Възстановяване след раждане

Възстановяване след раждане

Възстановяване след раждане

Терапия за трайно възстановяване след раждане – Истински късметлийки са тези, на които не им личи, че са раждали. Повечето родилки се нуждаят от месеци, за да се възстановят след раждането и да възвърнат физическата си форма. Постигни мечтаното тяло. Eкипът на SPA DEMETRA не Ви обещава чудеса. Ние не предлагаме „МАГИЧЕСКИ ПРЪЧИЦИ“. В комбинация с подходящ хранителен режим (не става дума за строги диети, а за спазване на елементарни правила за подбор на храната), движение и поддържащи процедури – ще постигнете страхотни резултати! Ще гоним заедно резултати и ще се радваме на Вашите постижения! Ще влезете в любимите си стари дънки. Възможно е! Запиши час за безплатна диагностика: 0885 877 866

Терапия за трайно възстановяване след раждане

Терапия за трайно възстановяване след раждане

Методът разбива мастните натрупвания. Подобрява метаболизма. Подпомага освобождаването на задържаните течности по време на бременността. Възстановява съединителната тъкан. Стяга отпуснатата кожа. Намалява сантиметри в проблемните области. Бори се с целулита, който се засилва по време на бременността.

М – моделирай L – липоазгради B – борба с целулита

Най-новото поколение естетични технологии за поддържане на тялото, здравето и красотата oт SPA DEMETRA. Терапията сред фаворитите този сезон е МLB, която има амбицията за номер едно в областта на склуптуриране на тялото. Методът съчетава силно липолитично действие, добре подбрани активни съставки, иновативна техника, които дават отлична възможност за отслабване, лифтинг, стягане, намаляване на целулит и отстраняване на мазнините.


dieta

Стягаща и оформяща терапия след бременност

Мощна терапия за възстановява напълно фигурата след бременност и раждане, възстановява и подобрява еластичността на кожата, ремоделира тялото. Програма подпомагаща бързото изгаряне и резорбирането на мазнините и токсините, натрупаните през 9 месеца на бременността. Регулира кръвообращението и лимфотока, стимулира формирането на нови  колаген и еластин. Интензивно редуцират целулита, стягат тъканите, което води до прибирането на коремната област и подобрява еластичността на кожата.

Плосък корем след Раждане

Прибирането на корема след раждането е препятствие, пред което се изправя всяка майка. Истината е, че това нито се случва бързо, нито пък лесно. Години наред практика ни бяха нужни да са намерим оптимално брой процедури и добри терапии в комбинация с естетична апаратура. SPA DEMETRA има решение за прибиране на стомаха след раждане. Програмата е строго индивидуална, нужно е да запишете час на рецепция на SPA DEMETRA за безплатна диагностика.

 
Стягаща програма
EM shape CHAIR - МОДЕЛИРАЙ СЕДАЛИЩЕТО СИ БЕЗ ФИТНЕС

Препоръчва се след раждане за стягане на тазовото дъно, за превенция на инконтиненцията, за борба с налична инконтиненция, при отслабнали тазови мускули , при еректилна дисфункция и хронични простатити.

Единична сесия на EM Chair предизвиква хиляди свръхмаксимални мускулни контракции на тазовото дъно. Действа на тялото по начин, по който би следвало да подействат абсолютно всички упражнения за долна част и седалище, които отнемат поне по 1час в фитнес залата. Сега можете да ги направите седнали, само за 30мин.

Още за процедурата EM CHAIR :

  • укрепване, стягане и тонизиране на мускулите на корема и тазовото дъно;
  • вагинално подмладяване;
  • подобряване на контрола при инконтиненция /неволно изпускане/;
  • облекчава дискомфорта в гърба;
  • изграждане на мускули и извайване на тялото.
 
В ТОП форма след раждане! SPA DEMETRA предлага следните процедури възстановяване след раждане:

4 ТОП антицелулитни масажа

Медът има изключителното качество да пречиства организма от токсините, като един от най-мощните антиоксиданти.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Антицелулитен отслабващ масаж с мед

Предходна терапия-масаж преди всеки един пакет в борбата с целулита и излишните килограми.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Антицелулитен масаж с ДЕТОКС ефект

Огнен масаж или Масаж – фламбе е продиктуван от стар китайски метод, който гарантирано намалява обиколката в третираните зони
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Огнен антицелулитен масаж