Антицелулитни Масажи

Aнтицелулитни масажаи

4D антицелулитен масаж с лазерен ефект – масаж от ново поколение. Мануален антицелулитен масаж с жив гел-крем.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Aнтицелулитен масаж с багети e подходящ при свръх тегло, затлъстяване и оточен целулит.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Огнен масаж или Масаж – фламбе е продиктуван от стар китайски метод, който гарантирано намалява обиколката в третираните зони
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Антицелулитният масаж с вендузи се нарече безоперативно „изсмукване” на мастните натрупвания с помощта на вендузи.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Антицелулитният масаж с магнезий. Магнезият стимулира метаболизма на клетките и разгражда мастните депа, превръщайки ги в енергия.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ

Антицелулитни Масажи

Антицелулитни Масажи

Създаваме индивидуални програми в серии от 12 до 16 процедури за всеки наш клиент. За да отговорим на все по-нарастващите нужди и изисквания на нашите клиенти, ние избрахме най-добрите и световно известни козметични марки и апарати. Гаранция за високото качество и резултатите от програмите са уменията и опита на специалистите на SPA DEMETRA, преминали специални курсове на обучение в България и чужбина. Консултантите по красота в SPA центъра ще Ви посрещнат изключително любезно с компетентна консултация и диагноза за състоянието на Вашата кожа, която ще определи най-подходящата процедура, както и грижите за кожата в домашни условия: Вашата лична рецепта за красота.

Екипът на SPA DEMETRA не Ви обещава чудеса. Ние не предлагаме “МАГИЧЕСКИ ПРЪЧИЦИ”. В комбинация с подходящ хранителен режим (не става дума за строги диети, а за спазване на елементарни правила за подбор на храната), движение и поддържащи процедури – ще постигнете резултати! Ще гоним заедно резултати и ще се радваме на Вашите постижения! Ще влезете в любимите си стари дънки с новите ни предложения! Възможно е!!!
За максимален ефект е добре да се комбинира с антицелулитен масаж и/или терапия Гипс Клин. За дълготраен ефект се препоръчват минимум 16 масажа.

 

Антицелулитен масаж въздейства върху организма по следните начини: