Методи за почистване

Методи за почистване

Методи за почистване на лицето в козметичния кабинет. КОЙ е най-подходящият за ВАС?
За да отговорим на все по-нарастващите нужди и изисквания на нашите клиенти, ние избрахме най-добрите от световно известни козметични марки и апаратури. Гаранция за високото качество и резултатите от програмите са уменията и опита на специалистите на SPA DEMETRA, преминали курсове на обучение в България и чужбина. Консултантите по красота в СПА центъра ще Ви посрещнат изключително любезно с компетентна консултация за състоянието на Вашата кожа, която ще определи най-подходящата процедура, както и грижите за кожата в домашни условия: Вашата лична рецепта за красота.

Методи за почистване

Безплатна професионална консултация в SPA DEMETRA лице:

Kонсултацията в SPA DEMETRA се извършва след предварително записан час
Резервирайте час

Методи за почистване

Методи за почистване

МЕХАНИЧНО ПОЧИСТВАНЕ НА ЛИЦЕ

Почистване на лице e терапия, кото се прилага с цел отстраняване на мъртвите клетки от най-горния слой на епидермиса, за да се даде възможност на кожата да диша и за по-доброто проникване на следващите продукти. Предходна процедура преди всяка терапия за лице.

Процедурата включва:

БИЛКОВО ПОЧИСТВАНЕ НА ЛИЦЕ

Козметичните препарати на билкова основа са най-доброто средство за разкрасяване. Билковото почистване оказва комплексно въздействие върху кожата на лицето – почиства, стимулира клетъчния обмен, предотвратява изсушаването на кожата и запазва нейната еластичност. Една формула със силно енергизиращо действие, която възвръща виталността на клетките, като прави кожата по-тонизирана и свежа.

Действие на билковото почистване

 

Билковото почистване, стяга и успокоява кожата на базата на оптималното смесване на билки с морски водорасли. Нормализира дейността на мастните жлези, почиства порите, предпазва от образуване на пъпки и комедони, изглажда релефа. Комбинацията от различни билки и екстракти има и силно антиоксидантно въздействие, спомага за възстановяване на увредената кожа. Растителните масла и билковите екстракти осигуряват еластичността на кожата, необходими за повяхнала кожа. Билковото почистване е индивидуална рецепта за красота за всеки един клиент в SPA DEMETRA, специално подбираме за вас козметични продукти на билкова основа за вашето почистване на лице.

 

Показания за прилагане на Билковото почистване
Препоръчва се за сухи и повяхнали кожи. Комбинацията от билки и витамин А, Е и С имат подмладяващи свойства, снабдяват кожата с влага отвън и отвътре, подобрява цвета на лицето и премахва следите от умора. Билките са едни от най-приятните козметични съставки използвани от векове в козметиката. Емулсиите на основата на билки имат нежна консистенция, попиват много добре, без да омазняват. Особено забележим е ефектът при тънка, порцеланова кожа, която заради недостига на влага, около трийсетте се покрива с мрежа от финни бръчици.

Методи за почистване
Методи за почистване

ВАКУУМНО ПОЧИСТВАНЕ НА ЛИЦЕ + КИСЛОРОДНА ПРОГРАМА

БАЗИСНА ПОЧИСТВАЩА ТЕРАПИЯ – отстранява комедоните и забавя формирането им; стяга порите; освежава тена. Методи: ръчно, с ултразвук или вакумно почистване /в зависимост нуждите на клиента/. 

ПОЧИСТВАНЕ НА ЛИЦЕ + КИСЛОРОДНА ПРОГРАМА – Целта е да се отстранят мъртвите клетки от най-горния слой на епидермиса, за да се даде възможност на кожата да диша и за по-доброто проникване на следващите продукти от кислородната  терапия – абсолютна защита от агресивното действие на околната среда. За най-добри резултати Вакуумното почистване на лице е препоръчително да се комбинира с Кислородна програма. 

Процедурата включва:

4 програми за почистене на кожата без пара, без болка:

Аква пилинг Първата в света апаратна процедура за лице, която трае по-малко от 30 минути и има мигновен ефект.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Диамантено микродермабразио Представяме Ви най-бързия и видим начин за подмладяване на Вашата кожа.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
БИЛКОВО ПОЧИСТВАНЕ НА ЛИЦЕ Козметичните препарати на билкова основа са най-доброто средство за разкрасяване. Билковото почистване оказва комплексно въздействие върху кожата на лицето – почиства, стимулира клетъчния обмен, предотвратява изсушаването на кожата
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ