fbpx

RF Радиочестотен лифтинг

Триполярна радиочестота /RF/ SPA DEMETRA

RF РАДИОЧЕСТОТЕН ЛИФТИНГ – RF V8 лифтинг масаж на лице, шия и деколте 

Процедурата се извършва с последно поколение апаратура V8 Plus. Притежава множество сертификати – гарант за надеждност и перфекционизъм. Лифтинг масажът с V8 по механичен и напълно естествен начин активира производството на колаген и еластин. Също така стимулира кръвообращението и храненето на клетките. Подобрява еластичността, редуцира бръчките, дренира излишните течности.

БЕЗ БРЪЧКИ С V8
Радио честотата – RF, използва 10 MHz/S електрическа вълна, която може да проникне през епидермиса и да окаже влияние на по – долните слоеве. Високата честота (HF) може да устои на раздвижването на по – долните слоеве и да произведе висока енергия, която рязко да повиши температурата. По този начин се предизвикват контракции на фибрите и колагенната тъкан, последвани от производство на колаген и рекомбинация, от тук идва и желания ефект за подобряване еластичност, премахване на бръчките и оформяне на лицевият контур.

Действие на RF радиочестотен лифтинг

• Връща жизнеността на уморената кожа.
• Запазва я млада и свежа за по-дълго.
• Третира белезите на стареене.
• Стяга и тонизира отпуснатата кожа.
• Намалява отоците.
• Оформя контура на лицето.
• Премахва двойната брадичка.
• Избистря тена на лицето.
• Релаксира лицевите мускули.

Резултати от RF радиочестотен лифтинг

Пулсовият вакуум стимулира хиперемията на тъканите. Фините ролки нежно масажират кожата и я повдигат, като осъществяват незабавен лифтинг ефект. Чрез увеличаване на локалната микроциркулация се възстановява трофиката на съединителната тъкан. Това допринася за редуциране на бръчките. Прецизните накрайници дават възможност да се работи много обстойно върху назолабиалните гънки, фините бръчки над устните, околоочния контур, както и спомага отстраняването на отоци под очите. В резултат на терапията бръчките се изглаждат, лицевият контур е видимо повдигнат, а кожата е по-мека, еластична и блестяща.

Препоръчва се пакет от шест процедури, разпределени във времето, в зависимост от индивидуалните нужди на всеки клиент. Прекрасна терапия за жени и мъже, особено за пушачи и хора, работещи в агресивна среда. Най-добрата профилактика против образуване на бръчки, и ефективно лечение на отпусната, вяла кожа с изразени назолабиални гънки и бръчки по челото /гневни бръчки/.

Какво е ЕLOS?

“Еlos” технологията е революционна стъпка в практиката на естетическата медицина, която комбинира биполярна радио – честота (RF) със светлинна енергия – лазерна, IPL или инфрачервена. Тя е заложена в апарата V8, който се счита от световната практика за неинвазивен ефикасен метод за разрушаване на целулита. Също така спомага подобряването формите на тялото и борбата срещу стареенето на кожата. При повечето клиенти процедурите с V8 са безболезнени и релаксиращи. Терапията е съпроводена с усещане за топлина, облекчение и дълбоко масажиране на тъканите.

Технологиите, съчетани в V8

V8 съчетава в себе си преимущества, присъщи на следните познати технологии:

1. Биполярна радиочестота /RF/ и инфрачервена светлина /IR/ –

за постигане на ефикасна хипертермия на кожната и подкожната тъкан. Кръвоносните съдове се разширяват и се увеличава метаболизма на мастните клетки. При лицето – изглажда бръчките.

2. Вакуум –

за подобряване на кръвообращението в третирания участък и за максимално доближаване на тъканта до RF и IR източниците.

3. Ролки за механичен масаж –

стимулират лимфното дрениране на натрупалите се междуклетъчни течности. V8 се предлага с два апликатора: голям – за обработване на коремната област, задни части, бедра и гръб и малък – за третиране на ръце, лице, скули, шия и прасци. Клинични изследвания показват, че повечето пациенти виждат първоначалните резултати след първите 5 процедури, а още по-изявени и трайни резултати се постигат само след 12 процедури.

RF БЕЗ БРЪЧКИ С V8 въздейства върху организма по следните начини:

• Стягане на кожата;
• Повърхностно и дълбочинно елиминиране на бръчките;
• Подобряване на кожната еластичност и блясък;
• Подмладява и освежава кожата;
• Стимулира производството на колаген;
• Стимулира дейността на клетката;
• Снабдява с кислород, премахва бръчките, свива порите, заздравява кожата;
• Увеличава абсорбирането на подхранващи вещества.

Цена: 95лв.

Резервирайте час: 0885 877 866