Филър без инжекция

ПЪРВИЯТ В СВЕТА ФИЛЪР БЕЗ ИНЖЕКЦИЯ

Първата интензивна терапия за попълване на бръчки филър без инжекция! Благодарение на леката си текстура прониква и в най-дълбоките слоеве. Изглажда и попълва дори и най-дълбоките бръчки, като оставя кожата идеално хидратирана и гладка.Революционна технология за подмладяване на кожата. Перфектно хидратира в дълбочина, еластична и свежа кожа с видимо намалени бръчки в резултат на 4-6 терапии. Комбинацията от активни съставки: пептиден комплекс, хиалуронова киселина, масло от шеа, гроздови семена и алантоин, спомагат за проникването в по-дълбоките слоеве, осигурявайки на кожата Ви пълноценно хранене и хидратация. Подобрява цялостния й външен вид, отговаря на естествените нужди на тъканта и увеличава обема и силата си. При съчетание с RF  и Фракционен Радиочестотен Лифтинг Термаж резултатите идват по-бързо. 

Редовна цена
220 лв.
Резервирайте час
Филър без инжекция

Първият в света филър без инжекция – терапия от ново поколение

Filler серум – съдържа пептид при концентрация от 10%, комплекс от хиалуронова киселина с различни молекулни тегла и алантоин. Гелообразна структура, която лесно се абсорбира в кожата.

Filler овлажняващ крем – съдържа пептиден комплекс на хиалуронови киселини с различни молекулни тегла, масло от шеа, масло от гроздови семена и алантоин. Лека текстура, която лесно се абсорбира, не запушва порите и не омазнява кожата.

Аnti-age програми-СПА процедури за лице

ПЕПТИД


Той действа върху мимическите бръчки по челото, около очите, назолабиалните гънки, бръчките между веждите, шията и деколтето. Мимическите бръчки са специфични, които се появяват в резултат на честата мускулна контракция по челото, около очите и устните, и се появяват най-рано около двадесет и осмата годишнина. Пептидите са къси вериги от аминокиселини, свързани с пептидни връзки. Те са с ниско молекулно тегло – протеини, които се абсорбират лесно в тъканта. Пептидът има ефект, подобен на Botox. „Парализира“ мускулите, което води до намаляване на дълбочината на бръчките. Ефективно се бори със стареенето на кожата и видимо заличава бръчките благодарение на своите тонизиращи и стягащи кожата качества. Предава на отпуснатата кожа незабавен възстановяващ и освежаващ ефект, естествен лифтинг.

Xиалуронова терапия

ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА


Една молекула хиалурон е равна на 1000 молекули вода. Поради този факт това е един от най-добрите хидратиращи агенти. Хиалуроновата киселина е полизахарид, присъства в стъкловидното тяло на окото, както и в съединителната тъкан. С течение на годините процентът на хиалуронова киселина намалявя в тялото, което нарушава баланса между производството и нужният ни колаген и ензими, участващи в тези процеси, което води до отслабване на колагенно-еластичната мрежа. От своя страна това пък води до отпускане на кожата. Комплексът от хиалуронова киселина е с различна молекулна маса, прониква в по-дълбоките слоеве на кожата, повишава синтеза на колаген и ензими, които влияят на образуването, и укрепване на колагенно-еластичната мрежа. Кожата е хидратирана, увеличава обема и еластичността си.

Първият в света филър без инжекция – терапия от ново поколение

АКТИВНИ СЪСТАВКИ:

МАСЛО ОТ КАРИТЕ

Поради високата хранителна стойност и мощни лечебни свойства, маслото от Карите е отлично средство за възстановяване и повишаване на имунитета на кожата. Получава се от плода на дървото, което расте в Западна Африка. Богата на мастни киселини, витамини (A,E,C,D,F) и минерали. Топи се при телесна температура, и лесно се абсорбира от кожата.

ГРОЗДОВО МАСЛО

Съдържа витамин Е и антиоксиданти в големи количества, отлично средство за предотвратяване на стареенето. Регенерира, предотвратява от възпаления, прави кожата блестяща и стегната. Богата на мастни киселини (Омега 3, омега 6 и омега 9), витамини и мощни антиоксиданти. Има антисептични, противовъзпалителни и регенеративни свойства.

АЛАНТОИН

Успокоява раздразнената кожа, хидратира и увеличава гладкостта. Има кератолитично и възстановяващо свойства.

За оптимални резултати използвайте серума и крема, сутрин и вечер на добре почистено и тонизирано лице, шия и деколте. Наблегнете на проблемите зони. Когато кожата абсорбира серума, нанесете крема до пълното му абсорбиране.

комплексен ефект:

4 ТОП anti-age терапии в борбата с бръчките

Teрапията „ЛИФТИНГ БЕЗ СКАЛПЕЛ“: Мощна ПРОГРАМА против стареенето; Разглаждане на бръчките; Eфект на лифтинг операция.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
SPA DEMETRA представя на своите клиенти революционната лифтинг терапия с ефекта на BOTOX и с неговите ползи, но без рисковете и болката от инжекцията.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
RF РАДИОЧЕСТОТЕН ЛИФТИНГ – RF V8 лифтинг масаж на лице, шия и деколте. БЕЗ БРЪЧКИ С V8
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ