Колариум

Колариум ​

КОЛАРИУМЪТ е световната иновация в подмладяването на кожата на тялото и лицето – новият anti-aging продукт на века!
Уредът, който прави чудеса с външния вид, се нарича колариум. Той стимулира производството на колаген в кожата, прави я стегната и заличава фините бръчици и стрии по тялото. По външен вид прилича на солариума, но лампите за разлика от солариумните излъчват различен вид лъчение. Те не излъчват нито UV-B, нито UV-A опасни лъчи. Изследванията доказват, че червената светлина на колариума, веднъж приета от клетките, отговорни за производството на еластични фибри и колаген, стимулира и засилва клетъчната активност и води до нарастване на производството на колаген. Колариумите не повреждат, не изгарят, нито пък нараняват тъканта, те дори не излъчват топлина, не предизвикват възпаления, подувания и зачервявания след процедура.

Колариума е технология, която подпомага антицелулитните масажи, всички отслабващи и стягащи програми.

Състезанието по културизъм - СПА подготовката
отслабване, хубава кожа

Примерен план за процедури в колариум:

-Първа седмица: 2-3 процедури по минимум 10 минути. /След 7 мин. колагена започва да синтезира в организма, под 7мин. ползване на Колариум е абсолютно излишно/. След 25-ата годишнина синтезирането на колагена започва да се понижава. Това е препоръчителната възраст да се започне с колагенови процедури.

-През първата седмица се препоръчват по-кратки процедури в колариума, за да се тества за възможна нежелана реакция (много малко вероятна);

-Следващи седмици: 2-3 процедури по 10-15 минути;

-Препоръчва се почивка от 24-48 часа между процедурите.

Чрез Колариума се постига:

Редовна цена
1 мин. – 1,59лв.
30мин.- 40лв.
100мин.- 100лв.
500мин.- 400лв.
Резервирайте час

Подходяща грижа за лице и тяло

Стягащата програма е изключително подходяща след процедури и режими за отслабване, а дори и по време на тях. Целта и е да предотвратим отпускането на кожата и загубата на еластичност.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Гел колаген с Уникално действие! /създаден за жени/ 120 мл– Успокоява кожата – Възстановява клетъчните процеси – Повишава еластичността
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
RF РАДИОЧЕСТОТЕН ЛИФТИНГ – RF V8 лифтинг масаж на лице, шия и деколте. БЕЗ БРЪЧКИ С V8
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ