fbpx

Антицелулитни бандажи

Антицелулитни бандажи SPA DEMETRA– програмата е подходяща при клиенти с разширени вени.
Антицелулитни бандажи

SalisDrain – ДРЕНИРАЩА ТЕРАПИЯ – БАНДАЖ

Дренираща терапия на основата на соли от мъртво море, хидратира, овлажнява, успокоява вените, действа стимулиращо на микро-кръвоносната система, вазопротекция и има анти-едeматозен ефект. Най-полезен за тези, които страдат от „тежки крака“ и проблеми със задържането на вода. Много често краката се подуват от продължително стоене прави, венозни или циркулаторни заболявания, високи температури и други. Терапия, която видимо намалява появата на повърхностни кръвоносни съдове по кожата. Дава моментално усещане за отпускане и отстранява чувството за тежест, охлажда уморените крака и доставя истинско чувство на лекота и комфорт.

ZeroCell – Процедура за редуциране на целулита и портокаловата кожа

Комбинацията от екстракт от Центела Азятика, фикус, гуарана и кофеин правят ZeroCell мощна терапия за борба с наднорменото тегло, силно намалява портокаловата кожа и ремоделира тялото. Неговите свойства стимулират активирането на процеса на липолиза (освобождаването на триглицериди от мастните клетки). Стимулира естествения процес на липолизата, за да елиминира мастните натрупвания в дълбочина.

AdipoTherm – Отслабване (трайна загуба на сантиметри, чрез въздействие в дълбочина на клетките), Изгаряне на мазнини и борба с целулита – бандаж
AdipoTherm (термична обработка) терапия, която противодейства на мазнините и целулита. Подобрява обмяната на метаболизма, като се бори в дълбочина с липоцитите /мастните клетки/ и натрупаните токсини в организма, причина за целулита.

ToneActive – Стягане и оформяне контурите на тялото, бандаж
Специфична формула със силно стягащ, овлажняващ и тонизиращ ефект на цялото тяло, включително деликатната част на гърдите.

Антицелулитните бандажи въздействат върху организма по следните начини:

• Процедури за редуциране на целулита и портокаловата кожа;
• Дренират тялото;
• Отслабване (трайна загуба на сантиметри, чрез въздействие в дълбочина на клетките), Изгаряне на мазнини и борба с целулита – бандаж;
• Стягане и оформяне контурите на тялото;
• Стимулират отслабването.

Ценa: 80лв. /Домашна грижа: 70лв.

Резервирайте час: 0885 877 866