Релакс Зона

Релакс Зона

Релакс Зоната в SPA DEMETRA е разположена в непосредствена близост до термалната и водна зони. Би било добре да се ползва след турска, парна баня или сауна. Чрез топлинното въздействие се постига стимулиране на кръвообращението и разтоварване от стреса. Така наречената зона за активен релакс – място в което спиш или почиваш, сам в тишина и уединение, където всъщност акумулираш цялата позитивна енергия от различните спа процедури и зона на пасивен релакс, която има и социален характер – места за разговори, пиене на чай, консумиране на плодове и ядки. Релакс зоната е идеално място за почивка между различните термални спа-процедури, може да отпочинете след използването на саунa, парна баня, хамам или след процедурите в спа центъра.  Отдайте се на ползотворна почивка след СПА процедурите.

Релакс Зона (Мястото за почивка). Зоната за релакс е предназначена за спокоен отдих и медитация. Тя е най-подходящото място да оцените доколко вашия ум и душа са се пречистили след процедурите и да се настроите на позитивна вълна.

Молим нашите клиенти да не шумят в зоната за релакс, за да не пречат на себе си и на останалите клиенти на цпа цемтъра. Разговорите тук на висок тон са неуместни. По-добре е да се отпуснете и да релаксирате на 100%.

Пускане на видеото
зона релакс SPA DEMETRA

Тепидариум

Мястото за почивка е едно от най-важните помещения в СПА центъра. В съвременните SPA центрове тепидариумът представлява помещение за релакс между разнообразието от терапии, масажи и процедури. Препоръчва се също и като въвеждаща процедура преди сауна или преди охлаждане. Тепидариумът е лека и освежаваща процедура. Поради температурата, близка до тази на човешкото тяло, тепидариум могат да посещават и хора, за които са противопоказани високите температури на класическите термични процедури. Загряването на тялото на камената пейка е ползотворно при оздравителни и възстановителни процеси при настинки и главоболие.