fbpx

СПА детски партита

Организиране на един незабравим празник и/или рожден ден за Вашите малки
госпожици!

SPA пакета включва:

– Масаж с шоколад или маска с шоколад за лице;
– Детски педикюр или маникюр;
– Бисквитки + сок + вода за всяко дете!

Цена: 56 лв./бр. Времетраене: 1ч.

Пакета е подходящ за деца до 8год.възраст.
Тортата се избира от каталог или се вкарва от родителите.


SPA пакет „Шоколадова наслада за малчугани“ включва:
– Масаж с шоколад на лице или гръб;
– Шосоладова апликация;
– Бисквитки + сок + вода за всяко дете!

Цена: 65 лв./бр. Времетраене: 2ч.

За мама – Шоколадова anti-age терапия – Комплимент от SPA DEMETRA.

 

Свържете се с нас за повече информация и според възможностите като бюджет, ще измислим заедно един по-различен сценарий за партито на Вашият малчуган. Резервирайте час: 0885 877 866


Рожден ден Алая Хасан 02 юли 2019г.

Нашата запазена марка са СПА моминските партита, бяхме първите който предложихме на българския пазар нещо различно освен стриптизьор и дискотека преди големият ден. Направихме много булки щастливи, помогнахме на стотици куми, шаферки да направят един различен сценарии за повереното им моминско парти. Щастливи сме да Ви представим една следваща стъпка в професионалното ни развитие и допълнение към спа менюто ни: SPA детско парти. След много е-mail кореспонденция от хиляди километри, успяхме да реализираме и СПА детско партита за рожденият ден на Алая, което включваше арома масаж, спа педикюр и маникюр.


Рожден ден Каролина Йотова 11 май 2019г.

 

Изключително много се гордеем с факта, че освен прекрасни СПА детски партита, създаваме и красиви приятелства. Дима Йотова в ролята на мама е наш дългогодишен клиент, тя ни се довери за партито на своята малка-голяма принцеса с тема ягоди и шоколад, което беше незабравимо, нестандартно с много изненади и спа изкушения: хамам, турска баня с пенен масаж, шоколадови и ягодови маски, вана на Клеопатра… Изненадата от SPA DEMETRA беше Ескейп SPA стая oт Ново Поколение – Тайните на Клеопатра. За да видиш къде бяха ключовете към загадката изгледай видеото до край.


 


 

Рожден ден Aдриана 24 март 2019г.

За своя 11 рожден ден, Адряна имаше своя концепция: SPA детско парти, което включваше арома масаж с шоколад, спа педикюр и спа маникюр, шоколадови маски за лице и разбира се детска терапия за очите, за всички малки и големи, които стоят пред компютрите денонощно и заспиват пред телевизора. Изненадата от SPA DEMETRA беше Work shop – правилна грижа за малките дами, беше полезно и забавно да научат как да използват продуктите за домашна грижа, както и каква е разликата между мицеларната и термалната вода за лице, измивната пяна и почистващият гел, лосион или тоник е по-подходящ за кожата на малките дами…


SPA DAY за мама и мен - Рожден ден Пламена Димова 16 декември 2017г.

Избягайте от големият, шумен и пълен с деца рожден ден…. Подарете си един незабравим „SPA DAY за мама и мен“. Поглезете своята рожденичка с невероятни спа процедури и пълен релакс за тялото и сетивата, както направи нашата клиентка Снежи Петрова. Тя подари на детето си един незабравим 9 рожден ден, всичко беше като за големи: Анти-стрес масаж, Сауна, Маникюр, Хидратираща шоколадова грижа за Плами, а за мама Снежи бял шоколад с anti-age ефект.


Рожден ден и СПА моминско парти Цвети Aлександрова 10 септември 2017г.

СПА рожден ден или СПА моминско парти… Защо пък не… Това е наша запазена марка Отпразнувайте рождения ден на своята принцеса, заедно с моминското си парти и вашите най-близки приятелки. СПА за малки и големи. Подарете едно различно преживяване както на своето дете, така и на любимaта ви булка. Бъдете различни и отпразнувайте своя повод със незабравимо СПА изкушение, както нашата прекрасна булка Цвети Aлександрова!