Грижа за лицето

Грижа за лицето

• Стимулира клетъчната регенерация, доставяйки на клетките основни хранителни вещества;
• Регенерира основните съставки на кожата;
• Има антиоксидантно действие;
• Хидратира и защитава.

Правилната грижа през различните сезони може да забави признаците на стареене и да подпомогне кожата в процесите на нейното самовъзстановяване.Най-луксозната грижа за лице, достъпна само за звездите на Холивуд вече е във Вашите ръце! Само от 1 серия от 4 терапии: Злато, Сапфир, Рубин и Диамант Вие ще почувствате разликата: удивително релаксирана кожа, мека и защитена за дълго време. Целта на това направление е да се минимизира реактивността на кожата към веществата, с които тя ежедневно е в контакт и да се увеличи удоволствието от употребата на качествени козметични продукти. Успокойте и овладейте свръхчувствителността с ултра нежните елементи, като aзулен, микро-капсулован прах от рубин, сапфире, злато и диамант, дива орхидея, прополис, масло от шеа, алантоин, лайка, портокалово масло – те облекчават и хармонично коригират склонността към обриви и чувствителност на кожата.Сиянието от всяка една от луксозните терапии за лице, ги прави предпочитани години наред за клиентите на SPA DEMETRA,независимо от повода /партита, коктейли, сватби и абитуриентски балове/.

Терапията е създадена за зимният сезон. Луксозна грижа за лицето през зимният сезон с уникален, цялостен ефект, който се бори срещу всички агресивни въздействия върху кожата. 
Зимата е тук с цялата лавина от агресивни въздействия върху кожата. Студът, вятърът, снегът, климатиците и парното, изсушават и зачервяват кожата Ви. През зимният сезон обличаме вълнени дебели дрехи. Единствено нашето лице остава изложено на всички капризи на зимата. Ето защо в студеното време кожата на лицето се нуждае от допълнителна грижa, тъй като кожата не е по-чувствителна към студеното време, отколкото през летния период. Ниските температури навън, вятъра и снега, както и климатиците, парното и електрическите печки влияят пагубно през зимният сезон. Резките температурни промени навън студено, вътре топло водят до по-бързото стареене на кожата, както и дехидратирането й. Симптомите са бледа, отпусната, суха и лющеща се. SPA DEMETRA има РЕШЕНИЕ – ТЕРАПИЯ СЕЗОНКА ЗИМА. Терапията е създадена за зимният сезон, да подготви кожата за агресивното влияние на климатичните условия през зимата.

Какво да направим в домашни условия?
През зимата всеки тип кожа има нужда от подхранване – всяка вечер обилно поставяйте хидратиращ крем за лице, както на шията така и на деколтето. Както казахме и по рано през зимата, кожата страда не само от студа, но и от резките температурни промени: тя трудно се адаптира при излизане от топло помещение на вън (и обратното). Нашата задача е максимално да улесним тази адаптация, най-малкото, с помощта на специални защитни кремове и винаги да помним строгите класически правила за грижа на кожата през зимата: всички продукти, съдържащи вода се нанасят, не по-късно от един час преди излизане от дома! Използвайте редовно витаминозни маски за лице. Спрямо нуждите на кожата Ви. 

Грижа за лицето

Минерален магнитен скраб за лице

Иновативен скраб, богат на минерали за по-гладка и здрава кожа. Революционен продукт с Мегнетит, който изгражда магнитни био-токове в кожата. Използвайки силата на биомагнетизма, докато се движи по лицето, магнетитният прах /минералната пудра/ в пилинга се намагнетизира, създавайки микро токове, които нежно релаксират кожата. Пилингът съчетава нежната ексфолиация с минерални частици, магнитното микрополе и обновяващи съставки за гладка кожа.
Пилинга може да се прави като самостоятелна процедура или част от anti-age процедури, регенерация, акне терапии.

• Изсветлява пигментни петна
• Изсветлява тена
• Изглажда грубата кожа
• Успокоява активно акне
• Премахва белези от акне
• Намалява фините линии и бръчки
• Стимулира синтеза на колаген и еластин

Цена: 49лв. /лице/

Цена: 69лв. /лице, шия и деколте/ 

Билково почистване на лице

Магнитна детокс терапия

Био-минерална детокс терапия с магнитен масаж и клетъчно зареждане.

КЛЕТЪЧНА ПРОГРАМА: Магнитна детокс терапия и клетъчно обновяване. Формулите включват комплекс от хексапептид-8, минерали, ензими и клетъчни вещества и колаген. Терапията помага за елиминиране на токсичността от кожата, което е причина за бръчките и засилва процеса на обновяване на клетките. Революционна програма с патентовани силициеви микроструктури, които повдигат кожата, оформят контура и изглаждат бръчките. Перфектния продукт за борба с признаците на стареене. Изглажда и възстановява структурата на кожата.

Био пилинг

Искате чиста, гладка и стегната кожата за предстоящите празници? Искате да засияете? От какво се нуждаете, ли? Eфективен и неагресивен пилинг, чрез който кожата незабавно засиява и става видимо по-гладка и мека;

Глико Форте Златен Био пилинг с 25 % гликолова киселина /Пилинг с плодови киселини/

Пилинг с плодови киселини /механизмът на действие наплодовите киселини е подобен на биологичния пилинг/ – обновяваща терапия за регенерация на кожата на лицето “Нова кожа” с плодови киселини за обновяване на кожата, заличаване на бръчките, изсветляване на петната от слънчевото излагане. Системното лечение с плодови киселини води до клетъчното деление на базисния слой на кожата и неговото подновяване, задуржане на  влагата и тонуса в кожата. За оптимални резултати е добре да се направят 4-6 процедури през 4-6 седмици.

Революционен продукт с Мегнетит, който изгражда магнитни био-токове в кожата. Използвайки силата на магнетизма, докато магнитът минава по лицето, магнетитният прах в пилинга се магнетизира, създавайки микро токове, които нежно релаксират кожата.

СПА процедури за лице - пилинг

Есента е времето в което,започваме да се подготвяме за студената зима. Период на адаптация, както на духа и тялото, така и за нашата кожа.

В краят на летния сезон, кожата е изтощена от високите температури  и активното слънчево облъчване.Времето в което  да се погрижим за пораженията от лятото: дехидратаци и пигментация.Процедурите на който трябва да наблягаме в есенния сезон,трябва да са не за влагата повърхностно, а и в дълбочина. 

Препоръчва се, започването на процедурите да е седмица след връщаето от море, защото тогава вече кожата е започнала своята естествена регенерация и няма опастност от пигментация или нежелани белези.

След силните слънчеви поражения кожата е жадна както за хидратиране, така и за витамини. Терапията със витамин С е сред топ терапиите ни за есента. Силно подхранва и насища кожата с витамини. 

Терапията с Рубин е създадена също за есенният сезон. Луксозна грижа за лицето през есента с уникален, цялостен ефект, който се бори срещу всички агресивни въздействия върху кожата през този сезона.

Промяната в сезоните предразполага не само към смяна на гардероба, но и към по-специални грижи за поддържане на здравословен вид на кожата. С намаляването на зимните студове и премнаването към по-топло и слънчево пролетно време кожата ни се нуждае от няколко промени от гледна точка на грижите, които полагаме за нея. През пролетта трябва да залагаме на козметични продукти с по-леки текстури,задължително изберете такива, които съдържат комплекс от витамини и антиоксиданти.

През март-април започва периодът на така нареченото „активно слънце“, който ще продължи до октомври. Свободните радикали се събуждат, готови безмилостно да атакуват беззащитната и отслабена през зимата кожа.Ето защо SPF кремовете са задължителни.

 Представяме на вашето внимание:терапия сезонка – Пролет. Терапията е създадена за пролетния сезон. Луксозна грижа за лицето през пролетта с уникален, цялостен ефект, който се бори срещу всички агресивни въздействия върху кожата през този сезон.

Както през останалите сезони така и без пролетта почистването на лице е най-важната и основна грижа. 

След което разбира се силната защита от слънчето и дълбоката хидратация с която подготвяме кожата за силното слънце. 

Смята се, че здравата кожа може да се адаптира чудесно и плавно да премине в летен режим на работа. Важно е да дадем на кожата ни шанс да се адаптира.Грижите за кожата през лятото могат да се групират в три задължителни основни групи: почистване, хидратация и защита от вредните слънчеви лъчи. 

Най-важната грижа за лицето през горешият сезон е фотозащитата.Лъчите, които достигат до нас са основно UV-А лъчи и малко количества UV-B лъчи. Затова е изключително важно да използваме слънцезащитен фактор с широк спектър, покриващ не само UV-A ,но и UV-B лъчите. Вечерното почистване на лицето и  хидратацията са  също толкова  важна част от грижа за кожата през лятото. Това разбира се са много общи правила и към всяка кожа трябва да има определен индивидуален подход, съобразен с много фактори. Поддържайте кожата си здрава и не забравяйте, че само здравата кожа е красива!

Терапия  създадена за летния сезон. Луксозна грижа за лицето през горещите дни с уникален, цялостен ефект, който се бори срещу всички агресивни въздействия върху кожата. Предпазва кожата от дехидратация и силна пигментация. 

Освен специалната терапия разработена за лятото,SPA Demetra предлага разнообразие от подхранващи терапии за лице, който са също толкова подходящи за всяка една жадна кожа през сезона –Хиалуроновата терапия е една от топ терапиите ни пред топлия сезон. Освен дълбоката хидратация,не забравяйте и почистването на лицето. Използвайте висок клас защитни продукти и избягвайте слънчевите лъчи между между 10ч. и 16ч. 

 

Луксозна грижа за лице

Много жени избират сапфирен пръстен за годежа си…, тъй като камъкът е завоювал отдавна славата си на амулет, опазващ съпружеската вярност - подари ваучер за Сапфирен масаж
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Всичко, от което се нуждаете, за да поглезите Вашата кожа – храна, блясък, еластичност, тонус и жизненост – сега може да го имате с масаж „Златно докосване“.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
ДИАМАНТЕНАТА ТЕРАПИЯ ЗА ЛИЦЕ, съчетава лукса и блясъка на рядко и скъпо бижу с експресна грижа против стареене.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ