Антицелулитни бандажи

Антицелулитни бандажи

Антицелулитни бандажи

Проблемните зони се увиват в бандажи напоени с крио антицелулитен лосион, който изстудява и свива кръвоносните съдове. Съдържа водорасли, кафе, гуарана. Престоява се 20мин. Антицелулитни бандажи са подходящо при различните видове целулит.

Пускане на видеото
Антицелулитни бандажи

SalisDrain – ДРЕНИРАЩА ТЕРАПИЯ – БАНДАЖ

Дренираща терапия на основата на соли от мъртво море, хидратира, овлажнява, успокоява вените, действа стимулиращо на микро-кръвоносната система, вазопротекция и има анти-едeматозен ефект. Най-полезен за тези, които страдат от „тежки крака“ и проблеми със задържането на вода. Много често краката се подуват от продължително стоене прави, венозни или циркулаторни заболявания, високи температури и други. Терапия, която видимо намалява появата на повърхностни кръвоносни съдове по кожата. Дава моментално усещане за отпускане и отстранява чувството за тежест, охлажда уморените крака и доставя истинско чувство на лекота и комфорт.

.  

Антицелулитни бандажи

ZeroCell – Процедура за редуциране на целулита и портокаловата кожа

Комбинацията от екстракт от Центела Азятика, фикус, гуарана и кофеин правят ZeroCell мощна терапия за борба с наднорменото тегло, силно намалява портокаловата кожа и ремоделира тялото. Неговите свойства стимулират активирането на процеса на липолиза (освобождаването на триглицериди от мастните клетки). Стимулира естествения процес на липолизата, за да елиминира мастните натрупвания в дълбочина. За максимален ефект съчетайте Калолечение с масаж с мед.  

Антицелулитни бандажи

AdipoTherm – Отслабване

AdipoTherm – Отслабване (трайна загуба на сантиметри, чрез въздействие в дълбочина на клетките), Изгаряне на мазнини и борба с целулита – бандаж AdipoTherm (термична обработка) терапия, която противодейства на мазнините и целулита. Подобрява обмяната на метаболизма, като се бори в дълбочина с липоцитите /мастните клетки/ и натрупаните токсини в организма, причина за целулита.. 
Антицелулитни бандажи-стегаще-ефект-за-бюст-spademetra-wellness

ToneActive – Стягане и оформяне контурите на тялото, бандаж

ToneActive – Стягане и оформяне контурите на тялото, бандаж
Специфична формула със силно стягащ, овлажняващ и тонизиращ ефект на цялото тяло, включително деликатната част на гърдите. Виж всичките ни предложения за моделиране на тялото. 

Антицелулитните бандажи въздействат върху организма по следните начини:

Цена цяло тяло
100 лв.
Долни крайници: 60лв.
Резервирайте час
Детоксът идва на помощ, когато искаме да:

4 Детокс програми

С понятието “thalasso” (таласо) свързваме възстановяващата сила и енергия на морето. Думата “thalasso” e с гръцки произход и означава морска вода.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Предходна терапия-масаж преди всеки един пакет в борбата с целулита и излишните килограми.
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ
Огнен масаж или Масаж – фламбе е продиктуван от стар китайски метод, който гарантирано намалява обиколката в третираните зони
ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ