Интензивна лифтинг програма за шия и деколте

Интензивна лифтинг програма за шия и деколте

Лифтинг обновяваща програма за шия и деколте

Интензивна лифтинг програма за шия и деколте –  Програма за борба с най-видимите признаци на стареене по кожата, като бръчки и петна по шията и деколтето, осигурява оптимална гладкост и стегнатост на овала на лицето, намалявайки двойната брадичка.

Най-добрата част от процедурата е, че подообрявa и стяга видимо контура на лицето, без да променя изражението на лицето, което често се случва при инванзивните естетични процедури.

Препоръки: Домашна грижа лифтинг серум и крем за Y зона и Лифтинг колан

ЦЕЛ НА ТЕРАПИЯТА:

Редовна цена
115 лв.
Препоръчителен брой терапии:
6 процедури
Времетраене: 25 мин.
Терапия Global Lift - 140 лв.
Препоръчителен брой терапии:
4 процедури
Резервирайте час
Терапия Global Lift

Терапия Global Lift

GLOBAL LIFT (ProGEN-in) e ексклузивна, патентована от Скейндор технология, която се основава на принципа на терапиите спиращи процесите на стареене (връща времето назад в старите клетки и отлага процесите на стареене в новите). Цялостна анти-ейдж стратегия, която има за цел да постигне ремоделиращ ефект върху лицето.

Резултати: ремоделира овала на лицето, изпълва дермата и възстановява загубения от влиянието на процесите на деградация на колагена и еластина обем, намалява дължината и дълбочината на вертикалните бръчки.

Активни съставки: (ProGEN-in) комплекс, екстракт от червен пипер, лупина.

Лифтинг серум
Серум, който произвежда цялостен лифтинг ефект върху кожата.  Стяга и повдига контура. Специално създаден да третира отпуснати участъци на зряла кожа с или без следи от фотостареене. Съдържа хидролизиран колаген и органичен силикон, който подобрява поддържащите функции на кожата.
Aктивни съставки: биомиметичен пептид, дериват на Елафина, черен пипер, колаген, органичен силикон.

Маска с незабавно действие
Лифтинг маска за лицето и деколтето с ефект – изглаждане на бръчки. В същността си представлява пач, който дава невроятни непосредствени резултати., повдигайки и фиксирайки контура/овала на лицето.
Aктивни съставки: екстракт от мая, азиатска центела, алое вера.

Лифтинг крем
Крем за лице и деколте на основата на [ProGEN-in] технологията. Козметика от ново поколение за цялостно стягане на кожата и изпълване и ремоделиране на контура.
Aктивни съставки: [ProGEN-in] технология, екстракт от микроводорасли и лупина.

4 АNTI-AGE TEРАПИИ

Терапия Ретинол Най-мощното средство против бръчки. Стимулира обновлението на клетките, благоприятства повишаването на производството на колаген.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
SPA DEMETRA представя на своите клиенти революционната лифтинг терапия с ефекта на BOTOX и с неговите ползи, но без рисковете и болката от инжекцията.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
SPA DEMETRA винаги търси за своите клиенти естествените съставки, съчетани с най-новите научни открития. Представяме ви най – новото си попълнение в “Anti-Age” сегмента
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ