Фракционен Радиочестотен Лифтинг Термаж

Фракционен Радиочестотен Лифтинг Термаж

Фракционен RF технология генерира правилното съотношение на топлинни ефекти за дълбоко нагряване в кожата, за да се постигне насърчаване на синтеза на колаген и стягане на кожата. RF терапиите са нехирургични, нехимически, дълбоко проникващи в дермата процедури, които комфортно за клиента постигат ефект на изсветляване и стягане на кожата, редуциране на бръчки, лифтинг и др. Фракционната RF (радиочестотна) енергия се доставя директно в кожата на определена дълбочина и след това се освобождава на подкожно ниво. По този начин се достига много по-силно затопляне дълбоко в тъканта, което в последствие стимулира производството на еластин и нови колагенови влакна.

В сравнение със светлината, която може да причини изгаряния, пигментация и/или фотостареене на кожата, радиовълните са много по-безопасни, а освен това незабележими. Затова в естетичната медицина все по-голяма популярност набират въздействащи върху кожата радиочестотните технологии, които в сравнение с лазерните са по-малко агресивни и следователно са по-безопасни, практически не причиняват усложнения и не изискват дълъг възстановителен период. За максимален ефект, като предходна процедура е препоръчително да се направи Аквапилинг или Диамантено микродермабразио. 

Приложение:

Технология Фракционен Радиочестотен Лифтинг Термаж

Принципът на фракционното радиочестотно подмладяване.
За подмладяване на кожата, стария колаген в дермалния слой трябва да се “стопи” и да стимулираме клетките да се размножават и синтезират, но в същото време, без доколкото е възможно да има наранявания на епидермиса (защитен слой на нашата кожа). Затова преди всичко е необходимо да се достави енергия до матриксът (основата на съединителната тъкан) на кожата, за да се унищожат “старите” протеини (Protein, белтък), които поради възрастови модификации (оксиляване, вътрешно молекулно взаимодействие, гликация) придобиват резистентност към протеази (макромолекули, които участват в процесите на разграждане, смилане и усвояване на белтъците).

Идеята за фракционно радиочестотно третиране на кожата, с цел стимулиране на нейното структурно подмладяване, е заимствана от лазерни фракционни технологии: микроскопичните участъци на епидермиса и дермата са подложени на термична аблация/коагулация в точки, които са на равни разстояния една от друга, като непокътната кожа около увредените места служи като източник на клетки и строителен материал, който отива за възстановяване и изграждане на нова тъкан.

Какви промени има в тъканите при фракционно радиочестотното въздействие? Ефектът на радиочестотния термолифтинг се постига благодарение на комбинация от фракционна аблация, коагулация и загряване на кожата. Токът в радиочестотния диапазон се разпространява вътре в дермалния слой, което води до допълнително намаляване на неговите влакнести структури и образуването на нов колаген, докато епидермисът е изложен на минимално въздействие. 

Противопоказания:
Редовна цена
160 лв.
Лице, шия и деколте- 250лв.
Резервирайте час

4 ТОП МЕТОДА ЗА БОРБА С БРЪЧКИТЕ

Teрапията „ЛИФТИНГ БЕЗ СКАЛПЕЛ“: Мощна ПРОГРАМА против стареенето; Разглаждане на бръчките; Eфект на лифтинг операция.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
SPA DEMETRA представя на своите клиенти революционната лифтинг терапия с ефекта на BOTOX и с неговите ползи, но без рисковете и болката от инжекцията.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
RF РАДИОЧЕСТОТЕН ЛИФТИНГ – RF V8 лифтинг масаж на лице, шия и деколте. БЕЗ БРЪЧКИ С V8
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ