Терапия Бюстопластика

Терапия Бюстопластика

Терапия Бюстопластика

LINEA SENO PLASTY – ТЕРАПИЯ БЮСТОПЛАСТИКА – 3D МОДЕЛИРАНЕ НА БЮСТА БЕЗ СКАЛПЕЛ

За да запази добрата форма на бюста за по-дълго време, Spa Demetra предлага иновативна грижа за бюста „МОДЕЛИРАНЕ НА БЮСТА БЕЗ СКАЛПЕЛ 3D терапия“. Гърдите се нуждаят от редовна и специфична грижа. Специалистите от SPA DEMETRA, преминаха през обучение, което включваше анатомията на млечните жлези /гърдата се състои от млечни жлези и мастна тъкан, няма мускул/. Затова е много важно да се стимулира локалният метаболизъм на гърдите, за да ги запазим в добра форма за по-дълго време. Фитокомплексите в терапията са богати на стероидите санунозиди, чиято химическа структура е близка до женския хормон естроген. Направените тестове показват увеличаване твърдостта на гърдите с до 18% и ефективно тонизиране на микроциркулацията. Всяка трета жена направила си терапията има видимо подобряване формата на гърдите и тонуса им. Терапията, съчетана с редовната употреба на продуктите за домашна грижа дава видими резултати – стегнат бюст с гладко деколте. Терапията увеличава еластичността и плътността в областта на бюста.

 

 

ПОЛЕЗНО:

Гърдата е свързана, чрез влакна с малкия и голям гръден мускул. При правилно положение млечната жлеза трябва плътно да прилепва до гръдния мускул, а кожата трябва да бъде опъната. Разбира се, трябва да се отчита и природната форма на млечните жлези. Крушовидната или конусообразната форма на млечните жлези почти не се среща в европейските страни – тя е характерна за жените в Африка. У нас са разпространени дискообразната, сферичната и ябълковидната форма. Първият тип запазва формата си най-дълго време.

 

Редовна цена
75 лв.
Резервирайте час
EMShape Duo – SPA DEMETRA продължава да се грижи за Вашето съвършенно тяло. Представяме Ви новата технология за изгаряне на мазнините в дълбочина и моделиране на силуета- EM shape Duo.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Неинвазивна процедура със силен разграждащ и стягащ ефект. Без болка, без възстановителен период и с пълен комфорт на клиента при направата на процедурата.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Криолиполиза е технология за отслабване и борба със затлъстяването. Тя е неинвазивен метод, чрез охлаждане за отстраняване на подкожни мазнини. Криолиполиза е нов начин за намаляване на мазнините в определени проблемни области на тялото.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ