СПА, грим и вино!

отслабване

уелнес център на годината за 2019

отслабване

над 30 000+ доволни клиенти през годините

10 години иновации в отслабването

СПА, вино и грим

Грим, СПА и вино!

Основна цел на СПА Деметра е да накара своите клиенти да се чувстват прекрасно в своята кожа. Затова стартираме нов проект. Урок “Как да се гримираме правилно”, в приятната атмосфера на по чаша вино.
вино и грим

Модули "как да гримираме себе си":

Вечерен /опушен грим/

Вечерният грим трябва да изразява вашето магнетично излъчване и дълбок поглед, така че вие да не останете незабелязана на партито. За създаване на ефектен вечерен грим с  черни, сиви и кафяви сенки са препоръчителни някои тайни, научете ги на по чаша вино в приятна обстановка.

Ежедневен грим

Целта на този грим е да прикрива несъвершенствата по лицето, за да се създаде едно естествено и свежо излъчване. Правилата за дневен грим, поднесени на разбираем език от нашият професионален гримьор на по чаша вино.

 

Други модули:

  • Vintage грим ( очна линия, червено червило)
  • Цветен вечерен грим
  • Грим с брокат
  • Грим за пред камера
  • Бизнес грим
  • Грим без грим

Първи стъпки в грима за тийнейджъри

Вашето малко момиченце расте по-бързо отколкото Ви се иска и вече се интересува от грим?
Ние, специалистите от СПА Деметра, организираме за Вашата малка принцеса семинар под ръководството на професионален гримьор – „Първи стъпки в гримирането за тинейджъри“
Ако Вашето момиченце тренира спортни танци, акробатика, синхронно плуване, художествена гимнастика и трябва да се гримира за участие в различни събития или просто вече е време да разбере как правилно да се грижи за кожата си и какъв грим е подходящ според възрастта и случая, заповядайте на специалните ни събития за малките дами.

 

Предстоящите ни дати с останали свободни места:

Нашият екип:

ГРИМ, СПА И ВИНО!

Здравейте, казвам се Невина Данчева и съм професионален гримьор. Обожавам да гримирам. Занимавам се професионално от 6 години, моята страст са децата, ето защо от месец септември стартираме нов проект грим за най-малките. Ако Вашето момиченце тренира спортни танци, акробатика, синхронно плуване, художествена гимнастика то следете графика ни.

Невина Данчева

За мен да си гримьор е не е само професия, а и талант. Направата на красив грим е творчество, усет към естетиката и индивидуалността на всеки човек.

Мила Гаргарова

Нашият професионален фотограф, който ще запечати снимки за спомен от Вашият урок по грим.

Ивелина Миланова

ЗА НАС-spademetra

Цел и огромно удоволствие е за мен да бъда част от промяната и изграждането на перфектния външен вид за всяка дама. Занимавам се с естетична красота и козметика от 23 години и през всички тези години основен двигател и мотиватор за мен е бил фактът, че обичам да работя и работя това, което обичам.

Диди Стоилова

СПА, грим и вино!

Основна цел на СПА Деметра е да накара своите клиенти да се  чувстват прекрасно в своята кожа. Затова стартираме нов проект. Урок “Как да се гримираме правилно”, в приятната атмосфера на по чаша вино.  Всеки участник ще получи талон с отстъпка за СПА услуга по избор! Научете се как да бъдете уникална и неотразима по време на важните за Вас събития с помощта на SPA DEMETRA.

искате индивидуален урок по грим?

Ако не знаете кои модул е най-подходящи за Вас, пишете ни във Facebook страницата ни и ние ще Ви насочим!

Урок по самогримиране “Грим, спа и вино”

Времетраене: 90 минути

Включва: Урок по самогримиране (теория и практика)
Чаша вино
Ваучер за отсъпка 20% (СПА процедура по избор)
Подарък: Комплимент от SPA DEMETRA 
Група от 5 дами

Описанието за модулите

Курса е индивидуално насочен към всички дами, които искат да се научат да се гримират красиво и правилно.
В курса по самогримиране ще научите как да се грижите за кожата си преди и след гримиране. Какви продукти да избирате. Основните техники по грим.  ( Ще се гримираме заедно на по чаша вино. Всяка дама ще получи комплимент от Спа Деметра, ваучер за СПА услуги с отстъпка, както и снимка за спомен.

По време на урока ще научите:

– Грим според спецификата на собственото лице и кожа – Правилна грижа за лицето преди грима – Правилен подбор на цветове – Консултация относно правилно използване на всички видове грим продукти – Бързи и лесни техники за самогримиране и подчертаване на вашите черти – Ежедневни визии с професионални трикове