Грижа за лицето

Грижа за лицето

• Стимулира клетъчната регенерация, доставяйки на клетките основни хранителни вещества;
• Регенерира основните съставки на кожата;
• Има антиоксидантно действие;
• Хидратира и защитава.

Правилната грижа през различните сезони може да забави признаците на стареене и да подпомогне кожата в процесите на нейното самовъзстановяване.Най-луксозната грижа за лице, достъпна само за звездите на Холивуд вече е във Вашите ръце! Само от 1 серия от 4 терапии: Злато, Сапфир, Рубин и Диамант Вие ще почувствате разликата: удивително релаксирана кожа, мека и защитена за дълго време. Целта на това направление е да се минимизира реактивността на кожата към веществата, с които тя ежедневно е в контакт и да се увеличи удоволствието от употребата на качествени козметични продукти. Успокойте и овладейте свръхчувствителността с ултра нежните елементи, като aзулен, микро-капсулован прах от рубин, сапфире, злато и диамант, дива орхидея, прополис, масло от шеа, алантоин, лайка, портокалово масло – те облекчават и хармонично коригират склонността към обриви и чувствителност на кожата.Сиянието от всяка една от луксозните терапии за лице, ги прави предпочитани години наред за клиентите на SPA DEMETRA,независимо от повода /партита, коктейли, сватби и абитуриентски балове/.

Терапията е създадена за зимният сезон. Луксозна грижа за лицето през зимният сезон с уникален, цялостен ефект, който се бори срещу всички агресивни въздействия върху кожата. 
Зимата е тук с цялата лавина от агресивни въздействия върху кожата. Студът, вятърът, снегът, климатиците и парното, изсушават и зачервяват кожата Ви. През зимният сезон обличаме вълнени дебели дрехи. Единствено нашето лице остава изложено на всички капризи на зимата. Ето защо в студеното време кожата на лицето се нуждае от допълнителна грижa, тъй като кожата не е по-чувствителна към студеното време, отколкото през летния период. Ниските температури навън, вятъра и снега, както и климатиците, парното и електрическите печки влияят пагубно през зимният сезон. Резките температурни промени навън студено, вътре топло водят до по-бързото стареене на кожата, както и дехидратирането й. Симптомите са бледа, отпусната, суха и лющеща се. SPA DEMETRA има РЕШЕНИЕ – ТЕРАПИЯ СЕЗОНКА ЗИМА. Терапията е създадена за зимният сезон, да подготви кожата за агресивното влияние на климатичните условия през зимата.

Грижа за лицето

Какво да направим в домашни условия?

През зимата всеки тип кожа има нужда от подхранване – всяка вечер обилно поставяйте хидратиращ крем за лице, както на шията така и на деколтето. Както казахме и по рано през зимата, кожата страда не само от студа, но и от резките температурни промени: тя трудно се адаптира при излизане от топло помещение на вън (и обратното). Нашата задача е максимално да улесним тази адаптация, най-малкото, с помощта на специални защитни кремове и винаги да помним строгите класически правила за грижа на кожата през зимата: всички продукти, съдържащи вода се нанасят, не по-късно от един час преди излизане от дома! Използвайте редовно витаминозни маски за лице. Спрямо нуждите на кожата Ви. 

Билково почистване на лице

Магнитна детокс терапия

Био-минерална детокс терапия с магнитен масаж и клетъчно зареждане.

КЛЕТЪЧНА ПРОГРАМА: Магнитна детокс терапия и клетъчно обновяване. Формулите включват комплекс от хексапептид-8, минерали, ензими и клетъчни вещества и колаген. Терапията помага за елиминиране на токсичността от кожата, което е причина за бръчките и засилва процеса на обновяване на клетките. Революционна програма с патентовани силициеви микроструктури, които повдигат кожата, оформят контура и изглаждат бръчките. Перфектния продукт за борба с признаците на стареене. Изглажда и възстановява структурата на кожата.

Минерален магнитен скраб за лице

Иновативен скраб, богат на минерали за по-гладка и здрава кожа. Революционен продукт с Мегнетит, който изгражда магнитни био-токове в кожата. Използвайки силата на биомагнетизма, докато се движи по лицето, магнетитният прах /минералната пудра/ в пилинга се намагнетизира, създавайки микро токове, които нежно релаксират кожата. Пилингът съчетава нежната ексфолиация с минерални частици, магнитното микрополе и обновяващи съставки за гладка кожа.
Пилинга може да се прави като самостоятелна процедура или част от anti-age процедури, регенерация, акне терапии.

• Изсветлява пигментни петна
• Изсветлява тена
• Изглажда грубата кожа
• Успокоява активно акне
• Премахва белези от акне
• Намалява фините линии и бръчки
• Стимулира синтеза на колаген и еластин

Био пилинг

Искате чиста, гладка и стегната кожата за предстоящите празници? Искате да засияете? От какво се нуждаете, ли? Eфективен и неагресивен пилинг, чрез който кожата незабавно засиява и става видимо по-гладка и мека;

Глико Форте Златен Био пилинг с 25 % гликолова киселина /Пилинг с плодови киселини/

Пилинг с плодови киселини /механизмът на действие наплодовите киселини е подобен на биологичния пилинг/ – обновяваща терапия за регенерация на кожата на лицето “Нова кожа” с плодови киселини за обновяване на кожата, заличаване на бръчките, изсветляване на петната от слънчевото излагане. Системното лечение с плодови киселини води до клетъчното деление на базисния слой на кожата и неговото подновяване, задуржане на  влагата и тонуса в кожата. За оптимални резултати е добре да се направят 4-6 процедури през 4-6 седмици.

Революционен продукт с Мегнетит, който изгражда магнитни био-токове в кожата. Използвайки силата на магнетизма, докато магнитът минава по лицето, магнетитният прах в пилинга се магнетизира, създавайки микро токове, които нежно релаксират кожата.

СПА процедури за лице - пилинг

Есента е времето в което,започваме да се подготвяме за студената зима. Период на адаптация, както на духа и тялото, така и за нашата кожа.

В краят на летния сезон, кожата е изтощена от високите температури  и активното слънчево облъчване.Времето в което  да се погрижим за пораженията от лятото: дехидратаци и пигментация.Процедурите на който трябва да наблягаме в есенния сезон,трябва да са не за влагата повърхностно, а и в дълбочина. 

Препоръчва се, започването на процедурите да е седмица след връщаето от море, защото тогава вече кожата е започнала своята естествена регенерация и няма опастност от пигментация или нежелани белези.

След силните слънчеви поражения кожата е жадна както за хидратиране, така и за витамини. Терапията със витамин С е сред топ терапиите ни за есента. Силно подхранва и насища кожата с витамини. 

Терапията с Рубин е създадена също за есенният сезон. Луксозна грижа за лицето през есента с уникален, цялостен ефект, който се бори срещу всички агресивни въздействия върху кожата през този сезона.

Промяната в сезоните предразполага не само към смяна на гардероба, но и към по-специални грижи за поддържане на здравословен вид на кожата. С намаляването на зимните студове и премнаването към по-топло и слънчево пролетно време кожата ни се нуждае от няколко промени от гледна точка на грижите, които полагаме за нея. През пролетта трябва да залагаме на козметични продукти с по-леки текстури,задължително изберете такива, които съдържат комплекс от витамини и антиоксиданти.

През март-април започва периодът на така нареченото „активно слънце“, който ще продължи до октомври. Свободните радикали се събуждат, готови безмилостно да атакуват беззащитната и отслабена през зимата кожа.Ето защо SPF кремовете са задължителни.

 Представяме на вашето внимание:терапия сезонка – Пролет. Терапията е създадена за пролетния сезон. Луксозна грижа за лицето през пролетта с уникален, цялостен ефект, който се бори срещу всички агресивни въздействия върху кожата през този сезон.

Както през останалите сезони така и без пролетта почистването на лице е най-важната и основна грижа. 

След което разбира се силната защита от слънчето и дълбоката хидратация с която подготвяме кожата за силното слънце. 

Смята се, че здравата кожа може да се адаптира чудесно и плавно да премине в летен режим на работа. Важно е да дадем на кожата ни шанс да се адаптира.Грижите за кожата през лятото могат да се групират в три задължителни основни групи: почистване, хидратация и защита от вредните слънчеви лъчи. 

Най-важната грижа за лицето през горешият сезон е фотозащитата.Лъчите, които достигат до нас са основно UV-А лъчи и малко количества UV-B лъчи. Затова е изключително важно да използваме слънцезащитен фактор с широк спектър, покриващ не само UV-A ,но и UV-B лъчите. Вечерното почистване на лицето и  хидратацията са  също толкова  важна част от грижа за кожата през лятото. Това разбира се са много общи правила и към всяка кожа трябва да има определен индивидуален подход, съобразен с много фактори. Поддържайте кожата си здрава и не забравяйте, че само здравата кожа е красива!

Терапия  създадена за летния сезон. Луксозна грижа за лицето през горещите дни с уникален, цялостен ефект, който се бори срещу всички агресивни въздействия върху кожата. Предпазва кожата от дехидратация и силна пигментация. 

Освен специалната терапия разработена за лятото,SPA Demetra предлага разнообразие от подхранващи терапии за лице, който са също толкова подходящи за всяка една жадна кожа през сезона –Хиалуроновата терапия е една от топ терапиите ни пред топлия сезон. Освен дълбоката хидратация,не забравяйте и почистването на лицето. Използвайте висок клас защитни продукти и избягвайте слънчевите лъчи между между 10ч. и 16ч. 

 

Луксозна грижа за лице

Много жени избират сапфирен пръстен за годежа си…, тъй като камъкът е завоювал отдавна славата си на амулет, опазващ съпружеската вярност - подари ваучер за Сапфирен масаж
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Всичко, от което се нуждаете, за да поглезите Вашата кожа – храна, блясък, еластичност, тонус и жизненост – сега може да го имате с масаж „Златно докосване“.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
ДИАМАНТЕНАТА ТЕРАПИЯ ЗА ЛИЦЕ, съчетава лукса и блясъка на рядко и скъпо бижу с експресна грижа против стареене.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ