fbpx

Релаксиращи СПА пакети за двама

ИСКАТЕ ДА ПОДАРИТЕ НА ЛЮБИМИЯ ЧОВЕК, НЕЗАБРАВИМО ПРЕЖИВЯВАНЕ СПА ИЗКУШЕНИЕ?
Подарете релаксиращи моменти на наслада. Изберете за подарък най-сладкото и екзотично изживяване за двама – масаж в синхрон! Нашите специалисти ще помогнат за премахване на умората и презареждане с нови положителни емоции сред ароматни свещи и релаксираща музика.

СПА Пакет за двама „Тайните на Деметра“ 240 мин. Цена: 400 лв.

За нея СПА приключението започва с Парна баня или Сауна / по избор/. Следва СПА терапия „Перлена мечта“ с колагенов прах за лице. Терапията има хидратиращо и подхранващо въздействие върху кожата. Пакетът продължава с масаж цяло тяло със златни частици в комбинация с богат набор от витамини и концентрирани растителни екстракти, ефективно хидратират и изглаждат кожата. За него СПА приключението започва също с Парна баня или Сауна /по избор/, след което Той ще се възползва от Терапия за лице и тяло с вино и шампанско за пречистване и освежаване на кожата. В последващата перлена вана с етерични масла за двама, живителните сокове на гроздето със своите уникални качества забавят стареенето на кожата и даряват наслада на духа. СПА приключението завършва с две чаши червено вино, поднесени във ваната като комплимент от SPA DEMETRA.

Романтичен пакет за двама „Острова на изкушението” 180мин. Цена: 224лв.

СПА Пакетът предлага една съвършена комбинация за постигане на незабравимо изживяване в SPA DEMETRA. Преживяването започва със Сауна, Парна или Турска баня по избор за пълно отпускане и настройване за следващите приятни усещания. Пакетът продължава с два синхронни Ритуал-масажа със свещ от етерични масла, която Ви дарява с едно незабравимо преживяване, изпълнено с невероятните аромати на етеричните масла – портокал, лавандула и бергамот. Затопленото масло се плъзва по Вашата кожа и Ви дарява с усещане за пълен релакс. Изключителната комбинация от Хидромасажна вана с аромат на Маточина и Релаксиращия масаж подобрява качеството на съня и има релаксиращо и отпускащо действие.


СПА Пакет “Oриент за двама” 60мин. Цена: 80лв.

 ТУРСКА БАНЯ + ТУРСКИ МАСАЖ за двама + 2 чаши червено вино

Хамамът е традиционна Парна баня, символ на източната култура, чиято основна философия е физическото и духовното пречистване. Хамамът е уникален ритуал за релаксация и детоксикация на организма.

ЕГИПЕТСКА ПЕРЛЕНА ВАНА с билки, алги и аромати
Вана с топла вода, в която са добавени билкови екстракти, алги и ароматични масла. Извършва се масаж на тялото от въздушни мехурчета (перли). Действа релаксиращо или ободряващо в зависимост от специфичните свойства на добавените продукти. Продължителност: 30мин
Реална цена: 85лв. Промоционална цена за двама – 69лв. + два частични масажа – 99лв.

СПА Пакет “Роза за него и нея” 50мин. Цена: 120лв.
Арома-частичен масаж с Дива Роза за двама + Хидромасажна вана с масло от роза
СПА Пакет “Роза за двама” 80мин. Цена: 150лв.

Два синхронни арома масажа с Дива Роза  за цяло тяло + Хидромасажна вана с масло от роза. СПА приключението приключва с две чаши червено вино, поднесени във ваната, комплимент от SPA DEMETRA.

SPA WINE THERAPY BODY

Вземете “Вино терапия за двама”, а ние ще Ви подарим бутилка червено вино. Цена от:100 лв.

Винотерапията е съвременна SPA процедура хит в най-големите и луксозни салони, която е все по-предпочитана в центровете и в България. Виното и гроздето намират широко приложение не само в природната медицина, но и в козметологията. Открийте тайните на красотата от древността с масажа за тяло с грозде. Той дава пълна регенерация на Вашето тяло. Червеното грозде създава усещане за релакс и комфорт.

Масаж с аромат на грозде – 60лв./100лв. за двама
Вана с винотерапия – 85лв./100лв. за двама
Масаж с Вино и шампанско + Винена вана – 185лв./250лв. за двама
Винотерапия – SPA ритуал за лице и тяло – 250лв./400лв. за двама

Прочети повече…


АНТИ СТРЕС МАСАЖ ЗА НЕГО И НЕЯ
Отдайте се на един от най-древните масажи за преодоляване на умората и стреса. Дава спокойствие и релакс, а енергията Ви е в излишък. След 40мин. масаж се потопете в топла, отпускаща вана с ароматни перли и соли. Ако искате да поглезите по нестандартен начин тялото и душата си то това е пакета за любимия човек. Като допълнение ние ще Ви подарим бутилка червено вино или шампанско /по избор/ . В романтична обстановка на приглушена светлина и релакс музика ще съществувате само Вие и Вашата половинка.

Ваучер подарък за него и нея –Анти стрес масаж за двама + Вана с перли и соли  с подарък от SPADEMETRA бутилка вино или шампанско /по избор/. Цена: 230лв. – Промоционална цена:150лв.

Луксозна вана за двама “DEMETRA” (с бутилка шампанско)Ваучера се предлага и без масаж. Цена: 80лв.


VIP Пакет за двама 80мин. Цена: 199лв. /малък/ 
Релаксиращ чай, Сауна или Парна баня, Перлена вана за двама, Златна маска за него, Сапфирена маска за нея и Два синхронни Индонезийски масажа на гръб.
VIP Пакет за двама 150мин. Цена: 299лв. /голям/ 
Сауна или Парна баня /по избор/, Златен Пилинг, Диамантена грижа лице за него и нея, Перлена вана с алги и билки, Два синхронни масажа и Зона релакс + чаша червено вино.

СПА пакет Меден месец–за младоженци

СПА преживяването започва със Сауна, Парна или Турска баня по избор за пълно отпускане и настройване за следващите приятни усещания. Пакета продължава с два синхрони релаксиращи масажа цяло тяло с вино и шампанско, като продължаваме с изкушение за лицата с мед и мляко – какво е медения месец без мед, вино и пенливо шампанско?! Приятен завършек на СПА преживяването е перлена вана за двама с бутилка шампанско или вино по избор, като подарък от SPA DEMETRA. Цена:530 лв. Времетраене: 5ч.

Резервирайте час: 0885 877 866

Цените са в български лева. SPA DEMETRA си запазва правото на промяна на цените и спиране на промоциите.