fbpx

Вакуумен антицелулитен масаж

Вакуумен антицелулитен масаж

Антицелулитният масаж с вендузи се нарече безоперативно „изсмукване” на мастните натрупвания с помощта на вендузи. Помага за трайно разнасяне на лимфните натрупвания и само след няколко процедури е налице осезаемо намаляване на обиколката на третираните зони. Масажът се извършва със специална апаратура в SPA DEMETRA или вендузи и активни серуми, които спомагат за освобождаването на клетката от натрупвания. Вакуумният масаж с вендузи помага, но комбинацията от терапия ГИПС КЛИН и тренировка на Crazy fit играят съществена роля в борбата срещу целулита.За дълготраен ефект се препоръчват 16 масажа. В началото / до третият масаж/ усещането е болезнено по време на антицелулитните масажи, но след това масажирането става приятно.

Вакуумен масаж за отслабване
Техниката позволява елиминиране на акумулираните мазнини, стимулиране на кръвообращението, засилване на реабсорбацията и дренаж на задържаните течности и токсини. Подобрява еластичността и качеството на кожата. Стимулира отслабването.

Вакуумен антицелулитен масаж въздейства върху организма по следните начини:

• пречиства организма;
• почиства кожата и отпушва порите;
• снема напрежението и умората;
• бори се с целулита;
• облекчава мускулните болки;
• оказва благотворно влияние, върху храносмилателната система;
• стимулира отслабването.

Екипът на SPA DEMETRA не Ви обещава чудеса. Ние не предлагаме „МАГИЧЕСКИ ПРЪЧИЦИ“. В комбинация с подходящ хранителен режим (не става дума за строги диети, а за спазване на елементарни правила за подбор на храната), движение и поддържащи процедури – ще постигнете страхотни резултати! Ще гоним заедно резултати и ще се радваме на Вашите постижения! Ще влезете в любимите си стари дънки с новите ни предложения ! Възможно е!!!

Цена: 45лв.

Резервирайте час: 0885 877 866