СПА, грим и вино!

Основна цел на СПА Деметра е да накара своите клиенти да се  чувстват прекрасно в своята кожа. Затова стартираме нов проект. Урок “Как да се гримираме правилно”, в приятната атмосфера на по чаша вино.  Всеки участник ще получи талон с отстъпка за СПА услуга по избор! Научете се как да бъдете уникална и неотразима по време на важните за Вас събития с помощта на SPA DEMETRA.

СПА, грим и вино!

отслабване

уелнес център на годината за 2019

отслабване

над 30 000+ доволни клиенти през годините

10 години иновации в отслабването

Модули "как да гримираме себе си":

Вечерен /опушен грим/

Вечерният грим трябва да изразява вашето магнетично излъчване и дълбок поглед, така че вие да не останете незабелязана на партито. За създаване на ефектен вечерен грим с  черни, сиви и кафяви сенки са препоръчителни някои тайни, научете ги на по чаша вино в приятна обстановка.

Ежедневен грим

Целта на този грим е да прикрива несъвершенствата по лицето, за да се създаде едно естествено и свежо излъчване. Правилата за дневен грим, поднесени на разбираем език от нашият професионален гримьор на по чаша вино.

 

Други модули:

  • Vintage грим ( очна линия, червено червило)
  • Цветен вечерен грим
  • Грим с брокат
  • Грим за пред камера
  • Бизнес грим
  • Грим без грим

Първи стъпки в грима за тийнейджъри

Вашето малко момиченце расте по-бързо отколкото Ви се иска и вече се интересува от грим?
Ние, специалистите от СПА Деметра, организираме за Вашата малка принцеса семинар под ръководството на професионален гримьор – „Първи стъпки в гримирането за тинейджъри“
Ако Вашето момиченце тренира спортни танци, акробатика, синхронно плуване, художествена гимнастика и трябва да се гримира за участие в различни събития или просто вече е време да разбере как правилно да се грижи за кожата си и какъв грим е подходящ според възрастта и случая, заповядайте на специалните ни събития за малките дами.

 

Нашият екип:

ГРИМ, СПА И ВИНО!

Здравейте, казвам се Невина Данчева и съм професионален гримьор. Обожавам да гримирам. Занимавам се професионално от 6 години, моята страст са децата, ето защо от месец септември стартираме нов проект грим за най-малките. Ако Вашето момиченце тренира спортни танци, акробатика, синхронно плуване, художествена гимнастика то следете графика ни.

Невина Данчева

Здравейте, казвам се Даниела Звездева и съм професионален гримьор. Обичам да правя много и различни неща, хобито ми е свързано със сладкарството, но смятам че призванието ми е да се занимавам с грим. Занимавам се професионално от 4 години, но още от малка открих, че имам афинитет към гримирането, да карам хората да се чувстват добре, да бъдат удовлетворени от начина, по който изглеждат, което по всяка вероятност им придава увереност, именно това е моята мотивация да се развивам в тази насока.

Даниела Звездева

За мен да си гримьор е не е само професия, а и талант. Направата на красив грим е творчество, усет към естетиката и индивидуалността на всеки човек.

Мила Гаргарова

Нашият професионален фотограф, който ще запечати снимки за спомен от Вашият урок по грим.

Ивелина Миланова

ЗА НАС-spademetra

Професията „козметик“ е актуална и необходима в съвременното общество, тъй като за повечето хора безупречният вид не е просто желание...

Диди Стоилова

Урок по самогримиране “Грим, спа и вино”

Времетраене: 90 минути

Включва: Урок по самогримиране (теория и практика)
Чаша вино
Ваучер за отсъпка 20% (СПА процедура по избор)
Подарък: Комплимент от SPA DEMETRA 
Група от 5 дами

искате индивидуален урок по грим?

Ако не знаете кои модул е най-подходящи за Вас, пишете ни във Facebook страницата ни и ние ще Ви насочим!

Описанието за модулите

Курса е индивидуално насочен към всички дами, които искат да се научат да се гримират красиво и правилно.
В курса по самогримиране ще научите как да се грижите за кожата си преди и след гримиране. Какви продукти да избирате. Основните техники по грим.  ( Ще се гримираме заедно на по чаша вино. Всяка дама ще получи комплимент от Спа Деметра, ваучер за СПА услуги с отстъпка, както и снимка за спомен.

По време на урока ще научите:

– Грим според спецификата на собственото лице и кожа – Правилна грижа за лицето преди грима – Правилен подбор на цветове – Консултация относно правилно използване на всички видове грим продукти – Бързи и лесни техники за самогримиране и подчертаване на вашите черти – Ежедневни визии с професионални трикове