Интензивна лифтинг програма за шия и деколте

Интензивна лифтинг програма за шия и деколте

Лифтинг обновяваща програма за шия и деколте

Интензивна лифтинг програма за шия и деколте –  Програма за борба с най-видимите признаци на стареене по кожата, като бръчки и петна по шията и деколтето, осигурява оптимална гладкост и стегнатост на овала на лицето, намалявайки двойната брадичка.

Най-добрата част от процедурата е, че подообрявa и стяга видимо контура на лицето, без да променя изражението на лицето, което често се случва при инванзивните естетични процедури.

Препоръки: Домашна грижа лифтинг серум и крем за Y зона и Лифтинг колан

ЦЕЛ НА ТЕРАПИЯТА:

Редовна цена
115 лв.
Препоръчителен брой процедури:
6 процедури
Времетраене: 25 мин.
Резервирайте час
3 ТОП МЕТОДА ЗА БОРБА С БРЪЧКИТЕ
Как старее кожата ни?

Стареене на кожата

Стареенето на кожата е сложен биологичен процес, но причините за него са главно: физиологично стареене или ефектът, който времето оказва върху нашето тяло и фотостареенето, предизвикано от вредните лъчи на слънцето. Когато стареем, количеството колаген и хиалуронова киселина в тъканите на тялото постепенно намаляват. В резултат кожата губи еластичност, става по-суха и тънка. Тези въздействия се усилват и от вредните UVA и UVB лъчи на слънцето. Подмладяването на кожата е процес, при който се стимулира създаването на нов колаген и се възстановява загубената хиалуронова киселина.

Стареене на кожата:

Първи проблеми след навършване на 20 год.:

Увреждане на кожата – след навършване на 30 год.:

След навършване на 40 години (десетилетието на сухата кожа):

След 50 години – видими признаци на стареене:

След 60 години – ново начало:

4 АNTI-AGE TEРАПИИ

Терапия Ретинол Най-мощното средство против бръчки. Стимулира обновлението на клетките, благоприятства повишаването на производството на колаген.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
SPA DEMETRA представя на своите клиенти революционната лифтинг терапия с ефекта на BOTOX и с неговите ползи, но без рисковете и болката от инжекцията.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
SPA DEMETRA винаги търси за своите клиенти естествените съставки, съчетани с най-новите научни открития. Представяме ви най – новото си попълнение в “Anti-Age” сегмента
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ