето, ревитализира, изглажда фините линии и бръчици. Подходяща и за зоната на околоочния контур.

Тази маска - терапия за лице е идеална за:

3 ТОП МЕТОДА ЗА БОРБА С БРЪЧКИТЕ
Как старее кожата ни?

Стареене на кожата

Стареенето на кожата е сложен биологичен процес, но причините за него са главно: физиологично стареене или ефектът, който времето оказва върху нашето тяло и фотостареенето, предизвикано от вредните лъчи на слънцето. Когато стареем, количеството колаген и хиалуронова киселина в тъканите на тялото постепенно намаляват. В резултат кожата губи еластичност, става по-суха и тънка. Тези въздействия се усилват и от вредните UVA и UVB лъчи на слънцето. Подмладяването на кожата е процес, при който се стимулира създаването на нов колаген и се възстановява загубената хиалуронова киселина.

Стареене на кожата:

Първи проблеми след навършване на 20 год.:

Увреждане на кожата – след навършване на 30 год.:

След навършване на 40 години (десетилетието на сухата кожа):

След 50 години – видими признаци на стареене:

След 60 години – ново начало:

4 АNTI-AGE TEРАПИИ

Терапия Ретинол Най-мощното средство против бръчки. Стимулира обновлението на клетките, благоприятства повишаването на производството на колаген.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
SPA DEMETRA представя на своите клиенти революционната лифтинг терапия с ефекта на BOTOX и с неговите ползи, но без рисковете и болката от инжекцията.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
SPA DEMETRA винаги търси за своите клиенти естествените съставки, съчетани с най-новите научни открития. Представяме ви най – новото си попълнение в “Anti-Age” сегмента
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ