Солариум

Солариум

Солариум – начин за получаване на тен
Добиването на тен чрез солариум е разумна мярка за подготовка на кожата за лятната ваканция или за поддържането на тена през зимния сезон.

Солариум – необходим брой процедури за постигане на ефект
Ще са Ви необходими минимум 5-8 седмици, за да изградите здравословен тен. Препоръчителният брой соларни процедури са максимум 2 пъти на седмица.

Солариум – принцип на действие
Излагането на средни UV лъчи в солариума може да помогне на кожата да изгради защитна преграда срещу прекомерна UV светлина на слънцето. UV-В лъчите, които навлизат в кожата, стимулират производството на меланин, който покрива ядрото на клетката и защитава нейните неврони.

Солариум – положителни ефекти от действието му
Употребата на солариум има редица положителни ефекти върху здравето. Освен здравословен загар, слънчевите лъчи увеличават витамин D3, който осигурява здрава костна система. Хора, страдащи от болки в мускулите и ревматизъм, изпитват облекчение след курс соларни процедури. Соларните процедури влияят благоприятно върху псориазис, невродерматит, акне, както и върху метаболизма, кръвното налягане и нивото на холестерола. Голям е ефектът на соларните бани и върху нашето самочувствие и добро настроение. Хората, ползвали солариум, са по-енергични, с по-добро настроение, а това е отличен начин за борба със стреса, апатията и умората.

Солариум – противопоказания за ползване
Кога не е препоръчително да правим соларни процедури – при инфекции като грип например; при вземането на определени лекарства, които могат да доведат до фотоалергична реакция /психиатрични лекарства, антибиотици, антидепресанти, антихистамични/; при лица под 18 години.

Противопоказания при солариум:

Редовна цена
1мин. - 1,20лв.
35мин. – 34лв.
80мин. – 55лв.
Резервирайте час

Колариум

Колариум ​

КОЛАРИУМЪТ е световната иновация в подмладяването на кожата на тялото и лицето – новият anti-aging продукт на века!
Уредът, който прави чудеса с външния вид, се нарича колариум. Той стимулира производството на колаген в кожата, прави я стегната и заличава фините бръчици и стрии по тялото. По външен вид прилича на солариума, но лампите за разлика от солариумните излъчват различен вид лъчение. Те не излъчват нито UV-B, нито UV-A опасни лъчи. Изследванията доказват, че червената светлина на колариума, веднъж приета от клетките, отговорни за производството на еластични фибри и колаген, стимулира и засилва клетъчната активност и води до нарастване на производството на колаген. Колариумите не повреждат, не изгарят, нито пък нараняват тъканта, те дори не излъчват топлина, не предизвикват възпаления, подувания и зачервявания след процедура.

Колариума е технология, която подпомага антицелулитните масажи, всички отслабващи и стягащи програми.

 

Състезанието по културизъм - СПА подготовката
отслабване, хубава кожа

Примерен план за процедури в колариум:

Чрез Колариума се постига:

Редовна цена
1 мин. – 1,70лв.
30мин. – 45лв.
100мин. – 120 лв.
500мин-450лв.
Резервирайте час

Подходяща грижа за лице и тяло

Стягащата програма е изключително подходяща след процедури и режими за отслабване, а дори и по време на тях. Целта и е да предотвратим отпускането на кожата и загубата на еластичност.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Гел колаген с Уникално действие! /създаден за жени/ 120 мл – Успокоява кожата – Възстановява клетъчните процеси – Повишава еластичността
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
RF РАДИОЧЕСТОТЕН ЛИФТИНГ – RF V8 лифтинг масаж на лице, шия и деколте. БЕЗ БРЪЧКИ С V8
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ