fbpx

Грижа за лицето

За да отговорим на все по-нарастващите нужди и изисквания на нашите клиенти, ние избрахме най-добрите от световно известни козметични марки и апаратури. Гаранция за високото качество и резултатите от програмите са уменията и опита на специалистите на SPA DEMETRA, преминали курсове на обучение в България и чужбина. Консултантите по красота в СПА центъра ще Ви посрещнат изключително любезно с компетентна консултация за състоянието на Вашата кожа, която ще определи най-подходящата процедура, както и грижите за кожата в домашни условия: Вашата лична рецепта за красота.

Безплатна професионална консултация в SPA DEMETRA лице:

• Диагностика на кожата;
• Безплатна консултация с един от нашите експерт козметици;
• Обсъждане на програма – съобразена с вашите индивидуални нужди;
• Правилна грижа в домашни условия;

Научете повече за нашите модерни технологии и разнообразни процедури от SPA менюто ни.
Kонсултацията в SPA DEMETRA се извършва след предварително записан час – 0885 877 866!

  • Зима
  • Есен
  • Лято
  • Пролет

Терапия сезонка – Зима за лице в Студио 3 по Канал 3. Терапията е създадена за зимният сезон. Луксозна грижа за лицето през зимният сезон с уникален, цялостен ефект, който се бори срещу всички агресивни въздействия върху кожата. Снимките минаха в прекрасно настроение.Грижа за кожата на лицето през зимният сезон
Зимата е тук с цялата лавина от агресивни въздействия върху кожата. Студът, вятърът, снегът, климатиците и парното, изсушават и зачервяват кожата Ви. През зимният сезон обличаме вълнени дебели дрехи. Единствено нашето лице остава изложено на всички капризи на зимата. Ето защо в студеното време кожата на лицето се нуждае от допълнителна грижa, тъй като кожата не е по-чувствителна към студеното време, отколкото през летния период. Ниските температури навън, вятъра и снега, както и климатиците, парното и електрическите печки влияят пагубно през зимният сезон. Резките температурни промени навън студено, вътре топло водят до по-бързото стареене на кожата, както и дехидратирането й. Симптомите са бледа, отпусната, суха и лющеща се. SPA DEMETRA има РЕШЕНИЕ – ТЕРАПИЯ СЕЗОНКА ЗИМА. Терапията е създадена за зимният сезон, да подготви кожата за агресивното влияние на климатичните условия през зимата.

Какво да направим в домашни условия?
През зимата всеки тип кожа има нужда от подхранване – всяка вечер обилно поставяйте хидратиращ крем за лице, както на шията така и на деколтето. Както казахме и по рано през зимата, кожата страда не само от студа, но и от резките температурни промени: тя трудно се адаптира при излизане от топло помещение на вън (и обратното). Нашата задача е максимално да улесним тази адаптация, най-малкото, с помощта на специални защитни кремове и винаги да помним строгите класически правила за грижа на кожата през зимата: всички продукти, съдържащи вода се нанасят, не по-късно от един час преди излизане от дома! Използвайте редовно витаминозни маски за лице. Спрямо нуждите на кожата Ви. Не забравяйте ръцете през зимния сезон. От студа те се зачервяват и напукват, така че използването на подхранващ крем и използването на ръкавици е задължително. Подхранващ и защитен крем за ръце се поставя по няколко пъти на ден, след всяко измиване с вода. За да не измръзват ръцете, не ги мийте преди излизане.

Терапия сезонка – Есен за лице в сутрешния блок по Канал 3. Терапията е създадена за есенният сезон. Луксозна грижа за лицето през есента с уникален, цялостен ефект, който се бори срещу всички агресивни въздействия върху кожата през този сезон. Снимките минаха в прекрасно настроение, за което благодарим на водещата Милена.

Терапия сезонка – Пролет. Терапията е създадена за пролетния сезон. Луксозна грижа за лицето през пролетта с уникален, цялостен ефект, който се бори срещу всички агресивни въздействия върху кожата през този сезон. Имате възможност да видите цялата