Диамантена терапия за лице

ДИАМАНТЕНАТА ТЕРАПИЯ ЗА ЛИЦЕ, съчетава лукса и блясъка на рядко и скъпо бижу с експресна грижа против стареене. Луксозна грижа за лицето с уникален, цялостен анти-ейдж ефект, който се бори срещу всички признаци на стареене на кожата. Диамант за лице е приложим в най-съвременните процедури за овлажняване и регенерация. Терапията подмладява кожата и повишава тонуса на организма благодарение на активните елементи, съдържащи се в диаманта. С нея се вкарват в най-долния слой на кожата на лицето диамантени микросфери, богати на активни съставки. Продуктите от серията са комбинация от диамантен прах и диамантени кристали. След такава процедура лицето придобива очарователен диамантен блясък.

Диамантена терапия за лице

Диамантена терапия за лице

Диамантът е ценен скъпоценен камък, който символизира сила, мощ, защита, лоялност, приятелство и чистота. През Средновековието са вярвали, че скъпите метали действат добре и на ума, и на тялото. Същото важи и за камъните, според много спа центрове, в които правят маски за лице с миниатюрни късчета диаманти. Китайците вярват, че диамантът е с божествени качества, ценен дар в козметологията. SPA DEMETRA, вече може да предложи на своите клиенти тези уникалнa терапия, която създава усещане за релакс и комфорт. Диамантения отенък остава по лицето до 3-4 дена, поради тази причина е един от най-предпочитаните терапии в SPA DEMETRA от булки и абитуриентки. SPA DEMETRA предлага на своите клиенти ваучер подарък, комбинация от уникален масаж с Диамантен прах съчетание с Диамантена терапия за лице, да зарадвате любимата жена или да се поглезите с любим човек с масаж в синхрон.

Тази уникална Диамантена терапия за лице намалява всички съществуващи признаци на стареене с изключителни резултати:

Реална цена:
125 лв.
58 лв./шия и деколте
Резервирайте час

Луксозна грижа за лице и тяло с прах от скъпоценните камъни

Много жени избират сапфирен пръстен за годежа си…, тъй като камъкът е завоювал отдавна славата си на амулет, опазващ съпружеската вярност - подари ваучер за Сапфирен масаж
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Всичко, от което се нуждаете, за да поглезите Вашата кожа – храна, блясък, еластичност, тонус и жизненост – сега може да го имате с масаж „Златно докосване“.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Представяме ви ексклузивно Златна маска (Gold Маsk) с 24к злато, съчетаваща безпрецедентния лукс на златото, невероятно релаксиращи масажни техники, изискана симфония от чувствени аромати… един наистина оригинален anti-age ритуал на красотата.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ