RF Радиочестотен лифтинг лице

RF Радиочестотен лифтинг лице

Триполярна радиочестота /RF/ SPA DEMETRA

RF РАДИОЧЕСТОТЕН ЛИФТИНГ – RF V8 лифтинг масаж на лице, шия и деколте 

Процедурата се извършва с последно поколение апаратура V8 Plus. Притежава множество сертификати – гарант за надеждност и перфекционизъм. Лифтинг масажът с V8 по механичен и напълно естествен начин активира производството на колаген и еластин. Също така стимулира кръвообращението и храненето на клетките. Подобрява еластичността, редуцира бръчките, дренира излишните течности. 

БЕЗ БРЪЧКИ С V8

Радио честотата – RF, използва 10 MHz/S електрическа вълна, която може да проникне през епидермиса и да окаже влияние на по – долните слоеве. Високата честота (HF) може да устои на раздвижването на по – долните слоеве и да произведе висока енергия, която рязко да повиши температурата. По този начин се предизвикват контракции на фибрите и колагенната тъкан, последвани от производство на колаген и рекомбинация, от тук идва и желания ефект за подобряване еластичност, премахване на бръчките и оформяне на лицевият контур.

ЛИФТИНГ НА ШИЯ

Стягаща терапия за оформяне и повдигане на лицевия контур, шията и деколтето. Използван за стимулиране на клетъчното делене, което чрез увеличаване на броя на новите клетки води до регенериращ ефект.

ДЕЙСТВИЕ – повдигане на лицевата мускулатура; стягане на деколтето и шията, хидратация на кожата. Запълва дълбоките бръчки.

Технология RF Радиочестотен лифтинг лице:

В основата му е уникална разработка – elos технология (electrо-оptical synergy), т.е. електрооптичен синергизъм, включващ инфрачервено излъчване и биполярна радиовълнова енергия. Инфрачервената светлина  нагрява повърхностно кожата. Пренасяйки  енергията в дълбочина,  радиовълните безпроблемно разграждат мазнините в мастните клетки и активизират синтеза на колаген. Освен че усилват ефекта на elos фактора,  вакуумът и масажните ролери активизират микроциркулацията и лимфата, което води до насищане на тъканите с кислород и елиминиране на токсините. 

Действие на RF радиочестотен лифтинг:

Какво е ЕLOS Технология?

“Еlos” технологията е революционна стъпка в практиката на естетичната медицина, която комбинира биполярна радио- честота (RF) със светлинна енергия – лазерна, IPL или инфрачервена. Тя е заложена в апарата V8, който се счита от световната практика за неинвазивен ефикасен метод за разрушаване на целулита и за подобряване формите на тялото. При повечето клиенти процедурите с V8 са безболезнени и релаксиращи. Те изпитват усещане на топлина, облекчение и дълбоко масажиране на тъканите. V8 съчетава в себе си преимущества присъщи на следните познати технологии:

1. Биполярна радиочестота /RF/ и инфрачервена светлина /IR/ – за постигане на ефикасна хипертермия на кожната и подкожната тъкан, като разширява кръвоносните съдове, и увеличава метаболизма на мастните клетки.

2.   Вакуум – за подобряване на кръвообращението в третирания участък и за максимално доближаване на тъканта до RF и IR източниците.

3. Ролки за механичен масаж – стимулират лимфното дрениране на натрупалите се междуклетъчни течности. V8 се предлага с два апликатора: голям – за обработване на коремната област, задни части, бедра и гръб, и малък – за третиране на ръце, лице, скули, шия и прасци. Клинични изследвания показват, че повечето пациенти виждат първоначалните резултати след първите 5 процедури, а още по-изявени и трайни резултати се постигат само след 12 процедури.

RF БЕЗ БРЪЧКИ С V8 въздейства върху организма по следните начини:
Редовна цена
95 лв.
Резервирайте час

4 АNTI-AGE TEРАПИИ

Терапия Ретинол Най-мощното средство против бръчки. Стимулира обновлението на клетките, благоприятства повишаването на производството на колаген.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
SPA DEMETRA представя на своите клиенти революционната лифтинг терапия с ефекта на BOTOX и с неговите ползи, но без рисковете и болката от инжекцията.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
SPA DEMETRA винаги търси за своите клиенти естествените съставки, съчетани с най-новите научни открития. Представяме ви най – новото си попълнение в “Anti-Age” сегмента
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ