Релаксиращи СПА пакети за двама

Релаксиращи СПА пакети за двама

ИСКАТЕ ДА ПОДАРИТЕ НА ЛЮБИМИЯ ЧОВЕК, НО НЕ ЗНАЕТЕ КАКВО. ПРИ НАС ЩЕ НАМЕРИТЕ СВОИТЕ ПОДАРЪЦИ ЗА ЛЮБИМИТЕ ХОРА. АКО СЕ КОЛЕБАЕТЕ – ВЗЕМЕТЕ ВАУЧЕР ЗА ПОДАРЪК И ВСЕКИ ЩЕ МОЖЕ ДА НАПРАВИ САМ СВОЯ ИНДИВИДУАЛЕН ИЗБОР

Търсите специален подарък – вземи ваучер за подарък за СПА процедури?
Направете оригинален подарък, като изберете от процедурите, терапиите или услугите от нашето SPA MENU. Масаж за двама е идеалният подарък … Подарък може да бъде всеки един масаж или комбинация от различни процедури. 

СПА пакет за двама Рио Де Жанейро

Релаксиращи СПА пакети за двама

VIP Пакет за двама 80мин. Цена: 199лв. /малък/ 
Релаксиращ чай, Сауна или Парна баня, Златна маска за него, Сапфирена маска за нея и Два синхронни Индонезийски масажа на гръб + чаша червено вино.
VIP Пакет за двама 150мин. Цена: 299лв. /среден/ 
Сауна или Парна баня /по избор/,  Диамантена грижа лице за него и нея, Два синхронни масажа и Зона релакс + чаша червено вино.
VIP Пакет за двама 200мин. Цена: 499лв. /голям/ 
Сауна или Парна баня /по избор/, Златен пилин за тяло и лице,  Златна грижа лице за него и нея, Перлена вана с алги и билки, Два синхронни масажа със сапфирен прах  и Зона релакс + бутилка вино.
 

СПА Пакет “Oриента за двама” 60мин. Цена: 399лв.
ТУРСКА БАНЯ + ТУРСКИ МАСАЖ за двама + 2 чаши червено вино
Хамамът е традиционна парна баня, символ на източната култура, чиято основна философия е физическото и духовното пречистване. Хамамът е уникален ритуал за релаксация и детоксикация на организма. Масажите не са синхронни!

СПА Пакет “Роза за него и нея” 80мин. Цена: 230лв. на гръб/ 280лв. цяло тяло

Арома масаж Дива Роза за двама, Хидромасажна вана с масло от роза. СПА приключението приключва с две чаши червено вино, поднесени във ваната, комплимент от SPA DEMETRA.

СПА Пакет “Портокалов релакс за двама” 90мин. Цена: 250лв. на гръб/ 299лв. цяло тяло
Тонизиращ масаж с портокал и мандарина, Витаминозна терапия с витамин С, Точков масаж на ходилата и скалпа и  Зона релакс. 

Релаксиращи СПА пакети за двама

SPA WINE THERAPY BODY – Цена: от 100 лв.

Вземи ваучер подарък за двама: Вино терапия, а ние ще Ви подарим бутилка червено вино.

Купете ваучер-подарък за СПА терапия с Вино, а притежателя на ваучера ще може да избере между: два синхронни масажа с вино и грозде или Вана на Дионисис.

Винотерапията е съвременна spa процедура хит в най-големите и луксозни салони, която е все по-предпочитана в центровете и в България. Виното и гроздето намират широко приложение не само в природната медицина, но и в козметологията. Открийте тайните на красотата от древността с масажа за тяло с грозде. Той дава пълна регенерация на Вашето тяло. Червеното грозде създава усещане за релакс и комфорт.

Масаж с аромат на грозде – 65лв./120лв. за двама
Вана с винотерапия – 155лв./250лв. за двама
Масаж с Вино и шампанско + Винена вана – 220лв./310лв. за двама
Винотерапия /SPA ритуал за лице и тяло/– 250лв./450лв. за двама 

Релаксиращи СПА пакети за двама свети Валентин

Релаксиращи СПА пакети за двама

Шоколадово изкушение за него/ за нея

Масаж с аромат на Шоколад – 80лв./150лв. за двама
Масаж с шоколадова маска – 120лв./200лв. за двама
Масаж с шоколадова маска + Апликация с шоколад – 160лв./300лв. за двама
Масаж с шоколадова маска + Апликация с шоколад + Шоколадова терапия за лице – 250лв./400лв. за двама

Виж информация за всички останали терапии с шоколад от спа менюто ни…

АНТИ СТРЕС МАСАЖ ЗА НЕГО И НЕЯ

Отдайте се на един от най-древните масажи за преодоляване на умората и стреса. Дава спокойствие и релакс, а енергията ви е в излишък. След 40мин. масаж се потопете в топла, отпускаща вана с перли и соли. Ако искате да поглезите по-нестандартен начин тялото и душата си това е пакета за любимия човек. Като допълнение, ние ще Ви подарим бутилка червено вино или шампанско по избор. В романтична обстановка на приглушена светлина и релакс музика ще съществувате само Вие и вашата половинка. 

Луксозна вана за двама “DEMETRA” (с бутилка шампанско)- Цена: 350лв.

Ваучер подарък за него и нея – Промоционална цена: 280лв. 
Анти стрес масаж за двама + Вана с перли и соли с подарък от SPADEMETRA бутилка вино или шампанско по избор.

SPA ПАКЕТИ ЗА НЕЯ:

СПА Терапия ”Маракеш” 70мин. Промоционална цена: 159лв. Хамам, Деликатен пилин на тяло, Марокански масаж с глина и сапун

СПА Терапия ”Маракеш”

СПА Пакет “Плодова Наслада” 60мин. Цена: 95лв. Арома масаж на гръб и скалп с масло от портокал, Витаминозна маска на лице

СПА Пакет “Плодова Наслада”

СПА Пакет ” Роза за нея ” 80мин. Промоционални цени: 120лв. на гръб/ 150лв. цяло тяло Пилинг и Арома масаж с Дива Роза, Хидромасажна вана с масло с роза.

СПА Пакет ”Роза за нея”

СПА Пакет „Златен Ритуал“ 150мин. Цена: 350лв. СПА пакет ЗЛАТЕН РИТУАЛ – пакет, съчетаващ безпрецедентния лукс на златото, невероятно релаксиращи масажни техники. Терапия за лице златен прах, последвана от пилинг с чисто злато и Луксозна релаксираща терапия със злато за тяло, за финал масаж с „Течно злато”.

СПА Пакет „Златен Ритуал“

SPA ПАКЕТИ ЗА НЕГО:

СПА Пакет “Тонус” за него 80мин. Цена: 100лв. Тонизиращ масаж, Кална апликация, Точков масаж на ходилата и скалпа, 10 мин.Тонизираща тренировка

СПА Пакет “Тонус”

СПА Пакет “Престиж” за него 80мин. Цена: 90лв. Класически или Бамбуков масаж по избор, Хидратираща грижа за лице за него

СПА Пакет “Престиж”

СПА Пакет “Антистрес за него” 80мин. Цена: 150лв. Парна баня или сауна/по избор/, Вино терапия за лице с антистрес масаж, Чаша червено вино

“Антистрес за него”

СПА Пакет “Детокс” 70мин. Цена: 70лв. Балийски масаж с 12 вида билки цяло тяло, Кална апликация или с водорасли /по избор/

СПА Пакет “Детокс”

ИСКАТЕ ДА ПОДАРИТЕ НА ЛЮБИМИЯ ЧОВЕК, НЕЗАБРАВИМО ПРЕЖИВЯВАНЕ СПА ИЗКУШЕНИЕ?

Подарете релаксиращи моменти на наслада. Изберете за подарък най-сладкото и екзотично изживяване за двама – масаж в синхрон! Нашите специалисти ще помогнат за премахване на умората и презареждане с нови положителни емоции сред ароматни свещи и релаксираща музика.

Романтичен пакет за двама „Острова на изкушението” 180мин. Цена: 295лв.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
СПА пакет Меден месец – подходящ подарък за младоженци Цена: 530 лв./Времетраене: 5ч.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Подарете релаксиращи моменти на наслада. Изберете за подарък най-сладкото и екзотично изживяване за двама – масаж в синхрон!
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Масажи за двама