Вакуумен антицелулитен масаж

Вакуумен антицелулитен масаж

Антицелулитният масаж с вендузи се нарече безоперативно „изсмукване” на мастните натрупвания с помощта на вендузи. Помага за трайно разнасяне на лимфните натрупвания и само след няколко процедури е налице осезаемо намаляване на обиколката на третираните зони. Масажът се извършва със специална апаратура в SPA DEMETRA или вендузи и активни серуми, които спомагат за освобождаването на клетката от натрупвания. Вакуумният масаж с вендузи помага, но комбинацията от терапия Гипс Клин и тренировка на Crazy fit играят съществена роля в борбата срещу целулита. За дълготраен ефект се препоръчват 16 масажа. В началото / до третият масаж/ усещането е болезнено по време на антицелулитните масажи, но след това масажирането става приятно. 

Вакуумен антицелулитен масаж въздейства върху организма по следните начини:

Борба с целулита на пълни обороти

Вакуумен масаж за отслабване
Техниката позволява елиминиране на акумулираните мазнини, стимулиране на кръвообращението, засилване на реабсорбацията и дренаж на задържаните течности и токсини. Подобрява еластичността и качеството на кожата. Стимулира отслабването. Създаваме индивидуални програми в серии от 12 до 16 процедури за всеки наш клиент. За да отговорим на все по-нарастващите нужди и изисквания на нашите клиенти, ние избрахме най-добрите и световно известни козметични марки и апарати. Гаранция за високото качество и резултатите от програмите са уменията и опита на специалистите на SPA DEMETRA, преминали специални курсове на обучение в България и чужбина. Консултантите по красота в SPA центъра ще Ви посрещнат изключително любезно с компетентна консултация и диагноза за състоянието на Вашата кожа, която ще определи най-подходящата процедура, както и грижите за кожата в домашни условия: Вашата лична рецепта за красота.

Екипът на SPA DEMETRA не Ви обещава чудеса. Ние не предлагаме “МАГИЧЕСКИ ПРЪЧИЦИ”. В комбинация с подходящ хранителен режим (не става дума за строги диети, а за спазване на елементарни правила за подбор на храната), движение и поддържащи процедури – ще постигнете резултати! Ще гоним заедно резултати и ще се радваме на Вашите постижения! Ще влезете в любимите си стари дънки с новите ни предложения! Възможно е!!!

Безплатна професионална консултация в SPA DEMETRA тяло.

Редовна цена
80 лв.
Резервирайте час

4 ТОП антицелулитни масажа

Медът има изключителното качество да пречиства организма от токсините, като един от най-мощните антиоксиданти.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Предходна терапия-масаж преди всеки един пакет в борбата с целулита и излишните килограми.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Огнен масаж или Масаж – фламбе е продиктуван от стар китайски метод, който гарантирано намалява обиколката в третираните зони
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ