fbpx

Възстановяване след раждане

Възстановяване след разждане

Терапия за трайно възстановяване след раждане – Истински късметлийки са тези, на които не им личи, че са раждали. Повечето родилки се нуждаят от месеци, за да се възстановят след раждането и да възвърнат физическата си форма. Постигни мечтаното тяло. Eкипът на SPA DEMETRA не Ви обещава чудеса. Ние не предлагаме „МАГИЧЕСКИ ПРЪЧИЦИ“. В комбинация с подходящ хранителен режим (не става дума за строги диети, а за спазване на елементарни правила за подбор на храната), движение и поддържащи процедури – ще постигнете страхотни резултати! Ще гоним заедно резултати и ще се радваме на Вашите постижения! Ще влезете в любимите си стари дънки. Възможно е! Запиши час за безплатна диагностика: 0885 877 866


Терапия за трайно възстановяване след раждане

Методът разбива мастните натрупвания. Подобрява метаболизма. Подпомага освобождаването на задържаните течности по време на бременността. Възстановява съединителната тъкан. Стяга отпуснатата кожа. Намалява сантиметри в проблемните области. Бори се с целулита, който се засилва по време на бременността.

М – моделирай
L – липоазгради
B – борба с целулита

Най-новото поколение естетични технологии за поддържане на тялото, здравето и красотата oт SPA DEMETRA. Терапията сред фаворитите този сезон е МLB, която има амбицията за номер едно в областта на склуптуриране на тялото. Методът съчетава силно липолитично действие, добре подбрани активни съставки, иновативна техника, които дават отлична възможност за отслабване, лифтинг, стягане, намаляване на целулит и отстраняване на мазнините.

В ТОП форма след раждане!

SPA DEMETRA предлага следните процедури възстановяване след раждане:

Борба с теглото
Лечение на целулита
Моделирана на тялото
Лифтинг на бюста
Стрии
Разширени вени
Уморени крака
Избелващи терапии
Фотопигментация


 Стягаща и оформяща терапия след бременност

 

Мощна терапия за възстановява напълно фигурата след бременност и раждане, възстановява и подобрява еластичността на кожата, ремоделира тялото. Програма подпомагаща бързото изгаряне и резорбирането на мазнините и токсините, натрупаните през 9 месеца на бременността. Регулира кръвообращението и лимфотока, стимулира формирането на нови  колаген и еластин. Интензивно редуцират целулита, стягат тъканите, което води до прибирането на коремната област и подобрява еластичността на кожата.


Плосък корем след Раждане

Прибирането на корема след раждането е препятствие, пред което се изправя всяка майка. Истината е, че това нито се случва бързо, нито пък лесно. Години наред практика ни бяха нужни да са намерим оптимално брой процедури и добри терапии в комбинация с естетична апаратура. SPA DEMETRA има решение за прибиране на стомаха след раждане. Програмата е строго индивидуална, нужно е да запишете час на рецепция на SPA DEMETRA за безплатна диагностика.

ПРОГРАМА Антицелулитен Детокс

Tерапия със зелен чай, кафе, канела и водорасли – редуциране на целулита със силен отслабващ ефект. Програмата е революционен метод в областта за коригиране на теглото. Ускорява обменните процеси в организма. Подходяща за всеки, който желае да се раздели с излишните сантиметри. Подобрява тонуса на тъканите и намалява мастните натрупвания в проблемните зони.

Detox – Предходна фаза, за детокс на организма.
AdipoSlim – Отслабване (трайна загуба на сантиметри), както и изгаряне на мазнините в проблемните зони.
Smooth cellulite – Фаза за борба с целулита и портокаловата кожа.
Tonificante – Стягане и оформяне контурите на тялото.