Спа избелване на зъби


Спа избелване на зъби

Спа избелване на зъби в SPA Demetra
SPA DEMETRA Ви представя най-новата технология за Спа избелване на зъбите. Това е най-новият апарат от Холивуд. Създаден е за трайно избелване на зъбите с няколко тона. Комбинира неинвазивна технология с отлична ефикасност за третиране на Вашата усмивка.

Най-новата технология за СПА избелване на зъби

Като повечето естетични процедури и тази е въведена в практиката от холивудските звезди по време на големия бум в киноиндустрията, когато искрящо белите зъби са еталон за красота. И както винаги SPA DEMETRA следи новостите в козметичната индустрия и Ви предлага НОВА система за СПА избелване на зъби. Вие можете да получите за 21 минути вашата заслепяваща усмивка, докато релаксирате в SPA DEMETRA. Терапията може да се изпълни както индивидуално, така и по време и в комбинация с всяка една терапия.

Метод на СПА избелване на зъби

СПА Избелващият гел е козметично средство за избелване на зъбите в spa или козметични кабини, отговарящо на последните изисквания на Европейската Директива за избелващи продукти за SPA употреба. Не е ефективен при зъби с направено кореново лечение, оцветени в шийката в розово или кафяво или такива с променен цвят в резултат на приемането на тетрациклинови антибиотици в детството. При такива зъби може да се направи избелване само в професионални условия при Вашия зъболекар.

SPA DEMETRA продължава да се грижи за вашият перфектен външен вид!

SPA Избелване на зъби от ХОЛИВУД!

SPA Избелване на зъби от ХОЛИВУД!

Представяме ви новата технология за избелване на зъбите. Новият апарат, създаден за избелване на зъбите с няколко тона, комбинира неинвазивна технология с отлична ефикасност за третиране на Вашата усмивка. Избелването на зъбите, както повечето естетични процедури, е въведено в практиката от холивудските звезди по време на големия бум в киноиндустрията, когато искрящо белите зъби са еталон за красота. Ето защо SPA DEMETRA Ви предлага НОВА ИЗБЕЛВАЩА SPA СИСТЕМА. Избелването на зъбите е един от най-бързите и лесни начини да се промени една усмивка. Вие можете да получите за нула време вашата заслепяваща усмивка, докато релаксирате в SPA DEMETRA .

Избелващият гел е козметично средство за избелване на зъбите в spa или козметични кабини, отговарящо на последните изисквания на Европейската Директива за избелващи продукти за SPA употреба.

Не е ефективен при зъби с направено кореново лечение, оцветени в шийката в розово или кафяво или такива с променен цвят в резултат на приемането на тетрациклинови антибиотици в детството. При такива зъби може да се направи избелване само в професионални условия при Вашия зъболекар. Как действа системата?Различни фактори могат да причинят промяна на цвета на Вашите зъби – най-вече тютюнопушенето, пиенето на значими количества кафе, черен чай или червено вино. При намазване на зъбите с този избелващ гел се освобождава активен кислород. Този кислород навлиза в неравностите на емайла и премахва оцветяванията по Вашите зъби натрупали се там. Системата за SPA избелване съдържат 35% гел на стабилизирани прекиси, които са активната съставка, извличаща пигментите от зъбите, променяйки техния цвят. Избелването е своеобразно обезцветяване на зъбите.

СПА избелване на зъби

Спа избелване на зъбите – Как действа системата?


Различни фактори могат да причинят промяна на цвета на Вашите зъби – най-вече тютюнопушенето, пиенето на кафе, черен чай или червено вино. При намазване на зъбите с този избелващ гел се освобождава активен кислород. Този кислород навлиза в неравностите на емайла и премахва оцветяванията по Вашите зъби натрупали се там. Системата за SPA избелване съдържт 35 % гел на стабилизирани прекиси, които са активната съставка, извличаща пигментите от зъбите, променяйки техния цвят. Избелването е своеобразно обезцветяване на зъбите.

Редовна цена
100 лв.
Резервирайте час

Процедури за перфектен външен вид:

За гладка и чиста кожа на гърба – класическо почистване на гръб! Почистването на гръб и почистването на лице е основна козметична процедура.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Представяме Ви новата технология за изгаряне на мазнините в дълбочина и моделиране на силуета- EM shape Duo. Време е за истински иновации и 100 % резултати!
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
КОЛАРИУМЪТ е световната иновация в подмладяването на кожата на тялото и лицето – новият anti-aging продукт на века! Уредът, който прави чудеса с външния вид, се нарича колариум.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ