Колариум

Колариум ​

КОЛАРИУМЪТ е световната иновация в подмладяването на кожата на тялото и лицето – новият anti-aging продукт на века!
Уредът, който прави чудеса с външния вид, се нарича колариум. Той стимулира производството на колаген в кожата, прави я стегната и заличава фините бръчици и стрии по тялото. По външен вид прилича на солариума, но лампите за разлика от солариумните излъчват различен вид лъчение. Те не излъчват нито UV-B, нито UV-A опасни лъчи. Изследванията доказват, че червената светлина на колариума, веднъж приета от клетките, отговорни за производството на еластични фибри и колаген, стимулира и засилва клетъчната активност и води до нарастване на производството на колаген. Колариумите не повреждат, не изгарят, нито пък нараняват тъканта, те дори не излъчват топлина, не предизвикват възпаления, подувания и зачервявания след процедура.

Колариума е технология, която подпомага антицелулитните масажи, всички отслабващи и стягащи програми.

 

Състезанието по културизъм - СПА подготовката
отслабване, хубава кожа

Примерен план за процедури в колариум:

Чрез Колариума се постига:

Редовна цена
1 мин. – 1,70лв.
30мин.- 45лв.
100мин.- 120лв.
500мин.- 450лв.
Резервирайте час

Подходяща грижа за лице и тяло

Стягащата програма е изключително подходяща след процедури и режими за отслабване, а дори и по време на тях. Целта и е да предотвратим отпускането на кожата и загубата на еластичност.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Гел колаген с Уникално действие! /създаден за жени/ 120 мл – Успокоява кожата – Възстановява клетъчните процеси – Повишава еластичността
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
RF РАДИОЧЕСТОТЕН ЛИФТИНГ – RF V8 лифтинг масаж на лице, шия и деколте. БЕЗ БРЪЧКИ С V8
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ