fbpx

Матрициум

Матрициум

МАТРИЦИУМ ДОЗИ ЗА РЕГЕНЕРИРАНЕ НА КОЖАТА

MATRICIUM е стерилно средство с омекотяващо и защитно действие. Предназначено е да подпомага процеса на възстановяване на кожните тъкани и епидермиса, както и да създава идеална среда за това. Това средство съдържа естествено налични в кожата елементи като аминокиселини, минерални соли, витамини, нуклеотоди, хиалуронова киселина. Всички тези натурални биологични елементи допринасят за създаването на оптимална среда за ефикасно възстановяване на тъканите.

Спецификата на действието на MATRICIUM

MATRICIUM е продукт, който улеснява възстановяването на увредената кожна тъкан при повърхностни наранявания, без кървене и възпалителен процес, получени в резултат на дерматологични интервенции, лечение с лазер, пилинг, дермоабразивни операции, разрези и при изгаряния от първа степен. MATRICIUM, благодарение на своето хидратиращо, филмообразуващо и предпазващо действие в микросредата на увреденото място, допринася за обновяване на клетките и подпомага процеса на естествено възстановяване на кожната тъкан; подходящ е за предпазване на кожата при локални кожни дразнения, предизвикани както от физични агенти като слънце, вятър, студ, така и от хормонални смущения, които предизвикват кожни нарушения като сухота и дразнене.

MATRICIUM® е първото медицинско решение за регенериране на кожата.
Продуктът се състои от 63 естествено налични в кожата съставки, разделени в 8 групи – пептиди, микроелементи, витамини, аминокиселини, въглехидрати, минерални соли, нуклеотиди и хиалуронова киселина.

• Стимулира клетъчната регенерация, доставяйки на клетките основни хранителни вещества;
• Регенерира основните съставки на кожата;
• Има антиоксидантно действие;
• Хидратира и защитава.

Цена: 10лв./ампула

Резервирайте час: 0885 877 866