fbpx

Фотоепилация

Фотоепилация

Фотоепилацията се основава на принципа на селективната фототермолиза. Апаратът в SPA DEMETRA е последно поколение, излъчва интензивна пулсова светлина. Светлинната енергия, която се излъчва от апарата се поглъща от меланина (пигментът, който оцветява космите и кожата ) и се трансформира в топлина, която от своя страна се провежда по стеблото на косъма до неговия корен, където селективно се нагрява космения фоликул и се разрушава /сварява/, без да се уврежда околната кожа.

Един от най-модерните методи за трайно обезкосмяване, при която се използва технология пулсираща светлина, за първи път в SPA DEMETRA. Представяме на вниманието ви безболезнена СТУДЕНА трайна фотоепилация подходяща за всички зони и всички фото-типове кожа. Епилацията е възможна дори през лятото/ и в най-топлите дни със силно слънце греене/, дори върху тяло с тен! Съвременен, напълно безболезнен метод, чрез който, за разлика от досега прилаганите методи, е възможно отстраняването дори на най-светлите косми.

 

Съвременен, напълно безболезнен метод, чрез който, за разлика от досега прилаганите методи, е възможно отстраняването дори на най-светлите косми. Сигурни и трайни резултати. Луксът на гладката и копринена кожа се постига чрез фотоепилиращата технология. Използва се комбинация от светлина и топлина. С плавно регулиране на силата на светлинните импулси в зависимост от типа на кожата, се премахва окосмяването на третираната зона, като се унищожава корена на косъма. Това не позволява повторно израстване за години напред, а в много случаи и завинаги.

Преди епилация:

• Зоната на лицето е нежна, за това преди процедура не трябва да сте се подлагали на козметични интервенции като пилинг например;
• Тенът Ви трябва да се доближава максимално до естественият Ви такъв;
• Космите не трябва да са отстранявани с кола маска или пинсета преди процедура;
• Космите не трябва да са боядисвани;
• Можете да подкъсите косъмчетата с малка ножичка 1-2 дни преди процедурата;
• Мийте се с хладка вода след процедура;
• Спазвайте указанията на специалистите в SPA DEMETRA и графика за посещение за максимален ефект.

Цени:

фотоепилация за дами:

горна устна – 25 лв.
брадичка – 40 лв.
мишници – 50 лв.
интим – 100 лв.
бикини – 70 лв.
цели крака – 890 лв.
ръце – 180 лв.

 

фотоепилация за господа:

гърди – 300 лв.
кръст – 75 лв.
гръб – 270 лв.
мишници – 70 лв.
врат – 45 лв.

Резервирайте час: 0885 877 866